öncelikle selam diyimişte sorun da orda zaten ben geçiceğine inanmıyorum kı
inansam belkıde bu kadar zorlanmycaktım.. sürekli kısıtlanmaktansa sana onu yapma bunu yapma dıyen biriyle olmaktansa rahat olmayı tercıh ederım suanda . doğru mu dusunuyorum bılmıyorum. biz 2 ay önce yıne aynı sebepten ayrıldık o ızne geldı 15 gun hiç görüşmedik bana yemınler ettı agladı degıscek dıye oyle barıstık. ama hala değişen bişeyin olmaması uzuyo benı. ya herkesın dedği gbi huylu huyundan vazgecmezse ?
hoşgeldinben geldimm
nasıl gidiyor kızlar?
hoşbulduk canım nasısın
öncelikle selam diyim
qizz bence şuan birazcık zaman ver biraz trip yap kendini bi dinle gerçekten onsuz yapabilicekmisin tamam şimdi çok bunaldın seni kısıtlamasından ama ayrılığı kaldırabilicek durumdamısın yani bunca şafağı tuttuktan sonra topu topu 4 ay kalmış bu sürede sabretsen biraz daha ve o geldikten sonra gözden geçirsen herşeyi daha doğru olmaz mı
orda zaten herkesten uzak belki nazının geçtiği tek sen varsın ve seni sevdiğinden ötürü kıskanıyor
yanında olsa her kötülükten korur ama uzağında eli hiç bişeye yetişmez ondan ötürü onlarda çok baskı kuruyolar diye düşünüyorum.
sen bilirsin tabi ama insan sevince en kötü şey ayrılık oluyor onun bir daha yüzünü göremiycek olma ihtimali tekrar düşün bence
hoşbulduk sağol. cümleten herkese sorayım bari. nasılsınız?????hoşgeldin
iyiyim demek adet olmuşsen nasılsın canımm
ne zamandır birliktesiniz peki çok özel bir soru olmazsa tabi
allah iyilik versin canımeee adeti bozmaylım bende iyiim canım
ben iyiyim canım sen nasılsın ? yanlış hatırlamıosam sizin askerlik sonrası sorunlarınız vardı dimi halledebildinizmi ? karıştırıosam eğer kusura bakmahoşbulduk sağol. cümleten herkese sorayım bari. nasılsınız?????
hoşşşbuldukkk canımm nasılsınnn bakalımmmm
bana soruyosun canım sanırım.. 29.ayımızdayız
allah iyilik versin canımnasıl gidiyor heyecan doruklardadır
ben iyiyim canım sen nasılsın ? yanlış hatırlamıosam sizin askerlik sonrası sorunlarınız vardı dimi halledebildinizmi ? karıştırıosam eğer kusura bakma
nasıl oluyım tatlım iyiyimm sen nasılsın ?
bende iyiyim sağol..... evet sorunlarımız vardı ilk geldiği 3-4 hafta kadar pek iyi değildi çabuk sinirlenebiliyordu ama aştık o günleri Allah'a şükür şimdi iyiyiz....ben iyiyim canım sen nasılsın ? yanlış hatırlamıosam sizin askerlik sonrası sorunlarınız vardı dimi halledebildinizmi ? karıştırıosam eğer kusura bakma
bendee bıı şafakkk attırmmmm kzuularr bennn kacarrrrr malummm işşşşş
ŞAFAKKK139 ALLAHHHH BUGUNN BUNUDAA GORDUMM YAA ŞUKURRR :87::87::87::87::87::87::87::87::87: ALLAHHHHH AZ KALDII GALIBAA YETINMEYIIDE BILIYOMM HANII
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?