tertiiippp hiç sormaaaa haftya vizeler başlıoo 8 tane sıınva gircm.. 29unda da var 11de bitio allahtan. sınavdn çıkp aşkmı karşılmaya gitcem
ama nası ders çalılcamm ki benn bilmiommm
sen neler yapıosun terto alışverş bakım başladın mı bakalm
allah korusun yatak döşek yatmayındao gelene kadar düzelerim canımda ztn o da hasta benim gibi mikroplarımızı kırarız birlikte
çok şükür benimde yarın bitiyo ne illet bişey yaaaben kurtuldum vızeleerden bugun bıttı
tatlı heyecanlar canım ne güzelayyy evet ya acayp heycan varr, geceleri uyku girmio gözümee
sen nasılsn canm,askernle herşey yolundadr inş
ohhh ne mutlu sanaaa ya
ben ders mi çalışcam, aşkım gelicek hazırlık mı yapiim napiim bilemedm
senin askern nerde bakalm
ya alışveriş işi dama ztn canım bide ben gitcem yanına fazla bişey alamıcam ztn yanıma dikkat çekmemm lazımohhhh amannnnn sen hemen görecennn ben bide bi hafta sonra görcem yawwwww
allah korusun yatak döşek yatmayındabiraraya geldiğinizde hastalıkmı kalır zaten dimi ama ahh ahhhh
çok şükür benimde yarın bitiyo ne illet bişey yaaa
tatlı heyecanlar canım ne güzel
saol bende iyiyim çok şükür aramızda çok iyi hiçbir sorunumuz yok özlemden başka
ayyyyyy bi gelsinnn heleee hastalıkmı kalır bizde
maşallah canmmm aman nazar değmesiiinnntatlı heyecanlar canım ne güzel
saol bende iyiyim çok şükür aramızda çok iyi hiçbir sorunumuz yok özlemden başka
yetişirsin ikisine deee üzülmee :13:
Dıyarbakırda canımm .
olsun tertipp, yeterki sağ sağlim gelsinlerde geç görelim hiç önemli deil..
arkadaşlarma hedye aldm dersn ayferr deişik deişik giyinnnn :82:
pof akşamları uyku tutmyo hiç beniii
maşallah canmmm aman nazar değmesiiinnn
izne gelir azcık dişnzi sıkın,izinden sonrası kolayy geçicek bi bakmşsn yarılamşsın
inş canm ya
üzülme gizemcm, allahn iznyle sağ sağlim gelicekler. benm askerm de tunceli de
maşallah canmmm aman nazar değmesiiinnn
izne gelir azcık dişnzi sıkın,izinden sonrası kolayy geçicek bi bakmşsn yarılamşsın
umarım öyle olur canım yaz sonunda gelicek inşallah inadı tutmazsa ondan sonrası da çabucak geçer inşallah
inş canm ya
üzülme gizemcm, allahn iznyle sağ sağlim gelicekler. benm askerm de tunceli de
he yaaaapişştt sessiz sorrr gıııııı
çok bağırdım dimi pardonnnayy çok heyecanlı yaaa ee sen nereye gidiorum diye çıkıcaksın evdenn
başka bi şehre arkaşlarımın yanına diye gidiyorumztn ortamı hazırladımmm şimdidenn gidişimi söyledim onayımı aldım inş. bi sorun çıkmazzz
not:aile fertlerimnde kk de üyeliği var çaktırmaaaa
ztn tişört elbise fln doldurcam valize hepaşkıma aldıkalrımıda o gelince ona göndercem konuştukda ordada bişeyler alırım kendimee
kıssss düşünüyorum böyle gidişimi otobüsten inşimi flnn yokkkk olmuoo bende de uyku yokk:86::86::86::86: kısss solaryum ne oldu
aaaaa tehlikeli sulardayız ozaman desene :26::26:herşey istediğin gibi olur inşallah tatlım bir sorun çıkmadan gider görürsün sevdiceğini
başka bi şehre arkaşlarımın yanına diye gidiyorumztn ortamı hazırladımmm şimdidenn gidişimi söyledim onayımı aldım inş. bi sorun çıkmazzz
not:aile fertlerimnde kk de üyeliği var çaktırmaaaa
ordu pahallı diye hatrılıorum canm gerçi yıllar oldu ama öle deildr inş.
kızmm varyaa o otobüste giderken o yol bitmek bilmez sanaaa 15aydan uzun gelir orduya gidene kadarr
hahahaha ne tatlı heycanlar ayferim ya, çokk mutlymm bi an önce 10dan geriye saymak istiorummm
slariuma devam canm, şimdiye kadar 32 dk girdm, geriye kaldı 28 dk
azcık deişti rengm
hahahaha ayfer kendi kendni ele verion.
resmni de koymş, aileden biri görsseeee hiç tanımiicak seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?