bulursun bulursunkızım napalım bulamadım benzer elbise bende yaptım işte.püfff benzer bi ayakkabıda bulamadım benim bulduklarım ne zaman olduki bi yerdee
deli miyim ben bene bilim yavrum sen şimdi bu ayakkabıları giyer gezmeye falan gidersin onçün dikkat et dedim
kızlarr şimdi fikre ihtiyacım var ;
benim yukarıda ki modele benzeyen bir elbisem var.. elbise üzerinde değişiklik yaptım size anlatabilmek adına.. bir kol normal dirseğe kadar iniyo.. diğer kol yırtmaçlı.. kırmızıyla belirttiğim nokta gümüş renkte kalın askıyla tamamlanmış omuzdan tutması için.. dirseğe kadar yırtmacı var.. üstten biraz dökümlü gelio eteği dar.. sorum şu ki.. bu elbiseye altına ben abiye ayakabbı buldum bitane çok hoşuma gitti maalesef gösteremiorum onunda resmi yok... metal ince topuklu hafif platform.. bilek bağlama önü açık yani.. sizce nasıl olur fikirleriniz bekliorum..
not : resimle dalga geçmeyin ulenn
hadi lem gördüm de hepinize birden cevap verdim alıntı yapmadım sadecenek
beğendin di miiiiibende aşık oldum
allah kazıs belasız giydirmeyi nasip etsen amin
deli miyim ben be
yok arabasız olmaz
sırf topuklu ayakkabı giymek için araba alıcam zaten
hahaha evet burcum aynen öle yaa o kızada feci yakışıo amaaa
Bizim ofisteki hatunlar arabalarıyla gidip geliolar ama görmen lazım arabaya binerken babatler giyilio araba kullanmak zor çünkü topukluyla... arabadan inerken tekrar babetler çıkıo topuklular giyilioofise giriolar extra topuklu giyiyolar günün yarısı ayakkabı değiştirmekle geçio onlar için
sabah asabım bozuktu gelmek istemedim dolayısıyla görmedim tatlımşekerim ayakabıyı görmeden bişi diyemicem ama duygunun eklediği ayakabılar tarzında bişi de olabilir, platform topuk, kırmızı. Bide kırmızı rujBen taktım kafaya, aşkım kızmazsa kırmızı rugan platform alacam
hadi ordan, sabah da sana kahve ısmarladım, gelip de içmedin bilem
bend eyapıyorum aynısınıotobüsle gelirken düz işyerinde topuklularr ayaımıda acıtsa
Bizim ofisteki hatunlar arabalarıyla gidip geliolar ama görmen lazım arabaya binerken babatler giyilio araba kullanmak zor çünkü topukluyla... arabadan inerken tekrar babetler çıkıo topuklular giyilioofise giriolar extra topuklu giyiyolar günün yarısı ayakkabı değiştirmekle geçio onlar için
sabah asabım bozuktu gelmek istemedim dolayısıyla görmedim tatlım
ama şimdi ben sana ısmarllayabililiriiiiimm
Arkadaşlar Evimizi aldık Artık Buda sizin hakkınıza düşen pasta kazasız belasız ödemek nasip olur inşallah
bende onu yapıcam artık işte
napalım gülü seven dikenine...
ben bilmem bidaha olmasın
hayırlı olsun yeni oyuncakın
iyiyim ben begümcüm yav sen nasılsın
nasıl geçmiş iş görüşmesi inşallah olurda artık muradınıza erersiniz ayol
nasıl minibüs ulenbildiğimiz minübüs mü şu şehiriçi hatları
ben bilmem kızım hava durumunu kontrol etseydin
hadi lem gördüm de hepinize birden cevap verdim alıntı yapmadım sadecenek
beğendin di miiiiibende aşık oldum
allah kazıs belasız giydirmeyi nasip etsen amin
hımm hadi hayırlısı tatlım umarım olurr...heyecanlanma canım benim...hayırlısıysa olsun
bende iyiyim canım nasıl olim yeni aşk istiyorum ..biri olsun sevsin sevim diye ..ş bikaç gündür böleyimm bu moddayım anlıcağınn
iş,okul,ev mekik dokuyorum tatlım...
iyiyim canım benimm.. kuzenimin düğünü için düşünüyorum tatlım yaa.. ağır abiye tarzı bişey istemiorum.. evdeki elbisemi bi kerecik giydim zaten aradan çıksın didim.. ama ayakkabı konusunda çok kararsızım :26:
kızım sabah gelmedim ki ben ya :26:bana da ısmarla ulensabah benide görmedin
aldınız mı cidden:86::86::86::86::86:
sabah asabım bozuktu gelmek istemedim dolayısıyla görmedim tatlım
ama şimdi ben sana ısmarllayabililiriiiiimm
:86::86::86::86::86:
kızım sabah gelmedim ki ben ya :26:
tamam ulen kahveden mi korkucam ısmarlarım hepinise birden ulen
latte olsun mu
aldınız mı cidden
niiye neyin var kuzum :26:bencekte duygum katlanılırr
bende bayılıyorum topuklulara ama sağlık problemleri nedeniyle istesemde giyemiyorum
hayırlısı olsun tatlım inşallahhahahaaa... olmaz olmaz.. saol canım :)) aman ya iyi geçmiş de maaş az bi de yemek&yol masrafları dahil değil demişler, bi de blackberry vericez 7-24 ulaşım için demişler.. kafası bulanmış bizimkininbakalım hayırlısı tatlım yaa akşama bulusup konusucaz..
bana da ısmarla ulensabah benide görmedin
canım güle güle iyi günlerde oturmak nasip etsin Allah:86::86::86::86::86:
geldin işte geldin, ben de gördüm, kahvemi de içmedin hıh
kızım sabah gelmedim ki ben ya :26:
tamam ulen kahveden mi korkucam ısmarlarım hepinise birden ulen
latte olsun mu
aldınız mı cidden
[B[/B]sabah altta topicte olanların nickleri yazıodu sen vardın orda gördüm işte gördüm
ahanda böle Duygu.C yazıodu
olsun olsunn latte olsunn
niiye neyin var kuzum :26:
tamam geldim baktım haklısınız da cevap yazmadımHımm altta adını görünce bizi gözetliosun sanmıştım
kim bozdu asabını bakiyim?
Ayy içsem mi acaba, canım bişiler yemek de istio, bugünlerde canım hep bişiler çekio zaten, reglim yaklaşıo die heralde:44:
tamam ulen geldikte yazmadımiyi günlerde oturun evinizde tatlım
sabah altta topicte olanların nickleri yazıodu sen vardın orda gördüm işte gördüm
ahanda böle Duygu.C yazıodu
olsun olsunn latte olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?