- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
Evet, çok çalışıyoruz ama bitmiyor
Evet, çok çalışıyoruz ama bitmiyor
valla tertip yaa uğraş uğraş bitmio be gel tezkere gelgelde evlenelim
deryaa bu arada ben ilk çeyizimi aldımm
Aynen canım yaa, gelsin teskere de evlenelim artık, çok özledim ben aşkitomu
Wayy gözlerim doldu, ne aldın kıs çeyizine?
sok sok gelişme çok büyük bişey deil ama seccadeyle başörtüsü aldım ıspartaya gitmişken alıyım dedim ilk çeyizimi almış bulundum işte
Canım hayırlı olsun, başlamak bitirmenin yarısıdır
Güle güle kullan çeyizlerini, resmi var mı?
selam kk nın en güzel bayanları
nisan neredeyse ortasına geldik ama hava bursada buzzz gb ya ne zman bahar gelecek en sevdğim havaları kaçırmak istemiyorum
sedacım ilk çeyizin hayırlı olsun canım allah üstünde namaz kılmayıda nasip etsin
selam kk nın en güzel bayanları
nisan neredeyse ortasına geldik ama hava bursada buzzz gb ya ne zman bahar gelecek en sevdğim havaları kaçırmak istemiyorum
sedacım ilk çeyizin hayırlı olsun canım Allah üstünde namaz kılmayıda nasip etsin
yok canım ama ıspartaya özel gül kokulu hepsi tesbih falan takım
donuyoruzzz donuyoruzzzz
benim de var, gül kokulu tespihim
güzelmiş canım iyi günlerde kullan bnmde kullandğım şuanki makinam arzum çok memnunum
[video=dailymotion;x7k1bm]http://www.dailymotion.com/video/x7k1bm_rafet-el-roman-omrumun-sahibi_music[/video]
Özledimmmm
Süperler ama yaa ben başladım artık devamı gelir anneme saç kurutma makinesi aldırdım resmini bulup yükliyim Sıkı giriş yaptım çeyiz işine
tabii gelir canım yaa, yavaş yavaş hepsi olur, daha 14 ayımız var çeyiz hazırlamak için
hemşom nasılsın ne yapıyosun bakalım hava çok soğuk pazartesi pazarına gidecektim ama çakıldım kaldım evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?