- 12 Nisan 2011
- 46
- 0
- 36
Ben geldim :80:
hakkınızda hayırlısı olsun canım inş.buda yakışmış sana
Aynen tatlım, biraz iyi biraz kötü, arada güneşli, arada gökgürültülü sağanak yağışlı fln idare ediyoruz işte. Susu'nun topiğini okudum da ağladım biraz şimdi
hımm selam söle karabatağa:80:
hayırlısı olsun canım, inşallah gönlünüze göre bi iş olur
SelamssssssssssssssssssBen geldimmmmmmmmm
selamlarrr
babykemmm hoşgeldin naıslsın neler yapıyorsun kocişini aldın unuttun bizlerii
duygumm göster bakem ayyakkabını
ben geldim uleynnn
o problem bende de var nasıl çözdüğümü yazdım birönceki sayfadar.ederimm
hımmmmm
ayy bend eistiyorumm ya ama kahverengi sanki daha kısa topuğuu bana öle geldi kot pantalonun altınnda çok güzelll durur kahvee yaa..benimde ayaklarım ince uzun ve parmaklarım öne kayıyorr acıyor bu sefer o yüzden giyemiyorum kahretsinki
tutmayınn benii havaya çarpıommm sonrada fatiheee çarpcamm şöleee elimin tersiyleee pattt diee en osamnlısından
yok ben yengeç im kocam yay
yap yap iyi geliyor
neyse gülme komşuna demişler
bende durduk yerde asfaltı öpmek istemiyorum
sen kimsin beaçok saol kızlar inş. hayırlısı olsun hepimizin hakkında, çıkmış görüşnmednen haber bekliyoruz şimdi
canlarııımmmm !!!! ben geldiiimmm, nabersiniz??
duyguuuuummm, burcuuum, inciiiim, peroşuuuum bil bakalım ben kimim
Bugün sabah eşim aradı ;dün gece de ben rüyamda onu görmüştüm bavulunu açıyordum diyordum hangileri kirli bana verdiği cevap ne bileyim bak işte,neyse elime kotunu alıyorum bu diyorum bana o temiz ütülenecek diyor kabuss gibiydi uyandım;eşime tlfonda nalattım ben ne zaman kotumu ütülettim sana diyor gene senin ütü fobin başlamış dedi;bende orda kal gene rüyamda huysuzluğunu gördüm ya dedim ordan bile bana yetiyon dedim adam bastı kahkahayı:))))))
sen kimsin bea
tezkereyi aldığın belli
begüm olabilir misin bakalım bakalım
sen kimsin bea
tezkereyi aldığın belli
begüm olabilir misin bakalım bakalım
hahahaBugün sabah eşim aradı ;dün gece de ben rüyamda onu görmüştüm bavulunu açıyordum diyordum hangileri kirli bana verdiği cevap ne bileyim bak işte,neyse elime kotunu alıyorum bu diyorum bana o temiz ütülenecek diyor kabuss gibiydi uyandım;eşime tlfonda nalattım ben ne zaman kotumu ütülettim sana diyor gene senin ütü fobin başlamış dedi;bende orda kal gene rüyamda huysuzluğunu gördüm ya dedim ordan bile bana yetiyon dedim adam bastı kahkahayı:))))))
hahahaaaztn asvaltla tanışmadım ayağım çakıldı çamura bende cıyak cıyak bağardım gel kurtarsana ne gülüon diee
hehehehe söleme kızım benim beynim bana yeterben biliom ama sölemem
bilirim tabi yavrum benimhahahaaa işte beee duyguum tanıdın hemen beni
Selam kızlarr ben geldimm
Vizelerim oldugu ıcın giremiyorum pek
Bu arada ayakkabılar da supermış cok begendım
tamam yalançıı olabilirim ama neden die bi sor bakalım bi sor hadi
yalançııııııııııııııı
güzel di mi bende bayıldım deli gibi mutlu oldum alınca
converse babet nereye kadar ulen
kadın olduğumu arada hissetmem lazım
tutmayınn benii havaya çarpıommm sonrada fatiheee çarpcamm şöleee elimin tersiyleee pattt diee en osamnlısından
Bugün sabah eşim aradı ;dün gece de ben rüyamda onu görmüştüm bavulunu açıyordum diyordum hangileri kirli bana verdiği cevap ne bileyim bak işte,neyse elime kotunu alıyorum bu diyorum bana o temiz ütülenecek diyor kabuss gibiydi uyandım;eşime tlfonda nalattım ben ne zaman kotumu ütülettim sana diyor gene senin ütü fobin başlamış dedi;bende orda kal gene rüyamda huysuzluğunu gördüm ya dedim ordan bile bana yetiyon dedim adam bastı kahkahayı:))))))
hahaha
ütüfobik insan seni bende ütü yapmayı severim ya
Temmuzun ortasında çorap ütülemişliğim var yani
Hahahaaa
Kızım yazık çocuğa yarılmıştır gülmekten
ben düşünemiyorum benimkini
Ay aman allah korusun ya
haydi sordum sordum acaba nedir nedirtamam yalançıı olabilirim ama neden die bi sor bakalım bi sor hadi
selammm:80:
Tamam yalançıı olabilirim ama neden die bi sor bakalım bi sor hadi
Yok yok sen kafayı bulmuşun kızım
Hahaha ütü kabusu heee, çok güldüm
hehehehe söleme kızım benim beynim bana yeter
bilirim tabi yavrum benim
yakışmış kızım hürgeneralim benim
sıra bana geliyo ama nabeerr
onamı yazık banamı hıhhh
ötekide bu canlarım
yalnız inanılmaz rahat ikiside güzel yürüyorum
AY EVET DUYGUM YAAA MAAŞALLLAAAAHAZCIK KALMIŞ NABER NASI GİDİYO?
güle güle giy canım çok şexyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?