Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım çok saol yorumların için gerçekten doğru analiz yapmışsın diycek hiçbir sözüm yok içimdekilerde bundan ibaret zaten ama kalbime söz geçiremedim doğru olanı ikimiz içinde bitirmek sanırım hayırlsı bu gibi görünüo

mentolcüm asık olmak nedır bılırmısın sen ınsan sevdınmı kımseyı gozu gormuyor aynı sorunları bnde yasıorum ama allahın ıznıyle hepsının ustesındn gelıyorum belkı zor oluo uzuluosun ama yınede sevdıgının gozlerınınıcıne bakarsan hepsını unutuosun o yuzden k.bakma yanlıs dusunuosun sevgı ask herseye deger aılesı ıcınde ben askımı sılıp atmam

şafak15 diyorummm artıkk bittt diyorummm yaaaaa yazz geldi kumrular döküldü yollara diyorumm :122::122::122::122::122::122:

Son düzenleme:
canım bnim sedanın başında olanlar benim bi zmanlar benzer olarak başımdan geçti istenmemek yada aileye kabul ettirmek ne zordur bilirim ama zorla güzellik olmayacağınıda bilirim
aşık olmak nedir onu ise çok iyi bilirim canım ama yarın öbür gün sende anne olacaksın ya senin evladın seni istemezse bir kız yada oğlan için şahsen ben çok yıkılırdım bide bu açıdan bakmak lazım sedaya ayrıl bitir demedim sadece olabilecekleri söyledim
ne olursa olsun iki tarafta ailesinden vazgeçmemeli eğer vazgeçipte mutlu olacağını sadece kocası ile yaşacağını düşünüyorsa yanılıyordur çünkü görüşmeseniz bile bi laf söz duyarsınız yada yarın öbür gün içlerinden biri annesi yada babası hasta olur evlat olarak siz koşmak zorunda kalırsınız

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK VE O GÜN BİZİM GÜNÜMÜZ OLACAK...

askimiozledimcok- Şafak 15 - DENİZLİ'ye selam:80:
deniz878 - Şafak 16 - BURSA'ya selam:80:
kardelen44 - Şafak 23 ELAZIĞ'a selam :80:
mavimavimavi - Şafak 30- HAKKARİ'ye selam:80:
Duygu.C - Şafak 31 HATAY'a selam :80:
cigdemduzgun- Şafak 34 İSTANBUL'a selam :80:
Julia- Şafak 35 İZMİR'e selam :80:
yengec123 - Şafak 35 İZMİR'e selam :80:
Grimsi_ - Şafak 36 KARS 'a selam :80:
wakeupcall - Şafak 38 KAYSERİ'ye selam :80:
nuran07 - Şafak 40 KIRŞEHİR'e selam :80:
burchecan - Şafak 43 KÜTAHYA'ya selam :80:
eftelyaecrin - Şafak 47 MARDİN'e selam :80:
maviye_sevdali - Şafak 49 MUŞ'a selam
::80:

Brokoli - Şafak 83
nefesim - Şafak 86
saysaybitmiyor - Şafak 93
kelebek1238 - Şafak 122
ChoqSeqeR - Şafak 125
SiYaHinCiM -Şafak 131
miracle07 -Şafak 131
wbluebluew - Şafak 131
TepkiseLmi - Şafak 131
thetis - Şafak 131
organiik- Şafak 134
rcd - Şafak 134
qizz - Şafak 135
Latilokum - Şafak 157
zeynelim - Şafak 174
eLf-34 -174
pissy - Şafak 175
lady_cici - Şafak 175

sewwde - Şafak 241
cagla22 - Şafak 242
sevgilim_benim - Şafak 242
love_my - Şafak 242
umursuna - Şafak 242
mesutugba - Şafak 242
mmeerraall - Şafak 242
tgc_18 - Şafak 242

sinopluum- Şafak 319
ftmgl06 - Şafak 320
daisygirl - Şafak 320
10_nefise_10 - Şafak 322
minnne - Şafak 322
AswangCullen - Şafak 322
subat10- Şafak - 322
tuana_lalin - Şafak - 322
*SeA* - Şafak 326
merdiyet - Şafak 327
DIPTISDIPTIS- Şafak 331
ecm- Şafak 364

