- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
selam kızlarrrr
aaa güle güle kullan canım, yazlık mı elbise?hemşom iyiyim nasıl olayım işte evde pineklemece haftaya kaldı bizm pazar işi c.ertesi 15 tl çok güzel bi elbise aldım bnde açık çarşıdan
aaaa mor deriiii hiç görmediiiiiimmor rengine bayılırım beeeeeeeeeen
sağol tatlım, daha yeni kapattık, komutanlar maç yapıomuş, benimki kaçıp beni aramışhadi gözün aydınn
canım yuvarlak olan kk da gördüğüm ve çok hoşuma giden
diğeride bnm beğendğim üstüne oturup koltuk gb kullanılabiliyor aynısı arkadaşımda var ordan biliyorum
aaa güle güle kullan canım, yazlık mı elbise?
ben de mora bayılırım
sağol tatlım, daha yeni kapattık, komutanlar maç yapıomuş, benimki kaçıp beni aramış
http://trprom-image.s3.amazonaws.com/45950_w640_h640_img0698.jpg
bunlar çok iyi renkler deil ama renkli sandıklara örnek olablir benim çizimleri bulabilirsem yarın atarım benim tasarladığım sandıkları
aklımdaki beğendiğim model şimdilik bu oldu :) ilk paylaşımın cnm
ayy ne güzell
aa bunlarda değişik ama deri gibi istiyorum .. yaa bir an önce karar versemde yaptırtsam.kadir mobilyaya yaptırtayım diyorum.inegöl..
evet şekerim, ben de o ilk modeli beğendim
2 gündür beni geren sıkan kıskandıran midemi bulandıran ne kadar olay varsa hepsini anlattım rahatladım
biraz daha var içimde ama onları da alkolle atlatacağım bu akşam
ayy canım çekti hani bana
canım sen inegölde mi yaşıosun?
gel yavyuuuum, beraber içelim, zaten yalnız pek keyifli olmuo
kızlarrr sizden şimdi fikirlerinizi istiyorum...27sinde 3yılımızın bitişini kutlucas...
Ne gönderebilirim:44::44::44:
valla bir fikrim yok ben hediye almayı beceremem hiç:26::26:
kızlarrr sizden şimdi fikirlerinizi istiyorum...27sinde 3yılımızın bitişini kutlucas...
Ne gönderebilirim:44::44::44:
hımmm, anladım canımyok canımm kadir mobilya oraya yaptırtıcak ..
hee bak hem ısparta kadar uzak da değil bursa, atla gel canım yaaaynen tamm geliom bekle beni alıştım yolculuk yapmaya zatn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?