Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sekızlar ya bbişey sorucam.. sedacım sen daha iyi anlarsın hattaaa çeyiz sandığı alıcam kırmızı kadife yaptırtayım diyorum kullanışlı olur mu ki yırtılır falan mı dısı ya da beyaz deri istiyorum bombeli nedir önerileriniz .. artık yaptırtayım diyorum çeyiz takımı aldım danteller yorgan işlemeli nevresim vs her sey içinde..gelince yerleştireceğim sandığım yok.acilen sipariş vermem lazım..eveet aliim önerileri

canım msn de ekledim ben seni ilk onu sölim

kırmızı kadife toz tutabilir arkadaşım almıştı çok toz tuttu beyazda cabuk kirlenio başka alternafin yokmu?:26:

canım msn de ekledim ben seni ilk onu sölim

kırmızı kadife toz tutabilir arkadaşım almıştı çok toz tuttu beyazda cabuk kirlenio başka alternafin yokmu?:26:

hosuma gidenler bunlar..beyaz da silmek ister sürekli.. napsam ki yaa..klasik oymalı mı alsam.ama beyazda sık durur yatak odamıda beyaz mobilya düşünüyorum.içinde sırıtmaz dedim.. resim ekleyeyim bak..Eki Görüntüle 175373 Eki Görüntüle 175374

bunlar değil beğendiklerim ama benziyor. bulamadım nette

kırmızı nın benzeri veyaz da taslı hali biraz daha gösterişlisi :26::26:

valla eğer beyendiğin tarz buysa içinde kalmasın ama kırmızı silinmezde kadife tozu sildikçe daha siyah olur beyazı gene bir nevi silersin ama madem yatak odanda beyaz olcak kırmızı deri tercih edebilrsin yada mor deri daha canlı gösterir odanı ve daha uygun olur mor deri daha hoşuma gidio benim

canım bence beyaz ya kesinlikle hemde bende beyaz düşünyorum evde var klasik dedğinden ama araları oymaları hep toz oluyo beyazı silersin geçersin bnde kk da bi sandık gördüm muhteşemdi bakın resmini ekliyim buraya
hemşom iyiyim nasıl olayım işte evde pineklemece haftaya kaldı bizm pazar işi c.ertesi 15 tl çok güzel bi elbise aldım bnde açık çarşıdan

öle valla canım ben beyaz eşyadan başlıcam sonra küçüklere devam edicem ondan simdilik pek uğraşmıom
ama önce ufakları halledersen iyi olur, çünkü son zamanlarda büyük eşyalar alınırken küçüklerden unutulanlar oluyormuş, bide küçük fln deme, ufak tefek şeyler bi dünya para tutuyo. tabi sen bilirsin yine tatlım.

selam iyilik sen nasılsın?

canım kadife toz tutabilir, deri ya da süet gibi bişey oluo, onlardan alsana, fransız danteliyle de süslüyorlar. Bide midye şeklinde görmüştüm biyerde, kırık beyaz, süperdi...

aaaa mor deriiii hiç görmediiiiiim mor rengine bayılırım beeeeeeeeeen

mobilya yapan yerlere mor deri sandık istiorum dersen yapıolar ben bikaç müşterime yaptırdım benim hoşuma giden beyaz yatak odasında mor aksesuarlar oluo kırmızıyla beyaz pek hoş olmuo ev türk bayrağı gibi görünüo

canım yuvarlak olan kk da gördüğüm ve çok hoşuma giden
diğeride bnm beğendğim üstüne oturup koltuk gb kullanılabiliyor aynısı arkadaşımda var ordan biliyorum

Eklentiler

• $a_9Pg1.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 20
  • $a_hTLr.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 20
canım yuvarlak olan kk da gördüğüm ve çok hoşuma giden
diğeride bnm beğendğim üstüne oturup koltuk gb kullanılabiliyor aynısı arkadaşımda var ordan biliyorum

ben sandığıma oturtmam be oturanı yakarım yuvarlak olanı tutmadım ben dantel falan çok demode oldu bana göre

aa deryaw beyaz cok hosuma giiiittii ilk eklediğin..acele etmiim diceemm ama değişik ve güzel olsun diyorum nereden bulurum nereden alayım ya da yaptırtayım mı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…