DeryaW - 403
AYSIZGoKYuZu - 404
cadikazani23- 406

BİR GÜN GELECE0K BİR GÜN KALACAK VE O GÜN BİZİM GÜNÜMÜZ OLACAK
...

eline sağlık arkadaşım

Listeyi yapıp kaçıyorumm...
Özledim çok hepinizi ama çok yoğunum bu aralar ve işyerinde promlemler var Dua edin benim içinnn
Byeeeeeeeeeeeeeee

sedacım bnde sadece kendi fikrimi söliyim sana annemde birçok kişinin yaptığını yapmış sevdiğini görmüş gözü ailesi beni ilgilendirmes demiş ama sana sonucu sölimmi şuan ben baba tarafım olmadan büyüyorum hiç bir zaman hiç bi konuda destek çıkmadılar yapmadıkları zulüm etmedikleri laf kalmadı yıllarca annem yıprandı ve bisde yıprandık...

Sence böle aşk kalırmı...Kızlar şu bi gerçekki bu devirde sırf aşkla olmuyo elektrik faturası gelir borçlar çıkar ailelerden sorunlar olur ve o an hayatında aşk değil geçimsizlik kalır...

Aşk çok önemli faktör ben sevdiğimi aşkın ötesinde seviyorum kabul ama olmıcak duaya da amin denmes güselim...

Bence otur iyi düşün 1yılını 5yılını değil ömrünün geri kalanında olacakları düşün öyle ver bu büyük kararı...Ne yaparsan yap mutlu olursun inş arkadaşım

saol arkadaşım yorumun için artık içinden çıkılmaz bir haldeyim ben ailem bile kabul etti onay verdi ama onun ailesi hala neyin peşinde anlam veremiorum insanın bu dünyada herşey gelio başına kendi kızlarıda var hep diorum allahım bana böle yapıolar sen görüosun aynı şeyin birgün kendi başlarına gelmiceği ne malum şuan bilmiorum çoguna göre az daha beklemeliyim acele karar vermemeliyim çoğuna görede ayrıl artık lafları var ben ayrılmak istemiorum ama artık devam edicek güçte bulamıorum bilmiorum anlıcağan durumum çok karışık

Sakın öyle düşünme canım insanlar senin ilerde kocan olcak adamla aynı yatağa girmicek yada onun ailesile olan kavgalarda yanında olmıcak

Biras sert konuştum farkındayım ama bnce başkalarının düşüncesini boşwer herkesin karakter yapısı farklıdır çünkü bn dayanamam mesela tek bir kırıcı lafa başkası vurdumduymazdır bir kulağından girer diğerinden çıkar..

Oyuzden sen kendine göre düşün taşın ve karar ver unutma bu günlük yarınlık değil ömürlük karar olmalı çünkü herkesin bildiği gibi bir yerde aşk bitip saygı devam ettiriyo ilişkiyi

canım askerle sorunlar yaşıoruz

Mesajıma burdan devam ediyim, 10dk yı bekleyemicem, çıkmak üzereyim çünkü sedam.
Sadece eşinle değil, ailesiyle de evleniyorsun canım, kim ne derse desin bu böyle. Hayatının bi noktasında illaki yüzyüze gelmek zorunda kalıosun. Gelmesen de lafları sana gelio.
Gerçi senin sorunun çözülmücek gibi değil ama önemli olan askerinin düşüncesi.
O aradaki dengeyi iyi kurabilirse, ailesinin düşüncelerinden etkilenmezse, kısacası güçlü olursa kim tutabilir ki sizi...
Herşey gönlünce olsun sedam.
Ben olamadım, inşallah sen mutlu olursun canım benim
seviyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…