Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

merabaaa şekerrleerrr nassınızz bakalımmm ooo yınee çeyizlerr sergılenmışşş haydenn bakalımmm şafak 139 cokk yoğunn tempo varr işyerındee hastaa çokk yahuuu:2::2::2: budaa bızee yaraduuu dabüüü öpiyyimmm sizii

ben geldim yine off hastalandım ya heryerim dökülüyır halsizim ,gribimmm aman yaa:2::2:

ben geldim yine off hastalandım ya heryerim dökülüyır halsizim ,gribimmm aman yaa:2::2:

amaann geççmişş olsunnn :26::26: yatt dınlenn sıccakk bısılerr all ama halsızzsenn ılaççtan kaçma bakk havaa ıyı gıbıı gorunuyoo ama hastalıkk havasıı tamm geççmişşlerr olsunnn tatlıı kuzumaa

benimdee 331 culim sen benden daha çok bekeldin hakettin teskereyiiiiii yedin az kaldı

burcum dikkat et yaaa ben de gripim walla cok kötüü sekildee :2: eve gitsemde yatsam ahh

elim kolum kalkmıyor ya benimm..çok kötü oldum başımda ağrıyor (çok saolll canım benim
sorma bu hafta içi hep dışardayım sabahtan işlerim olduğundan terleyip üzerimde kuruyordu haliyle şifayı kapmış bulunmktayım:2:

geçmiş olsun canımmmm dikkat edelim kndimize
aynen bende 6 yı iple çekiyorum valla.bir bitkinlik,heryetrim dökülüyor ağrıdan sanki dövmüşlerde bir kenara atmışlar gibiyim

iştee onadann canımm allaha acilll şifalaarrr versınn emıı tatlıı kuzuumm dıkkatt ett olmassaa mazajık iç yada ansaid halsızlıgınıı alsınnn canımm benımm en aznındann ayakta tutar bızrasdahaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…