yok incim zor deil ya sadece süzgeç telini ve yağ kovasını atarsın makinaya nolcak
bende unutmuyorum şimdilikkk... aşkım gelince senin nerde oldunu bile unutcam işteee
merabaaa şekerrleerrr nassınızz bakalımmm ooo yınee çeyizlerr sergılenmışşş haydenn bakalımmmşafak 139 cokk yoğunn tempo varr işyerındee hastaa çokk yahuuu:2::2::2: budaa bızee yaraduuu dabüüü öpiyyimmm sizii
merhaba canım maşallah şafağınaa
ben geldim yine off hastalandım ya heryerim dökülüyır halsizim ,gribimmm aman yaa:2::2:
bonusum kız atarsa 39 günüm kaldı
ben geldim yine off hastalandım ya heryerim dökülüyır halsizim ,gribimmm aman yaa:2::2:
amaann geççmişş olsunnn :26::26: yatt dınlenn sıccakk bısılerr all ama halsızzsenn ılaççtan kaçma bakkhavaa ıyı gıbıı gorunuyoo ama hastalıkk havasıı tamm geççmişşlerr olsunnn tatlıı kuzumaa
benimdee 331culim sen benden daha çok bekeldin hakettin teskereyiiiiii yedin az kaldı
burcum dikkat et yaaa ben de gripim walla cok kötüü sekildee :2: eve gitsemde yatsam ahh
elim kolum kalkmıyor ya benimm..çok kötü oldum başımda ağrıyor(çok saolll canım benim
sorma bu hafta içi hep dışardayım sabahtan işlerim olduğundan terleyip üzerimde kuruyordu haliyle şifayı kapmış bulunmktayım:2:
geçmiş olsun canımmmm dikkat edelim kndimize
aynen bende 6 yı iple çekiyorum valla.bir bitkinlik,heryetrim dökülüyor ağrıdan sanki dövmüşlerde bir kenara atmışlar gibiyim
ben geldim yine:80:
selamlaaaar
şafak 37
merhaba kızlar hoşgeldinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?