iyi geceler canım yat dinlen sen tekrar geçmiş olsunkıslarrrrr benn kaçarrrrr öksürmekten bi hal oldummm yaaa:2::2::2::2::2::2:
hepnize iyi gecelr şimdidennn
ŞAFAK 14
Canım çok şükür bitirmişsin sen, Allah başka ayrılık vermesin..
Canım senin de Allah yardımcın olsun. Valla teselli veremicem kusura bakma :S Çünkü hiç bişeyin teselli etmiceni biliyorum :S:S
Ben de aşkımı 4 aydır görmüom hiç, msnde bile görsem yeter bana ühüüü
Ayy çok güldüm canım yaa :90::90::90::90::90:
Evet yok çarşı izni canım malesef :S Yüksekova'da o tarafta tehlikeli olduğu için izin vermiyolarmışÇok şükür kısa dönem yapıyo, Şafak atarsa da 31 olcak inşallah..
bizde de normalde çarşı izni yoktu. 3 hafta once pazar gunu çıktı ygs vardı konuşamadık öbür hafta cıkmadı geçen hafta yıne cıktı pazar gunu bu seferde ben safranboludaydım. bu hafta cıkmıyo diğer hafta edirnedeyım.şaka gibi
Allah hepimzii sağ salim kavuştursun askerlerimize kızlar :) Bugün resimleri geldi kargodan, askerde çekilen fotoları, Soğuktan simsiyah yanmış yüzü, acayip de zayıflamış bi deri bir kemik kalmışÖyle üzüldüm ki anlatamam. Sevinçli sevinçli açmıştım fotoları halbuki Tutamadım kendimi ağlamaktan bi hal oldum
Allah hepimzii sağ salim kavuştursun askerlerimize kızlar :) Bugün resimleri geldi kargodan, askerde çekilen fotoları, Soğuktan simsiyah yanmış yüzü, acayip de zayıflamış bi deri bir kemik kalmışÖyle üzüldüm ki anlatamam. Sevinçli sevinçli açmıştım fotoları halbuki Tutamadım kendimi ağlamaktan bi hal oldum
güçlü olmaya çalış ama güçlü ol ki askerine destek ol
geldiğinde sen onu eski haline getirirsin canım üzülme
üzülme canım yaaa benım askerım de acemı bırlıgınden geldıgınde ne bıcım olmustuu o göbeklıı şişko gitmiş yarısı kadar bırı kalmıştı şok olmuştum gorunce elleeri falan yarılmıştı çamasırsuyundan boyle yanımda baska bırı varmış gıbı gelıyodu sonra dıyarbakıra bı gıttı hepsini geri aldı yaradı orası
Canlar teşekkür ederim :) Böyle benim gibi asker yolu bekleyenleri görünce rahatlıyorum biraz da olsa.. Hele de uzun dönemleri görünce.. Şükretmemek elde deil gerçekten. Ya benimki zaten zayıftı:84::84::84::84:ama, şimdi afrikalı çocuklar gibi olmuş düşün artık canım. Onun da elleri hep nasır tutmuş kar kürelemekten Şu askerliğin mantığını bi türlü anlayamadım zaten oldum olası :S:S Offf offf
iyi geceler canımkızlarrr ben çıkıyorum öptum hepınızıı
Şafak 134
Aynen canım, askerlik meslek olmalı bence sadece, paralı yapılmalı. Sanki orda adamakıllı birşey yapıolar. Çoğusuna temizlik yemek vs gibi ayakişleri yaptırıolar anca, yazık bu kadar insana ama de mi :S Tamam vatanımız için canımız feda ama, bu durum bambaşka bişi :S askerlik=hapis cezası gibi bişi :s
öyle bir amacın var sanırımAyy bi başbakan oluyum, ilk önce bu işi çözcem merak etme canım
Yoktu aslında öyle amaçlarım ama zorla yaptırcaklar napim canım, baksana bi yerden birinin el atması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?