Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya alışveriş işi dama ztn canım bide ben gitcem yanına fazla bişey alamıcam ztn yanıma dikkat çekmemm lazım ohhhh amannnnn sen hemen görecennn ben bide bi hafta sonra görcem yawwwww

o gelene kadar düzelerim canımda ztn o da hasta benim gibi mikroplarımızı kırarız birlikte
allah korusun yatak döşek yatmayında biraraya geldiğinizde hastalıkmı kalır zaten dimi ama ahh ahhhh
ben kurtuldum vızeleerden bugun bıttı
çok şükür benimde yarın bitiyo ne illet bişey yaaa
ayyy evet ya acayp heycan varr, geceleri uyku girmio gözümee
sen nasılsn canm,askernle herşey yolundadr inş
tatlı heyecanlar canım ne güzel
saol bende iyiyim çok şükür aramızda çok iyi hiçbir sorunumuz yok özlemden başka

Son düzenleyen: Moderatör:
ya alışveriş işi dama ztn canım bide ben gitcem yanına fazla bişey alamıcam ztn yanıma dikkat çekmemm lazım ohhhh amannnnn sen hemen görecennn ben bide bi hafta sonra görcem yawwwww

olsun tertipp, yeterki sağ sağlim gelsinlerde geç görelim hiç önemli deil..
arkadaşlarma hedye aldm dersn ayferr deişik deişik giyinnnn :82:
pof akşamları uyku tutmyo hiç beniii

ayyyyyy bi gelsinnn heleee hastalıkmı kalır bizde

tatlı heyecanlar canım ne güzel
saol bende iyiyim çok şükür aramızda çok iyi hiçbir sorunumuz yok özlemden başka
maşallah canmmm aman nazar değmesiiinnn
izne gelir azcık dişnzi sıkın,izinden sonrası kolayy geçicek bi bakmşsn yarılamşsın
yetişirsin ikisine deee üzülmee :13:
Dıyarbakırda canımm .

inş canm ya
üzülme gizemcm, allahn iznyle sağ sağlim gelicekler. benm askerm de tunceli de

olsun tertipp, yeterki sağ sağlim gelsinlerde geç görelim hiç önemli deil..
arkadaşlarma hedye aldm dersn ayferr deişik deişik giyinnnn :82:
pof akşamları uyku tutmyo hiç beniii

ztn tişört elbise fln doldurcam valize hep aşkıma aldıkalrımıda o gelince ona göndercem konuştukda ordada bişeyler alırım kendimee
kıssss düşünüyorum böyle gidişimi otobüsten inşimi flnn yokkkk olmuoo bende de uyku yokk:86::86::86::86: kısss solaryum ne oldu

umarım öyle olur canım yaz sonunda gelicek inşallah inadı tutmazsa ondan sonrası da çabucak geçer inşallah

inş canm ya
he yaaaa pişştt sessiz sorrr gıııııı

çok bağırdım dimi pardonnn ayy çok heyecanlı yaaa ee sen nereye gidiorum diye çıkıcaksın evdenn

Son düzenleyen: Moderatör:
çok bağırdım dimi pardonnn ayy çok heyecanlı yaaa ee sen nereye gidiorum diye çıkıcaksın evdenn

başka bi şehre arkaşlarımın yanına diye gidiyorum ztn ortamı hazırladımmm şimdidenn gidişimi söyledim onayımı aldım inş. bi sorun çıkmazzz
not:aile fertlerimnde kk de üyeliği var çaktırmaaaa

aaaaa tehlikeli sulardayız ozaman desene :26::26: herşey istediğin gibi olur inşallah tatlım bir sorun çıkmadan gider görürsün sevdiceğini

ordu pahallı diye hatrılıorum canm gerçi yıllar oldu ama öle deildr inş.
kızmm varyaa o otobüste giderken o yol bitmek bilmez sanaaa 15aydan uzun gelir orduya gidene kadarr
hahahaha ne tatlı heycanlar ayferim ya, çokk mutlymm bi an önce 10dan geriye saymak istiorummm
slariuma devam canm, şimdiye kadar 32 dk girdm, geriye kaldı 28 dk
azcık deişti rengm

hahahaha ayfer kendi kendni ele verion.
resmni de koymş, aileden biri görsseeee hiç tanımiicak seni

kısss orduda oek bişeyde var gibi görünmüyo ama bakalım işte eskişhrden gitcem ya ordan alırım ben

anammmmm belli oluomu gızzz rengi artıkk anammmm bi bu gidişe kalpten gidecez yawwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…