Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

benı sureklı kısıtlamasından bıktım yaa onu yapma bunu yapma dısarı ckma kımseyle konuşma off
çok kısıtlıyo benı bunalıyorum artık napcamı şaşırdım

canım burda okuduğum kadarıyla hemen hemen herkes aynı şeyi yaşıyo,sevgilin askere gitmeden önce de böylemiydi yoksa sadece askerde diyemi böyle yapıyo ? Ayrılınca mutlu olucağına inanıyomusun peki ?

benı sureklı kısıtlamasından bıktım yaa onu yapma bunu yapma dısarı ckma kımseyle konuşma off
çok kısıtlıyo benı bunalıyorum artık napcamı şaşırdım

söyle bunu ona konustunuzmu hiç bu konu hakkında canım..
ama olağan şeyler bunlar,ayrılmak için bi sebep değil bence
öyle bi pskolojidelerkii benimkine haftasonu alışverıse cıkcam dıyorum yok dıyo cıkmıcaksın varmı boyle bişey..
ama sırf orda oldugu ıcın yapıyo bunu biliyorum..

canım burda okuduğum kadarıyla hemen hemen herkes aynı şeyi yaşıyo,sevgilin askere gitmeden önce de böylemiydi yoksa sadece askerde diyemi böyle yapıyo ? Ayrılınca mutlu olucağına inanıyomusun peki ?

kıskançlık konusunda gitmeden öncede böyleydi çok konuştuk bunları tamam duzelıcem dıyo sureklı ama hıc bı degışım yok. gelmemi bekle görüceksn dıyo hep ama benımartık beklıycek halım kalmadı kı hergun kavga edıyoruz her gunnn sureklı moralım bozuk bı aglama halındeyım

pişman olucagın bişey yapma tatlım iiyi düşün..
ama gerçekten seviyosan bu sebep ayrılık sebebı değil tekrar gözden geçir derim..
sende bunaldın tabiki çok iyi anlıyorum oyuzden bunları düşünüyosun ama geçicek emin ol

benn geldımmm kuzularr nasılsınızzz bakalımmm keyıfflerr nasıll susucumm seenudee tebruk edemedenn geçççmyımmm allah tezz zamandaa kavusturrsunn dıcemm zaten 3 gününn kalıyooo hadıı bakalımm mutluluklarrr şimdidennnn:13:

bunca zaman bekledin sabrettin 4 ayınız kalmış artık canım bence acele karar verme sonra üzülüceğin şeyler yapma

işte sorun da orda zaten ben geçiceğine inanmıyorum kı
inansam belkıde bu kadar zorlanmycaktım.. sürekli kısıtlanmaktansa sana onu yapma bunu yapma dıyen biriyle olmaktansa rahat olmayı tercıh ederım suanda . doğru mu dusunuyorum bılmıyorum. biz 2 ay önce yıne aynı sebepten ayrıldık o ızne geldı 15 gun hiç görüşmedik bana yemınler ettı agladı degıscek dıye oyle barıstık. ama hala değişen bişeyin olmaması uzuyo benı. ya herkesın dedği gbi huylu huyundan vazgecmezse ?

[video=youtube;Ig4Owghvpi8]http://www.youtube.com/watch?v=Ig4Owghvpi8[/video]

Bir bilsen kaç gece hayaller kurdum
Özlem yangınları sönecek diye
Hasreti aşk denen kurşunla vurdum
Yarınlar çok yakın dönecek dönecek dönecek

Teskere alsan yine bana kalsan şımarık
Adam olup gelsen yine beni sarsan şımarık
El ele versek dünyamıza girsek
Ooooooof oooooooof şımarık

Isısz sokaklarda çınlıyor sesim
Sensizlik içimde yapraksız mevsim
Karşımdaki resimler tek tesellim
Yarınlar çok yakın dönecek dönecek dönecek 40 gün soraa dönecek

hoşgeldin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…