Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlarr şimdi fikre ihtiyacım var ;

benim yukarıda ki modele benzeyen bir elbisem var.. elbise üzerinde değişiklik yaptım size anlatabilmek adına.. bir kol normal dirseğe kadar iniyo.. diğer kol yırtmaçlı.. kırmızıyla belirttiğim nokta gümüş renkte kalın askıyla tamamlanmış omuzdan tutması için.. dirseğe kadar yırtmacı var.. üstten biraz dökümlü gelio eteği dar.. sorum şu ki.. bu elbiseye altına ben abiye ayakabbı buldum bitane çok hoşuma gitti maalesef gösteremiorum onunda resmi yok... metal ince topuklu hafif platform.. bilek bağlama önü açık yani.. sizce nasıl olur fikirleriniz bekliorum..
not : resimle dalga geçmeyin ulenn

bana niye bağırıyorsun ya

bağırmadım tatlım yaaa yeni laptopr verdiler şirketten herşey bunun nyüzünden oluyo, şifrelerimi hatırlayamadım, herşeye yeniden üye oldum.. caps lock açılıyo haberim olmuy büyük harf çıkıyo yazdıklarım... pardon yaaa

sana niye yazık ulen bastığın yeri toprak diyip geçme tanı sende
Koca topuklarla çamurda n eişin var
hava yağmurluyken topuklunun ayağında ne işi var

topuku çizme giydim ben adamımın minibüsü var napim inerken takıldı topuk akşam akşam nerden bakıyım ona benn aaa

ayy ütü yaaa off valla şimdi dahada soğudum evlilikten ben tamm kesin karar evlemek yok bana ömür boyu flörtt yaşasınnn

tabi hem heyecan da bitmez

haydi sordum sordum acaba nedir nedir

sen sabahtan beri beni görmüosun beni kaale alıp cwp bile vermiosun ya, ben de gıcık olduğumdan öle dedim, yoksa dibim düştü ayakabılara

ivet çay içtim kafa yaptı bana

yarasın yawyuuuum

Begümmm anısşlsın canımmm nasıl gidiyor bakalımmm

kırrıldım gülmektennnn yaa ne alem hatunlarsınız yaaa

incim yaa bi cevap ver bei tanı da yorum yapayım

hemen atladım geldim kızım
Beğendim valla metrobüste dikkat et şekerparem
metrobüs ne alaka ulen
notunu görmedi ve dalga geçme hakkımı kullanıyorum
o ne be fredinin kabusu gibim
içine etmişin elbisenin

yoruma gelince de ayakkabıyı görmem lazım
ama bunun altına fazla fantezi olmaz biraz spor olsun

Begümmm anısşlsın canımmm nasıl gidiyor bakalımmm

kırrıldım gülmektennnn yaa ne alem hatunlarsınız yaaa

burcuuummm selam naber nassılsıın? iyim ben yaa şifremi bi hatırlayamadım yeniden üye oldum yeni bir ben olarak geldim aranıza benimki bugün ilk iş görüşmesine gitti geldiginden beri, haber bekliyorum heyecan bastı tatlım yaaa inş. olur hayırlısıyla

eminim bu elbiseden daha güzeldirr senin elbisenn
Gayet hoş durur...kulağınada siyah uzun bir küpeee...
Kırmızı dudaklarrrr owwwwwwww

kızım napalım bulamadım benzer elbise bende yaptım işte. püfff benzer bi ayakkabıda bulamadım benim bulduklarım ne zaman olduki bi yerdee

ben bilmem bidaha olmasın
hayırlı olsun yeni oyuncakın
iyiyim ben begümcüm yav sen nasılsın
nasıl geçmiş iş görüşmesi inşallah olurda artık muradınıza erersiniz ayol
topuku çizme giydim ben adamımın minibüsü var napim inerken takıldı topuk akşam akşam nerden bakıyım ona benn aaa
nasıl minibüs ulen bildiğimiz minübüs mü şu şehiriçi hatları
ben bilmem kızım hava durumunu kontrol etseydin
sen sabahtan beri beni görmüosun beni kaale alıp cwp bile vermiosun ya, ben de gıcık olduğumdan öle dedim, yoksa dibim düştü ayakabılara
hadi lem gördüm de hepinize birden cevap verdim alıntı yapmadım sadecenek
beğendin di miiiii bende aşık oldum
allah kazıs belasız giydirmeyi nasip etsen amin

hımm hadi hayırlısı tatlım umarım olurr...heyecanlanma canım benim...hayırlısıysa olsun

bende iyiyim canım nasıl olim yeni aşk istiyorum ..biri olsun sevsin sevim diye ..ş bikaç gündür böleyimm bu moddayım anlıcağınn
iş,okul,ev mekik dokuyorum tatlım...

hehehe iveeeet beniiimmm hoşbulduk tatlım naber nasılsın? nereye giyicen bakiim bu elbiseyi noluyo?

iyiyim canım benimm.. kuzenimin düğünü için düşünüyorum tatlım yaa.. ağır abiye tarzı bişey istemiorum.. evdeki elbisemi bi kerecik giydim zaten aradan çıksın didim.. ama ayakkabı konusunda çok kararsızım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…