hoşgeldin ecmmm
nasılsın bakalım
teşekkür ederimm iyiyim sen nasılsın ? buarada isim neydi dıptısss
bende iyiyim şükür
damla canım
Offf bitsin artık yeter yaaaa
tatlımmm ne oldu ? sen bir karar vermiştin ayrılmadınız dimi ?
hayır canım ayrılmadık
ama Moralım bozukkk sureklı kavga edıyoruzzz artık o kadar anlamsız seylerden dolayı tartısıp bırbırımızı kırıyoruz kıı..
bugun bi gülme meselesınden saatlerce kavga ettiik
nolucak bilmiyorummm
memnun oldum bende Ecemmsanki hiç anlaşılmıodu
hayır canım ayrılmadık
ama Moralım bozukkk sureklı kavga edıyoruzzz artık o kadar anlamsız seylerden dolayı tartısıp bırbırımızı kırıyoruz kıı..
nolucak bilmiyorummm
hayır canım ayrılmadık
nolucak bilmiyorummm
hehehe bende memnun oldum
benimki kavga etmiyor diye yakınıyorum inan bende
manyakmıyım neyim diyorumki azıcık baağır çağır sesin çıksın
sonlara doğru sanırım herkesde bir gerginlik oluyor :18:
Kesinlikle psikolojileri bozuk arkadaşlar hatta benimki de bozuldu eşimi rüyamda sevgi sözleri sarfederken değilde gelirken getirdiği ütülenecek eşyalalarla görüyorum eşim adımı ütü fobik koydu:)))))
ayyy çok güldürdün beni akşam akşam teşekkür ederimsendemi ütü yapmayı sevmiyosun
Aman nazar değmesinnn
Sende dertsiz başına dertmi arıyosunn
Nefret ediyorum ütü yapmaktan ve şimdiden tasası almış ki baksana karabasan gibi girdi rüyama.Eşime anlatıyorum bu sabah bana rüyamda kot verdin ütülenecek diye adam safım dönmüş ee ben kotlarımı ütületmem ki diyorDDD
Umarım duzelir ama o zaten burdayken de boyleydı gıttı daha kötu oldupsikolojileri çok bozuk canım hak ver devamlı boşlar kafalarında kuruyolarbzmde böledi düzeldi şimdi
benimki kavga etmiyor diye yakınıyorum inan bende
manyakmıyım neyim diyorumki azıcık baağır çağır sesin çıksın
sonlara doğru sanırım herkesde bir gerginlik oluyor :18:
dönem dönem böyle olması normal canım onların orda düşünmeye vakitleri çok olduğu için saçma sapan şeyler düşünüp kuruyolar o yüzden üstüne geliyodur senin..Ne oldu anlatmak istermisin gülme meselesi ne yani ?
Kesinlikle psikolojileri bozuk arkadaşlar hatta benimki de bozuldu eşimi rüyamda sevgi sözleri sarfederken değilde gelirken getirdiği ütülenecek eşyalalarla görüyorum eşim adımı ütü fobik koydu:)))))
bende hiç sevmem ütü yapmayı ya.Eşinin cevabıda iyiymiş seni rahatlatmak için öyle söylemiştirNefret ediyorum ütü yapmaktan ve şimdiden tasası almış ki baksana karabasan gibi girdi rüyama.Eşime anlatıyorum bu sabah bana rüyamda kot verdin ütülenecek diye adam safım dönmüş ee ben kotlarımı ütületmem ki diyorDDD
ay tatlım buda kötü
adamda hiç his yok
kamerada görüşüyoruz bön bön bakıyor suratıma konuşamıyor
diyorum canın mı sıkkın yok diyor
diyorum bağır çağır rahatla onada yok neden bağrayımki diyor
ay deliriciğim :84: herhangibir tepki verse razıyım
ayy etmesın işte daha ne istiyosunnn
benım ıstıycegım en son sey oolurdu heralde
ya vakitleri cok anlıyorum ama psikolojisi bozuk dıye benımkınıde bozmaya ne hakkı var kı . Çok sınırlı zaten . Bugun ne soylesem guluyodu cıddı bısey dıyorum guluyo nıye guluyosun falan dedım sınırlendı bagırdı aglıyım mı falan dıye . aradan 3-4 saat geçti tabi bu arada hep kavga ettik. sonra anladı hatasını . çabuk sınırlenıyorum ben anlık falan dıyo ama bende katlanamıyorum artık herşeye sınırlenmesıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?