kısss orduda oek bişeyde var gibi görünmüyo ama bakalım işte eskişhrden gitcem ya ordan alırım ben
anammmmm belli oluomu gızzz rengi artıkkanammmm bi bu gidişe kalpten gidecez yawwww
kısss o dil ne oluyoo bakemmm
eskişehrden güzel güzelll kıyafetler al tertiippppp, anladın sen onu
terto ben çıkıorum,duş filn alıp yatıcam
öptüm hepnzi kızlarrrrr
bu arada bugece doğum günümmmmmm
şafağm da 14
öptüm hepnzi kızlarrrrr
şafağm da 14
öptüm hepnzi kızlarrrrr
şafağm da 14
aaaa doğum gunun kutlu olsun sımdıdeeennnn
anemmmmmmmmmm tertibbbmmmmmm doğum kutlu olsunnnnnnn şekerimmmmmmmmm:119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
kızlar hepinize çok çoookkkk teşekkür ederiiimmmmmmmcanımmmm doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle askerinle beraber nice senelere inşallah
iyi geceler tatlım rüyanda askerini gör:98:
o kimm yawww
mükkemmel olucağına eminim ama şimdilik burdayımmm malesef:84:ahhhh sen bi gel bugünlere bak o zman nasıl hisstcenn
kıvaaaaannnnnnnnçççççççççç
allaa sni netmeye kıssss sonra bihterlerle uğraşırdın ama bide
Yaa benim de az kaldı aşkıma kavuşmamaama çoookkk özledim ben yaa, nasıl dayandınız 15 ay aklım almıyo :S:S
Yaa benim de az kaldı aşkıma kavuşmamaama çoookkk özledim ben yaa, nasıl dayandınız 15 ay aklım almıyo :S:S
valla şekerimm ben bi sendedir aşkım canlı canlı görmüyorum en son dağıtımda görmüştüm o kdarrr çok şükür kü son 14 artıkkkk
Ahh ahh benimde aklım almıyo kestiremiyorum bile beni bekleyen günlerin nasıl geçiceğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?