Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

oy ben bile bi değişik oldum şimdi sen kıyafetlerimi ayarladım deyince
ya senin tam tarihi unuttum ben:18::18:
anneler dayanamazki zaten kınada napcaz bilmem

:80: selamlar :97:

nasılsın canım

oy ben bile bi değişik oldum şimdi sen kıyafetlerimi ayarladım deyince
ya senin tam tarihi unuttum ben:18::18:
anneler dayanamazki zaten kınada napcaz bilmem

evet çok kışlıklarımı yıkadık ütüledik kaldırdım yazlıklarımı da aynen yaptık ayırdım işte biraz bıraktım şimdi kullanmak için düğün 5 haziranda.
anneme dün kıyafet aldık kına için diyor zaten ağlıycam çok iyi olmasına gerek yok
bu arada deıchmanda çok güzel ve uygun ayakkabılar var

hadi bakalım hayırlısıyla atlatırsın inşh..:26: sonrada sıra bana gelsin bende atlatayım inşh

annen de haklı

orası nerde ki ya:S

Deıchmanndaki ayakkabılar güzel ama beğendiklerm pahalı 20 tlye spor ayakkabı aldım çok rahat reklamlardaki ürün olan kzlar bakın isterseniz

hadi bakalım hayırlısıyla atlatırsın inşh..:26: sonrada sıra bana gelsin bende atlatayım inşh

annen de haklı

orası nerde ki ya:S

avmlerde oluyor genelde canım biz dün taksimden aldık.
senin kaç gün kaldı bakalım çok fark yoktu aramızda.
hak veriyorum canım onlara da eee odamı komple boşaltmcam belki ama yinde kötü durum :76:

Deıchmanndaki ayakkabılar güzel ama beğendiklerm pahalı 20 tlye spor ayakkabı aldım çok rahat reklamlardaki ürün olan kzlar bakın isterseniz

genelde çoğunluğu ucuz yeni ürünler falan pahalı

dimi burdaki kızlar başka ne yapsın anca şafak sayıp duruyoruz gına geldi artık beeee

aynen yaa, ben bugün çok kötüyüm, eve gidip yatağıma kapanıp hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum

iyiyim canım sen nasılsın?
Ahh annene de sana da kıyamam yaa, ağlattın kız beni

26 haziran benim düğün de inşh,sen benden 3 hafta daha tecrübeli olacaksın evliliğe

kötü olma canım,iyi olursan günler daha hızlı geçer.. bişeylerle meşgul et kendini

sen nerde oturuyodun canımm kasımpaşadaki cuma pazarını biliyosun dimi

bence senin gerçektende çok pis evlenesin var

aynen yaaa canım
aslında o laf nişanlıma ait ama çaldım :26::26
:

sen nerde oturuyodun canımm kasımpaşadaki cuma pazarını biliyosun dimi

canım billiyorum hasköyde oturuyorum ama kasımpaşada çalışıyorum

amin yaaaaa napcaz bilmiyorum valla

inan hiç bilmiyorum aman herkez nasıl yapuyor ise bizde öyle yaparız

Son düzenleme:

inş. vardır cnm bende 2 aydır regl olmuorum zeynelın yanına gıtıgımden berı testede hıcbısı cıkmıo ama bılmıorum ama ben ıstemıorum bebek fılan ama hastada olmuorum sımdı farlutal dıe bır ılaca basladım regl olmak ıcın off yaa streslıyıım cook :26::26::26::26:

ikinizinde çok pis evlenesi var ozaman
aman maşallah maşallah

dimi yani bizim herkesteen ne eksiğimiz var

Son düzenleme:
ben çok rahatım yaaa yada onlar çok ağlamasın diye gadarım

evet bilinç altında onları üzmemek var şimdi senin, o yüzden ister istemez rahat davranıosun, ya da öyle görünmeye çalışıosun...

kötü olma canım,iyi olursan günler daha hızlı geçer.. bişeylerle meşgul et kendini

kaç gündür rahat rahat tlfda konuşamıyoruz, aradığında havalara uçuyorum, çenem düşüyor, bütün olanları anlatmaya başlıyorum arka arkaya, tam açılmışken kapatmam gerekiyo diyo, laflar ağzıma tıkılıyor. Benim en yakın dostum o, başka kime anlatayım... Ağlamak istiyorum

annem diyoki çok güzel babetler çantalar var diyor pazarda sen baktın mı cuma pazarına canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…