- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
o eşyaların evden çıkma kısmı çok kötü ama ya insanın içi gidiyor ev bir anda boşalıyor çok kötü
valla ne diyeceğimi şaşrdım gerçekten flört olarak boş yere beklemenin de anlamı olmaz ki
yok anam yemem ben baklava fıstıklı burma künefe falan seviom öff karnım acıktı bugün menüdede sevmediğim yemek var
onu yaşamamak adına hep keyifle yavaş yavaş topladım ama sanırım artık sona geliyoruz.
bu haftasonu tüm çeyizlerim açılacak düzenlenecek falan işte yine odamda eşyalarımın bi kısmı kalsa da zor olacak
onu yaşamamak adına hep keyifle yavaş yavaş topladım ama sanırım artık sona geliyoruz.
bu haftasonu tüm çeyizlerim açılacak düzenlenecek falan işte yine odamda eşyalarımın bi kısmı kalsa da zor olacak
öyle ama bundan sonra başka bir erkeği tanımak onla evlilik hayali kurmakta bana göre deil canım oldu oldu olmadı ömür boyu bekar kalcam diodum hep olmadığına göre o evlenene kadar böyle gider ondan sonra herkez yoluna yok dersede bu iş biter
ya tabiki içinden gelerek sölememiştir ama böyle bişeyde söylenmez yani yazık değilmi bu kızada
sorun onda canım bu zamana kadar seni inandıramadıysa bekle bakalım ne yapıcak sen çok takma dicem ama takmadanda olmaz biliorum üzmemeye çalış kendini zamana bırak
Ya sen diyosunya evlilik adına elle görülecek bişey yok diye siz resmi olarak evli değil misiniz bu bunun bi kanıtı degilmi sana göre seni ailesiyle olan kısmı üzüyor heralde ama seni seviyosa ailesi kabullenmeli kabullenmiyolarsa da senn yerinin ve ailesinin yerini kafasında çizmeli çünkü bundan sonra hayatında kararları kendisi verecek onun hayatı ailesinin yaptığı çok saçma geldi bana
Rabbim en hayırlısını nasip etsin sedacım senini için.
allah sabır versin canım iki duygu bir araya girmiş sevinç ve hüzün
ne yaparsan yap çok kötü oluyor benim içim çok kötü oluyor allah bu yönden kolaylık versin
evet ikisi birbirine karıştı yaaAllah bundan sonra kolaylık versin
bizimki resmi nikah deil canım o olsaydı zaten bu kadar zora koşmazdık herşeyi
iki dakika yemeğe gittim bee ne olmuş burda böyle ya
sedacım ya tam anlayamadaım ben konuyu kaçırdım galiba
zmana bıraktım artık canım benim hayallerimle bu kadar oynayan bir adamıda ne kadar zman bekler sabrederim allah bilir beklemedeyim artık şu 25 gün bitsin az olsun fikirlerim kesinleşcek
bunun ailesi nasıl bişey biliomusun 5 vakit namaz kılıp gıybet eden cinsten birileri az çok anlarsın artık kendileri her haltı yapar ama yapmayan insanlara iftira atar kendi pislikleri görünmesin die
afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?