ne çıbık gördün kızım ya
beğendin mi gerçekten
bana niye bağırıyorsun ya
sana niye yazık ulen bastığın yeri toprak diyip geçme tanı sende
Koca topuklarla çamurda n eişin var
hava yağmurluyken topuklunun ayağında ne işi var
ayy ütü yaaa off valla şimdi dahada soğudum evlilikten ben tamm kesin karar evlemek yok bana ömür boyu flörtt yaşasınnn
haydi sordum sordum acaba nedir nedir
ivet çay içtim kafa yaptı bana
kızlarr şimdi fikre ihtiyacım var ;
benim yukarıda ki modele benzeyen bir elbisem var.. elbise üzerinde değişiklik yaptım size anlatabilmek adına.. bir kol normal dirseğe kadar iniyo.. diğer kol yırtmaçlı.. kırmızıyla belirttiğim nokta gümüş renkte kalın askıyla tamamlanmış omuzdan tutması için.. dirseğe kadar yırtmacı var.. üstten biraz dökümlü gelio eteği dar.. sorum şu ki.. bu elbiseye altına ben abiye ayakabbı buldum bitane çok hoşuma gitti maalesef gösteremiorum onunda resmi yok... metal ince topuklu hafif platform.. bilek bağlama önü açık yani.. sizce nasıl olur fikirleriniz bekliorum..
not : resimle dalga geçmeyin ulenn
metrobüs ne alaka ulenhemen atladım geldim kızım
Beğendim valla metrobüste dikkat et şekerparem
notunu görmedi ve dalga geçme hakkımı kullanıyorumkızlarr şimdi fikre ihtiyacım var ;
benim yukarıda ki modele benzeyen bir elbisem var.. elbise üzerinde değişiklik yaptım size anlatabilmek adına.. bir kol normal dirseğe kadar iniyo.. diğer kol yırtmaçlı.. kırmızıyla belirttiğim nokta gümüş renkte kalın askıyla tamamlanmış omuzdan tutması için.. dirseğe kadar yırtmacı var.. üstten biraz dökümlü gelio eteği dar.. sorum şu ki.. bu elbiseye altına ben abiye ayakabbı buldum bitane çok hoşuma gitti maalesef gösteremiorum onunda resmi yok... metal ince topuklu hafif platform.. bilek bağlama önü açık yani.. sizce nasıl olur fikirleriniz bekliorum..
not : resimle dalga geçmeyin ulenn
Begümmm anısşlsın canımmm nasıl gidiyor bakalımmm
kırrıldım gülmektennnn yaa ne alem hatunlarsınız yaaa
incim yaa bi cevap ver bei tanı da yorum yapayım
kızlarr şimdi fikre ihtiyacım var ;
[ımg]http://i1104.hizliresim.com/2011/4/12/5770.jpg[/ımg]
benim yukarıda ki modele benzeyen bir elbisem var.. Elbise üzerinde değişiklik yaptım size anlatabilmek adına.. Bir kol normal dirseğe kadar iniyo.. Diğer kol yırtmaçlı.. Kırmızıyla belirttiğim nokta gümüş renkte kalın askıyla tamamlanmış omuzdan tutması için.. Dirseğe kadar yırtmacı var.. üstten biraz dökümlü gelio eteği dar.. Sorum şu ki.. Bu elbiseye altına ben abiye ayakabbı buldum bitane çok hoşuma gitti maalesef gösteremiorum onunda resmi yok... Metal ince topuklu hafif platform.. Bilek bağlama önü açık yani.. Sizce nasıl olur fikirleriniz bekliorum..
Not : Resimle dalga geçmeyin ulenn
metrobüs ne alaka ulen
notunu görmedi ve dalga geçme hakkımı kullanıyorum
o ne be fredinin kabusu gibim
içine etmişin elbisenin
yoruma gelince de ayakkabıyı görmem lazım
ama bunun altına fazla fantezi olmaz biraz spor olsun
eminim bu elbiseden daha güzeldirr senin elbisenn
Gayet hoş durur...kulağınada siyah uzun bir küpeee...
Kırmızı dudaklarrrr owwwwwwww
metrobüs ne alaka ulen
ben bilmem bidaha olmasınbağırmadım tatlım yaaa yeni laptopr verdiler şirketten herşey bunun nyüzünden oluyo, şifrelerimi hatırlayamadım, herşeye yeniden üye oldum.. caps lock açılıyo haberim olmuy büyük harf çıkıyo yazdıklarım... pardon yaaa
nasıl minibüs ulentopuku çizme giydim ben adamımın minibüsü var napim inerken takıldı topuk akşam akşam nerden bakıyım ona benn aaa
hadi lem gördüm de hepinize birden cevap verdim alıntı yapmadım sadeceneksen sabahtan beri beni görmüosun beni kaale alıp cwp bile vermiosun ya, ben de gıcık olduğumdan öle dedim, yoksa dibim düştü ayakabılara
burcuuummm selam naber nassılsıın? Iyim ben yaa şifremi bi hatırlayamadım yeniden üye oldumYeni bir ben olarak geldim aranıza Benimki bugün ilk iş görüşmesine gitti geldiginden beri, haber bekliyorum heyecan bastı tatlım yaaa inş. Olur hayırlısıyla
kimsin uleynnnnhaha yazdıklarına baktım flowerimmmmm hoş geldin hürgeneralimm
hehehe iveeeet beniiimmm hoşbulduk tatlım naber nasılsın? nereye giyicen bakiim bu elbiseyi noluyo?
kırmızı ruj olmassa olmazım olur zaten siyahta burcumm
ikimizde ayşeğül oluyoruz o zaman siyahları g,ydiğimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?