- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
hoşgeldin canım iyilik senden nabr
sekızlar ya bbişey sorucam.. sedacım sen daha iyi anlarsın hattaaa çeyiz sandığı alıcam kırmızı kadife yaptırtayım diyorum kullanışlı olur mu ki yırtılır falan mı dısıya da beyaz deri istiyorum bombeli nedir önerileriniz .. artık yaptırtayım diyorum çeyiz takımı aldım danteller yorgan işlemeli nevresim vs her sey içinde..gelince yerleştireceğim sandığım yok.acilen sipariş vermem lazım..eveet aliim önerileri
biraz sinirliyim onun dışında iyiyim tatlım
hayrıdır canım gene malum konumu?:26:
kafayı yedirtçek bana yakında az kaldı tatlımm
canım msn de ekledim ben seni ilk onu sölim
kırmızı kadife toz tutabilir arkadaşım almıştı çok toz tuttu beyazda cabuk kirlenio başka alternafin yokmu?:26:
hosuma gidenler bunlar..beyaz da silmek ister sürekli.. napsam ki yaa..klasik oymalı mı alsam.ama beyazda sık durur yatak odamıda beyaz mobilya düşünüyorum.içinde sırıtmaz dedim.. resim ekleyeyim bak..Eki Görüntüle 175373 Eki Görüntüle 175374
bunlar değil beğendiklerim ama benziyor. bulamadım nette
kırmızı nın benzeri veyaz da taslı hali biraz daha gösterişlisi :26::26:
ama önce ufakları halledersen iyi olur, çünkü son zamanlarda büyük eşyalar alınırken küçüklerden unutulanlar oluyormuş, bide küçük fln deme, ufak tefek şeyler bi dünya para tutuyo. tabi sen bilirsin yine tatlım.öle valla canım ben beyaz eşyadan başlıcam sonra küçüklere devam edicem ondan simdilik pek uğraşmıom
naber kızlarr
sekızlar ya bbişey sorucam.. sedacım sen daha iyi anlarsın hattaaa çeyiz sandığı alıcam kırmızı kadife yaptırtayım diyorum kullanışlı olur mu ki yırtılır falan mı dısıya da beyaz deri istiyorum bombeli nedir önerileriniz .. artık yaptırtayım diyorum çeyiz takımı aldım danteller yorgan işlemeli nevresim vs her sey içinde..gelince yerleştireceğim sandığım yok.acilen sipariş vermem lazım..eveet aliim önerileri
aaaa mor deriiii hiç görmediiiiiimmor rengine bayılırım beeeeeeeeeen
canım yuvarlak olan kk da gördüğüm ve çok hoşuma giden
diğeride bnm beğendğim üstüne oturup koltuk gb kullanılabiliyor aynısı arkadaşımda var ordan biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?