Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben geldimm
dün akşam doreden pasta setime ilave kek fabusumu da sipariş ettim
hoşgeldin canım hayırlı olsun

bence hoş görünüo dekorafitif bişey ama ben hala mor yapıolarsa mor yaptırman fikrindeyim yoksa beyaz yaptır

hoşgeldin canım hayırlı olsun

bence hoş görünüo dekorafitif bişey ama ben hala mor yapıolarsa mor yaptırman fikrindeyim yoksa beyaz yaptır

Mor yapıolar cnm ama beyaza taktım sade ve hos olsun dedim.yatak odam geniş olursa yatağımın önüne koyarım ya da sırıtmaz..mor da harika fikir ama ya mobilyama uymazsaa..kk da ceyiz topiklerinde ev topiklerinde hiç sandık görmeim ben .. nereye kaldırıyorlar kiii :26::26:

çok şık tatlım ne kadara mal olucak pekim
ıspartaya askeri görmeye gittim canım ben c.tesi günü
ve gittiğine pişman oldun öyle mi
ani kararlar verme olur mu bi akışına bırak bakalım neler olucak
hakkınızda hayırlısı olsun
ama bu kadar basit bitecek şeyler değil o yüzden zaman

herkezeee merbaaaa sekeerleerrr
nasılsınızzzz bakalllımmmm yınee kalabalıkkk buu gunn bıtsee artıkkk demüüü:97::97:
ŞAFAK 128 BİTCEK GALİBAA :90::90:
hoşgeldin canımm ben iyiyim ya sen nasılsın.Şu enerjine hayranım valla
ben geldimm
dün akşam doreden pasta setime ilave kek fabusumu da sipariş ettim
hoşgeldinn

çok güzelmiş dediğin gibi yatağının önünde de kullanabilirsin çok şıkk

mobilyanı beyaz istiosan mor yakışır die düşündüm ama senin içinde beyaz varsa bu hoş bir model bence yaptır derim

bi sitede kargo dahil 275 fakat kadir mobilyaya model vericem aşağı yukarı 150 civarı dediler ama model omnlarınkinden daha kolay ve basit..3 günde teslim olurmuş..bir an önce alayımda ceyizlerim gelicek içine yerleştiririm :) beğenmenize sevindim içime sindi :)

öyle duygucum ama ben bu 4 senede çok yoruldum bir gün zor güldü yüzüm hemen ardında ağlatıcak bişeyler çıktı çok yıprandım yıprandık ama artık zor gelio herşey bana çıkış yolu arıorum

tabii yaşadıklarını en iyi sen bilirsin tatlım
iyi düşün ama olur mu
şuanda onun askerde olduğunu unutma
üzüldüm ya

Son düzenleme:
sedacım ilişkin hakkında laf söylemek bana düşmez ama fikrimi paylşmak istedim
ailesi ile senin anlaşmazlığın varsa malesef ama seni kabul etmeleri çok zor çünkü eminimki hayllerinde ki gelin sen değilsindir bahaneleri yani bu
kabul etmiş gb gözükseler o daha zor çünkü eşin onlardan yana olmuş olacak yani seni kabul ettiler problem yok diyecek ama alttan alta sorunlar devam edecek
sen ailesinden vazgecmesini yani görüşmeyeceğini söylesen kaç yıllık ailesi vazgeçmek istemeyebilir
sen bence iyice düşün taşın zor bi durum Allah yardımcın olsun canım
eğer değmez diyosan kendini de ailenide üzme bence eş tabiki kıymetli ama anne baba daha kıymetli

Son düzenleme:
pissy hoşgeldin canım
öncelikle nasılsın askerin hasta faln olmustu zor zmnlar gecrmiştin geçtimi canım iyimisinz şimdi
bu arada gecenlerde bi topikte edremitte okuduğunu gördüm yanılmıyorsam bnm memleketim yarın gidiyorum gel senide götüreyim

cnmm merhaba

çok şükür askerim biraz daha iyi ama boğazında ki enfeksiyon tam olarak geçmiyor. o yüzden bi gün iyi bi gün maalesef.
evet ben edremit myo'da okudum Akçay'daydı öğrenci evimiz.
ayyy ne çabuk geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…