- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
dayanılması çok zormöuş bu acının( bugün gönderdim aşkımı. nasıl geçecek 156 gün??
Tamam tatlim sagolJuliaya ulasamiyorum , gördügünde ulasmak istedigimi iletirmisin canim lütfen ?
Ben devretmeden birakmistim canim , cok kötü günler geciriyor/dum , nete giremiyordum birakmistim
Canım benim Alah kavuştursun bide şöle düşün 460gün bekliyorus çoğumuz senin yine as..Sabr et canımm
Canım benim Alah kavuştursun bide şöle düşün 460gün bekliyorus çoğumuz senin yine as..Sabr et canımm
siz de haklısınız da ne bileyim ya( hıçkıra hı.kıra ağlamak istiyorum.. tlfnu kapalı ama aramaya gidiyo elim. sesini ne zaman duycam kaldırsınlar bu askerlii nasıl bi zulüm ama buuu (
bubabur senin şafak kaç canım
Kızlar askerlik yeniden düzenlenmeli ve bence bu şekilde olmalı:
acemi birliği:1 gün
usta birliği:1 gün
terhis:1 gün
3 gün yeter yani
3 gün yeter yani
Ah anaaam nerde o günler ben bişe daa sinir oluyom 4yıllıklar 5 ay yapıyo ama 2yıllıklar üni okumamış gibi 15 ay yapıyo onlarınkide azaltılmalı en azından 9 olsaaa
normalde uzağız birbirimizden ama sürekli iletşm halnde olunca öyle bi boşluığa düştüm anlatamam( kızlar ne yapmam lazım bana bi akıııııııl... içim yanıyo (( bi de acemilikte ziyaret için kaç saat müsade veriyolar bignz var mı??
3 gün yeter yani
İzin kullanmazsa 283 gün sonra yanımda canım..Allah askerlerimizi sağ salim yanımıza geri versin inş...:93::93:
normalde uzağız birbirimizden ama sürekli iletşm halnde olunca öyle bi boşluığa düştüm anlatamam( kızlar ne yapmam lazım bana bi akıııııııl... içim yanıyo (( bi de acemilikte ziyaret için kaç saat müsade veriyolar bignz var mı??
Ah anaaam nerde o günler ben bişe daa sinir oluyom 4yıllıklar 5 ay yapıyo ama 2yıllıklar üni okumamış gibi 15 ay yapıyo onlarınkide azaltılmalı en azından 9 olsaaa
Selam kızlaaaarrr
Canım benm ne desek boş ben 1 hafta kendime gelemedim 4yıldır çıkıyos msjlaşmadığımız an buluşmadığımız gün yoktu...Ama çare yok sabr etces...
yerine göre değişiyo canım benmki hafta sonu 4 saat görebilmiştik
Selam hoş geldin canım
hoşgeldin
4 saatse iyi yine bari(( valla biri beni uyuştursa uyanmasam gnlerce bi de okulda nöbetteym hiç çeklmiyo. yıllık izin alıp 5 ay bitkisel hayata giresim vaer ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?