Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

o eşyaların evden çıkma kısmı çok kötü ama ya insanın içi gidiyor ev bir anda boşalıyor çok kötü

onu yaşamamak adına hep keyifle yavaş yavaş topladım ama sanırım artık sona geliyoruz.
bu haftasonu tüm çeyizlerim açılacak düzenlenecek falan işte yine odamda eşyalarımın bi kısmı kalsa da zor olacak

valla ne diyeceğimi şaşrdım gerçekten flört olarak boş yere beklemenin de anlamı olmaz ki

öyle ama bundan sonra başka bir erkeği tanımak onla evlilik hayali kurmakta bana göre deil canım oldu oldu olmadı ömür boyu bekar kalcam diodum hep olmadığına göre o evlenene kadar böyle gider ondan sonra herkez yoluna yok dersede bu iş biter

allah sabır versin canım iki duygu bir araya girmiş sevinç ve hüzün

ne yaparsan yap çok kötü oluyor benim içim çok kötü oluyor allah bu yönden kolaylık versin

Ya sen diyosunya evlilik adına elle görülecek bişey yok diye siz resmi olarak evli değil misiniz bu bunun bi kanıtı degilmi sana göre seni ailesiyle olan kısmı üzüyor heralde ama seni seviyosa ailesi kabullenmeli kabullenmiyolarsa da senn yerinin ve ailesinin yerini kafasında çizmeli çünkü bundan sonra hayatında kararları kendisi verecek onun hayatı ailesinin yaptığı çok saçma geldi bana

zmana bıraktım artık canım benim hayallerimle bu kadar oynayan bir adamıda ne kadar zman bekler sabrederim allah bilir beklemedeyim artık şu 25 gün bitsin az olsun fikirlerim kesinleşcek

bizimki resmi nikah deil canım o olsaydı zaten bu kadar zora koşmazdık herşeyi

bizimki resmi nikah deil canım o olsaydı zaten bu kadar zora koşmazdık herşeyi

bunun ailesi nasıl bişey biliomusun 5 vakit namaz kılıp gıybet eden cinsten birileri az çok anlarsın artık kendileri her haltı yapar ama yapmayan insanlara iftira atar kendi pislikleri görünmesin die

zmana bıraktım artık canım benim hayallerimle bu kadar oynayan bir adamıda ne kadar zman bekler sabrederim allah bilir beklemedeyim artık şu 25 gün bitsin az olsun fikirlerim kesinleşcek

şu an en mantıklısı beklemek zaten bi gelsin bakalım izne neler olucak:44:

bunun ailesi nasıl bişey biliomusun 5 vakit namaz kılıp gıybet eden cinsten birileri az çok anlarsın artık kendileri her haltı yapar ama yapmayan insanlara iftira atar kendi pislikleri görünmesin die

Bende diyorum resmi nikahsa nasıl böyle kanıt yok diyosun anladım şimdi ailesini de anladım benim tahmin ettiğim gibiymiş öyle insanlarla uğraşmak çok zor ömür boyu mutsuz ederler seni

herkezeee merbaaaa sekeerleerrr
nasılsınızzzz bakalllımmmm yınee kalabalıkkk buu gunn bıtsee artıkkk demüüü:97::97:
ŞAFAK 128 BİTCEK GALİBAA :90::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…