Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım sen bugüne kadar hep herseyi alttan aldın dimi o sinirlenmesin diye sustun haklıyken özür diledin vs. bu şekildemi davrandın yoksa normal mi?Eğer hep alttan aldıysan nasıl olsa bu kız beni alttan alıyo hep affediyo diye düşünüyodur belki tatlım alıştıysa bu duruma öfkesini kontrol etmeye çalışmıyodur.Bence biraz sert çık seni bu kadar üzüp strese sokmaya hakkı yok

aaa bak oda kötü,içine atmasın ya bi şekilde sen onu çöz
hep içine atarsa ileride daha kötü normalde de belli etmez paylaşmazmıydı ?

aaa yok delimisin normalde çok çirkefizdir ailecek
askere gitti tuhaf oldu
vallahi tartışmayı özledim ya

bende bunları defalarca soyledım ama benımkı ısrarla anlamadı yada anlamak istemedi
bence sende ısrar etme bagır dıye bı bagırırsa susmaz daha

ben önceden hep dedıgın gıbı yapıyodum bız 2 ay falan önce 1 ay ayrı kaldık tamda o ızne geldıgınde . ama ben baya kararlıydım görüşmeye bile 2 kere gittim 15gun boyunca. o zaman anladı benı kaybedebilceüi dank etti kafasına sımdı hep o altaan alıyo daha doğrusu calısıyo ama basaramıyo cok sınırlı oldugu ıcın. ama bende bundan sonra taviz sıfır o da farkında

eğer ondan bir çaba görüyosan çok büyütme olayları ama baktın ki eskisi gibi ozaman istediğini söylemekte haklısın.Ama çabalıyo diyosun demekki seni kaybetmemek için uğraşıyo canım sinirlerini de zamanla kontrol etmeyi öğrenicektir

eceme kesinlikle katılıyorum
son dönemler baya gergin oluyorlar, hani birde normalde böyle olan bir insan değilse çok takılma
sadece askerlik psikolojisi bunlar ve geldiğinde yavaş yavaş atacak üstünden
ciddi rencide edecek düzeye gelirse ayrı mesele

Umarım oyle olur.. zaten oyle olmazsa ilerleyemeyeceğimizi kendısı de biliyor. Telefonda konusurken normal konusuyorum terslemıyorum bısey demiyorum bu sefer de soğuksunn dıyo sureklı askım canım senı sevıyorum dememı beklıyo . iyi de her dakıka senı sevıyorum dersem bunun bı anlamı kalmaz kı .. değil mi? yanlış mı dusunuyorum?

canım aynı şeleri bnde yaşadım kursa gittiğimde gez markete gittiğimde bahane diyodu adım atmamı istemiyodu birile sn konuşsam sen konuş ben kapıyom diyodu delirttiydi bi ara

ya askerlık tabıkı kolay degıl ama suanda onun sartları ıyı bı zorlugu yok ya bı de dağda falan olsaydı nolucaktı onları hıcdusunmeden ışte ben askerdeyım falan dyıp herseyde onun arkasına sıgınmasından nefret edıyorum

canım aynı şeleri bnde yaşadım kursa gittiğimde gez markete gittiğimde bahane diyodu adım atmamı istemiyodu birile sn konuşsam sen konuş ben kapıyom diyodu delirttiydi bi ara
benımkı de aynen oyle kımseyle konusmıycaksın dısarı cıkmıycaksın telefonun mesgul olmıycak çok çalmadan açıcaksın .. daha neler nelerr....

Doğru söylüyosun canım ama orda bu sözleri duymaya daha çok ihtiyacı vardır hele bide ilgiye düşkünse.. ayrıca ayrılık yaşamışsınız ilgi göstermediğinde tekrar ayrılabiliceğini düşünüp korkuyodur büyük ihtimal sen ona aksini ispatlarsan bu kadar sıkmaz belki

ama o sureklı bana askım desenı sevıyorum de sadece sevıyorum olmazcoksevıyorum de dedıkçe benım ıcımden hıç söylemek gelmıyo kı

ama o sureklı bana askım desenı sevıyorum de sadece sevıyorum olmazcoksevıyorum de dedıkçe benım ıcımden hıç söylemek gelmıyo kı

e yani o konuda haklısın sıkıcı olur sürekli bu lafları duymak ozaman sende fırsat verme bunları sölemesine bir süre gözlemle bakalım sorun çıkarıcak başka bişey bulucakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…