ya vakitleri cok anlıyorum ama psikolojisi bozuk dıye benımkınıde bozmaya ne hakkı var kı . Çok sınırlı zaten . Bugun ne soylesem guluyodu cıddı bısey dıyorum guluyo nıye guluyosun falan dedım sınırlendı bagırdı aglıyım mı falan dıye . aradan 3-4 saat geçti tabi bu arada hep kavga ettik. sonra anladı hatasını . çabuk sınırlenıyorum ben anlık falan dıyo ama bende katlanamıyorum artık herşeye sınırlenmesıne
aaa bak oda kötü,içine atmasın ya bi şekilde sen onu çöz
hep içine atarsa ileride daha kötü normalde de belli etmez paylaşmazmıydı ?
aaa yok delimisin normalde çok çirkefizdir ailecek
askere gitti tuhaf oldu
vallahi tartışmayı özledim ya
selam kızlar:80::80:
hürgeneral geldi
hürgeneral geldi
hürgeneral geldi
bende bunları defalarca soyledım ama benımkı ısrarla anlamadı yada anlamak istemedi
akli dengem bozuldu benim canım kavga istiyor
valla kendisinede söyledim, tamam askere gidiyorsun ama bende seninle yapamam
zaman zaman bunalırsın ama sakın bana saçma birşeyden bağırma
anlat derdini çözüm bulalım
senin bir hayatın varsa benimde var ve bende problemler yaşayabiliyorum
sana elimden geldiğince destek olurum ama bunu kullanıp tepeme çıktığını hissedersem fena olur dedim
sanırım bundan dolayı hiç canımı sıkmadı benim
suç bende suç bendekavga istiyorum diyorum böle bakıo şimdi
canım sen bugüne kadar hep herseyi alttan aldın dimi o sinirlenmesin diye sustun haklıyken özür diledin vs. bu şekildemi davrandın yoksa normal mi?Eğer hep alttan aldıysan nasıl olsa bu kız beni alttan alıyo hep affediyo diye düşünüyodur belki tatlım alıştıysa bu duruma öfkesini kontrol etmeye çalışmıyodur.Bence biraz sert çık seni bu kadar üzüp strese sokmaya hakkı yok
bende bunları defalarca soyledım ama benımkı ısrarla anlamadı yada anlamak istemedi
bence sende ısrar etme bagır dıye bı bagırırsa susmaz daha
ben önceden hep dedıgın gıbı yapıyodum bız 2 ay falan önce 1 ay ayrı kaldık tamda o ızne geldıgınde . ama ben baya kararlıydım görüşmeye bile 2 kere gittim 15gun boyunca. o zaman anladı benı kaybedebilceüi dank etti kafasına sımdı hep o altaan alıyo daha doğrusu calısıyo ama basaramıyo cok sınırlı oldugu ıcın. ama bende bundan sonra taviz sıfır o da farkında
bence sende ısrar etme bagır dıye bı bagırırsa susmaz daha
ben önceden hep dedıgın gıbı yapıyodum bız 2 ay falan önce 1 ay ayrı kaldık tamda o ızne geldıgınde . ama ben baya kararlıydım görüşmeye bile 2 kere gittim 15gun boyunca. o zaman anladı benı kaybedebilceüi dank etti kafasına sımdı hep o altaan alıyo daha doğrusu calısıyo ama basaramıyo cok sınırlı oldugu ıcın. ama bende bundan sonra taviz sıfır o da farkında
eğer ondan bir çaba görüyosan çok büyütme olayları ama baktın ki eskisi gibi ozaman istediğini söylemekte haklısın.Ama çabalıyo diyosun demekki seni kaybetmemek için uğraşıyo canım sinirlerini de zamanla kontrol etmeyi öğrenicektir
eğer ondan bir çaba görüyosan çok büyütme olayları ama baktın ki eskisi gibi ozaman istediğini söylemekte haklısın.Ama çabalıyo diyosun demekki seni kaybetmemek için uğraşıyo canım sinirlerini de zamanla kontrol etmeyi öğrenicektir
Umarım oyle olur.. zaten oyle olmazsa ilerleyemeyeceğimizi kendısı de biliyor. Telefonda konusurken normal konusuyorum terslemıyorum bısey demiyorum bu sefer de soğuksunn dıyo sureklı askım canım senı sevıyorum dememı beklıyo . iyi de her dakıka senı sevıyorum dersem bunun bı anlamı kalmaz kı .. değil mi? yanlış mı dusunuyorum?
eceme kesinlikle katılıyorum
son dönemler baya gergin oluyorlar, hani birde normalde böyle olan bir insan değilse çok takılma
sadece askerlik psikolojisi bunlar ve geldiğinde yavaş yavaş atacak üstünden
ciddi rencide edecek düzeye gelirse ayrı mesele
benımkı de aynen oyle kımseyle konusmıycaksın dısarı cıkmıycaksın telefonun mesgul olmıycak çok çalmadan açıcaksın .. daha neler nelerr....canım aynı şeleri bnde yaşadım kursa gittiğimde gez markete gittiğimde bahane diyodu adım atmamı istemiyodu birile sn konuşsam sen konuş ben kapıyom diyodu delirttiydi bi ara
Umarım oyle olur.. zaten oyle olmazsa ilerleyemeyeceğimizi kendısı de biliyor. Telefonda konusurken normal konusuyorum terslemıyorum bısey demiyorum bu sefer de soğuksunn dıyo sureklı askım canım senı sevıyorum dememı beklıyo . iyi de her dakıka senı sevıyorum dersem bunun bı anlamı kalmaz kı .. değil mi? yanlış mı dusunuyorum?
Doğru söylüyosun canım ama orda bu sözleri duymaya daha çok ihtiyacı vardır hele bide ilgiye düşkünse.. ayrıca ayrılık yaşamışsınız ilgi göstermediğinde tekrar ayrılabiliceğini düşünüp korkuyodur büyük ihtimal sen ona aksini ispatlarsan bu kadar sıkmaz belki
ama o sureklı bana askım desenı sevıyorum de sadece sevıyorum olmazcoksevıyorum de dedıkçe benım ıcımden hıç söylemek gelmıyo kı
illaki bulurr kendısı baslı basına bırrr sorunn
İnş. tatlımm ..
ee napıyosunuz konuşmuyo kımse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?