- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
evet bilinç altında onları üzmemek var şimdi senin, o yüzden ister istemez rahat davranıosun, ya da öyle görünmeye çalışıosun...
inş. vardır cnm bende 2 aydır regl olmuorum zeynelın yanına gıtıgımden berı testede hıcbısı cıkmıo ama bılmıorum ama ben ıstemıorum bebek fılan ama hastada olmuorum sımdı farlutal dıe bır ılaca basladım regl olmak ıcın off yaa streslıyıım cook :26::26::26::26:
inş. vardır cnm bende 2 aydır regl olmuorum zeynelın yanına gıtıgımden berı testede hıcbısı cıkmıo ama bılmıorum ama ben ıstemıorum bebek fılan ama hastada olmuorum sımdı farlutal dıe bır ılaca basladım regl olmak ıcın off yaa streslıyıım cook :26::26::26::26:
aynen canım.
gelsin arttık off tatile gitmk istiyorum:82::82:
mervecim nasılsın?
Sen hala regl olmadın mı? :26:
evet bilinç altında onları üzmemek var şimdi senin, o yüzden ister istemez rahat davranıosun, ya da öyle görünmeye çalışıosun...
kaç gündür rahat rahat tlfda konuşamıyoruz, aradığında havalara uçuyorum, çenem düşüyor, bütün olanları anlatmaya başlıyorum arka arkaya, tam açılmışken kapatmam gerekiyo diyo, laflar ağzıma tıkılıyor. Benim en yakın dostum o, başka kime anlatayım... Ağlamak istiyorum
[ı]alla alla cnm 2 aydır regl olmuyorsun doktora gittinmi peki yani farlutal bende kullandm adet söktürücü biliyorum ama doktora gitmeden almasaydın cnm bendede yine herzaman olduğu gibi sabahtan beri regl olacakmışım gibi ağrı var ama hasta fln olduğum yok iyice heyecan sardı bir öğrenseydim[/ı]
ohhhhhh keyiffffffffff
vallahi yaa şu işlerimiz bitside sonra keyifle balayı yapmak istiyorum
düğün yaklaştıkça ben tırsmaya başlamıştım ama seni gördükçe benimde çok pis evlenesim geliyo be
kan testı yaptırdım negatif cıktı cnm bnde farlutal aldım bılmıorum bır bıtsın bakalım neolcak :44::44::44::44:bırde bebıs varmıs
[ı]hmmm iyi ozaman kan testi yaptırdıysan. Valla tatlım bilmiyorum ben yaa kafam karma karışık oldu bir haftadır adet olacak gibiyim karnım fln şişti gazda var kasıklarım ağrıyor yani zaten gebelik belirtileriyle regl belirtileri aynı ama ben regl olmadım dün olmam lazımdı olmadı bugünde beklemedeyim şuana kadar birşey yok yarın kan testi yaptırıcam dört gözle vardır inş die bekliyorum[/ı]
bende böyle konuşunca bi anlık heycanlanıyorum bide bugün kredi işlemlerimizi de yaptık inşallah salı günü ev sahibi oluyorz sonra uğrarş dur boya-temizlik-eşyalar falan asıl ozaman bana başlıyor:86::86::86:
hem bize hem de kendine gaz veiryorsun yani
oh oh inşh bakalım,ev işi baya uğraşlı iş,ALLAH yardımcınız olsun şimdiden
benim evin tadilatı da çok,haftaya başlıyolar inşh:S
yoğun bir tempoya hazırmısınnnnnnnn
aman hemde ne yoğun var yaa.
şu salı günü bi gelsin artık hemen başlamak istiyorum keyifle zevkle yaparım hemde
önümüzdeki, hafta çeyizleri yıkayacağız inşallah
yok olmadıııım
anlıyorum seni canım ama hepsi geçecek,az sabır lazım.. o da böyle olmasını istemez ama askeerlik böyle bişey.. sadece biteceğini düşünerek rahatla biraz.. kimseye kalmadıki askerlik,bitecek
tatlım bu farlutalı sen kendin mi aldın doktor mu verdi?
Evet biliyorum ama elimde değil... Hele bugün onun sesi de kötü geliyordu, öyle duyunca daha da kötü oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?