gerçekten ihtiyacımm var çimdike
çimdikle beni çimdikle beni..
depükle beniii
nedeeeennnnkızlar ya ben erkek arkadasımdan ayrılmak ıstıyorum
acele yok 3 gün sora depük atcam
nedeeeennnn
neden canım
benı sureklı kısıtlamasından bıktım yaa onu yapma bunu yapma dısarı ckma kımseyle konuşma off
çok kısıtlıyo benı bunalıyorum artık napcamı şaşırdım
benı sureklı kısıtlamasından bıktım yaa onu yapma bunu yapma dısarı ckma kımseyle konuşma off
çok kısıtlıyo benı bunalıyorum artık napcamı şaşırdım
söyle bunu ona konustunuzmu hiç bu konu hakkında canım..
ama olağan şeyler bunlar,ayrılmak için bi sebep değil bence
öyle bi pskolojidelerkii benimkine haftasonu alışverıse cıkcam dıyorum yok dıyo cıkmıcaksın varmı boyle bişey..
ama sırf orda oldugu ıcın yapıyo bunu biliyorum..
canım burda okuduğum kadarıyla hemen hemen herkes aynı şeyi yaşıyo,sevgilin askere gitmeden önce de böylemiydi yoksa sadece askerde diyemi böyle yapıyo ? Ayrılınca mutlu olucağına inanıyomusun peki ?
kıskançlık konusunda gitmeden öncede böyleydi çok konuştuk bunları tamam duzelıcem dıyo sureklı ama hıc bı degışım yok. gelmemi bekle görüceksn dıyo hep ama benımartık beklıycek halım kalmadı kı hergun kavga edıyoruz her gunnn sureklı moralım bozuk bı aglama halındeyım
kıskançlık konusunda gitmeden öncede böyleydi çok konuştuk bunları tamam duzelıcem dıyo sureklı ama hıc bı degışım yok. gelmemi bekle görüceksn dıyo hep ama benımartık beklıycek halım kalmadı kı hergun kavga edıyoruz her gunnn sureklı moralım bozuk bı aglama halındeyım
pişman olucagın bişey yapma tatlım iiyi düşün..
ama gerçekten seviyosan bu sebep ayrılık sebebı değil tekrar gözden geçir derim..
sende bunaldın tabiki çok iyi anlıyorum oyuzden bunları düşünüyosun ama geçicek emin ol
benn geldımmm kuzularr nasılsınızzz bakalımmm keyıfflerr nasıll susucumm seenudee tebruk edemedenn geçççmyımmm allah tezz zamandaa kavusturrsunn dıcemm zaten 3 gününn kalıyooohadıı bakalımm mutluluklarrr şimdidennnn:13:
ben geldim kısa bi süreliğinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?