- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
geçmişi okudum da,
nereye gittin onu anlamadım ben sedacım ya noldu birden bire öff
hoşgeldin canımmherkezeee merbaaaa sekeerleerrr
nasılsınızzzz bakalllımmmm yınee kalabalıkkk buu gunn bıtsee artıkkk demüüü:97::97:
ŞAFAK128 BİTCEK GALİBAA :90::90:
hoşgeldin canım hayırlı olsunben geldimm
dün akşam doreden pasta setime ilave kek fabusumu da sipariş ettim
Kızlar sandık için fikir sormustum dün galiba karar verdim. bi bakarsanız sevinirim nasıl sizce :26: yaptırtmayı düşünüyorum. ama kilitli istiyordum bundada hoş olmaz.. bunuyatağımın önüne puf gibide düşündüm.kullanışlı olabliir :)
Eki Görüntüle 176399 Eki Görüntüle 176398 Eki Görüntüle 176400
hoşgeldin canım hayırlı olsun
bence hoş görünüo dekorafitif bişey ama ben hala mor yapıolarsa mor yaptırman fikrindeyim yoksa beyaz yaptır
çok şık tatlım ne kadara mal olucak pekimKızlar sandık için fikir sormustum dün galiba karar verdim. bi bakarsanız sevinirim nasıl sizce :26: yaptırtmayı düşünüyorum. ama kilitli istiyordum bundada hoş olmaz.. bunuyatağımın önüne puf gibide düşündüm.kullanışlı olabliir :)
ve gittiğine pişman oldun öyle miıspartaya askeri görmeye gittim canım ben c.tesi günü
hoşgeldin canımm ben iyiyim ya sen nasılsın.Şu enerjine hayranım vallaherkezeee merbaaaa sekeerleerrr
nasılsınızzzz bakalllımmmm yınee kalabalıkkk buu gunn bıtsee artıkkk demüüü:97::97:
ŞAFAK128 BİTCEK GALİBAA :90::90:
hoşgeldinnben geldimm
dün akşam doreden pasta setime ilave kek fabusumu da sipariş ettim
Kızlar sandık için fikir sormustum dün galiba karar verdim. bi bakarsanız sevinirim nasıl sizce :26: yaptırtmayı düşünüyorum. ama kilitli istiyordum bundada hoş olmaz.. bunuyatağımın önüne puf gibide düşündüm.kullanışlı olabliir :)
Eki Görüntüle 176399 Eki Görüntüle 176398 Eki Görüntüle 176400
Mor yapıolar cnm ama beyaza taktım sade ve hos olsun dedim.yatak odam geniş olursa yatağımın önüne koyarım ya da sırıtmaz..mor da harika fikir ama ya mobilyama uymazsaa..kk da ceyiz topiklerinde ev topiklerinde hiç sandık görmeim ben .. nereye kaldırıyorlar kiii :26::26:
çok şık tatlım ne kadara mal olucak pekim
ve gittiğine pişman oldun öyle mi
ani kararlar verme olur mu bi akışına bırak bakalım neler olucak
hakkınızda hayırlısı olsun
ama bu kadar basit bitecek şeyler değil o yüzden zaman
öyle duygucum ama ben bu 4 senede çok yoruldum bir gün zor güldü yüzüm hemen ardında ağlatıcak bişeyler çıktı çok yıprandım yıprandık ama artık zor gelio herşey bana çıkış yolu arıorum
hoşbuldum datlummmmm
Ay benim son bi gaza ihtiyacım var
Bu kahvaltı takımını alayım mı yahu bir şey söyleyiverin :26:
tabii yaşadıklarını en iyi sen bilirsin tatlım
iyi düşün ama olur mu
şuanda onun askerde olduğunu unutma
üzüldüm ya
pissy hoşgeldin canım
öncelikle nasılsın askerin hasta faln olmustu zor zmnlar gecrmiştin geçtimi canım iyimisinz şimdi
bu arada gecenlerde bi topikte edremitte okuduğunu gördüm yanılmıyorsam bnm memleketim yarın gidiyorum gel senide götüreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?