Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tatlımmm ne oldu ? sen bir karar vermiştin ayrılmadınız dimi ?

hayır canım ayrılmadık
ama Moralım bozukkk sureklı kavga edıyoruzzz artık o kadar anlamsız seylerden dolayı tartısıp bırbırımızı kırıyoruz kıı..
bugun bi gülme meselesınden saatlerce kavga ettiik
nolucak bilmiyorummm

psikolojileri çok bozuk canım hak ver devamlı boşlar kafalarında kuruyolarbzmde böledi düzeldi şimdi

memnun oldum bende Ecemm sanki hiç anlaşılmıodu

hehehe bende memnun oldum

benimki kavga etmiyor diye yakınıyorum inan bende
manyakmıyım neyim diyorumki azıcık baağır çağır sesin çıksın
sonlara doğru sanırım herkesde bir gerginlik oluyor :18:

dönem dönem böyle olması normal canım onların orda düşünmeye vakitleri çok olduğu için saçma sapan şeyler düşünüp kuruyolar o yüzden üstüne geliyodur senin..Ne oldu anlatmak istermisin gülme meselesi ne yani ?

Kesinlikle psikolojileri bozuk arkadaşlar hatta benimki de bozuldu eşimi rüyamda sevgi sözleri sarfederken değilde gelirken getirdiği ütülenecek eşyalalarla görüyorum eşim adımı ütü fobik koydu:)))))

Aman nazar değmesinnn
Sende dertsiz başına dertmi arıyosunn

Kesinlikle psikolojileri bozuk arkadaşlar hatta benimki de bozuldu eşimi rüyamda sevgi sözleri sarfederken değilde gelirken getirdiği ütülenecek eşyalalarla görüyorum eşim adımı ütü fobik koydu:)))))

ayyy çok güldürdün beni akşam akşam teşekkür ederim sendemi ütü yapmayı sevmiyosun

ayyy çok güldürdün beni akşam akşam teşekkür ederim sendemi ütü yapmayı sevmiyosun

Nefret ediyorum ütü yapmaktan ve şimdiden tasası almış ki baksana karabasan gibi girdi rüyama.Eşime anlatıyorum bu sabah bana rüyamda kot verdin ütülenecek diye adam safım dönmüş ee ben kotlarımı ütületmem ki diyorDDD

Aman nazar değmesinnn
Sende dertsiz başına dertmi arıyosunn

ay tatlım buda kötü
adamda hiç his yok
kamerada görüşüyoruz bön bön bakıyor suratıma konuşamıyor
diyorum canın mı sıkkın yok diyor
diyorum bağır çağır rahatla onada yok neden bağrayımki diyor
ay deliriciğim :84: herhangibir tepki verse razıyım

bende benle evlenceksen ütüler senin şimdiden anlaşalım dedim zaten bi türlü beceremiyom

psikolojileri çok bozuk canım hak ver devamlı boşlar kafalarında kuruyolarbzmde böledi düzeldi şimdi
Umarım duzelir ama o zaten burdayken de boyleydı gıttı daha kötu oldu

benimki kavga etmiyor diye yakınıyorum inan bende
manyakmıyım neyim diyorumki azıcık baağır çağır sesin çıksın
sonlara doğru sanırım herkesde bir gerginlik oluyor :18:

ayy etmesın işte daha ne istiyosunnn
benım ıstıycegım en son sey oolurdu heralde

ya vakitleri cok anlıyorum ama psikolojisi bozuk dıye benımkınıde bozmaya ne hakkı var kı . Çok sınırlı zaten . Bugun ne soylesem guluyodu cıddı bısey dıyorum guluyo nıye guluyosun falan dedım sınırlendı bagırdı aglıyım mı falan dıye . aradan 3-4 saat geçti tabi bu arada hep kavga ettik. sonra anladı hatasını . çabuk sınırlenıyorum ben anlık falan dıyo ama bende katlanamıyorum artık herşeye sınırlenmesıne

bende sürekli kavga ettiğimizi görüyorum bilinç altıma işledi artık

bende hiç sevmem ütü yapmayı ya.Eşinin cevabıda iyiymiş seni rahatlatmak için öyle söylemiştir

aaa bak oda kötü,içine atmasın ya bi şekilde sen onu çöz
hep içine atarsa ileride daha kötü normalde de belli etmez paylaşmazmıydı ?

akli dengem bozuldu benim canım kavga istiyor
valla kendisinede söyledim, tamam askere gidiyorsun ama bende seninle yapamam
zaman zaman bunalırsın ama sakın bana saçma birşeyden bağırma
anlat derdini çözüm bulalım
senin bir hayatın varsa benimde var ve bende problemler yaşayabiliyorum
sana elimden geldiğince destek olurum ama bunu kullanıp tepeme çıktığını hissedersem fena olur dedim
sanırım bundan dolayı hiç canımı sıkmadı benim
suç bende suç bende kavga istiyorum diyorum böle bakıo şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…