Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kısss orduda oek bişeyde var gibi görünmüyo ama bakalım işte eskişhrden gitcem ya ordan alırım ben

anammmmm belli oluomu gızzz rengi artıkk anammmm bi bu gidişe kalpten gidecez yawwww

eskişehrden güzel güzelll kıyafetler al tertiippppp, anladın sen onu
terto ben çıkıorum,duş filn alıp yatıcam
öptüm hepnzi kızlarrrrr
bu arada bugece doğum günümmmmmm
şafağm da 14

öptüm hepnzi kızlarrrrr
şafağm da 14

anemmmmmmmmmm tertibbbmmmmmm doğum kutlu olsunnnnnnn şekerimmmmmmmmm:119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

öptüm hepnzi kızlarrrrr
şafağm da 14

canımmmm doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle askerinle beraber nice senelere inşallah
iyi geceler tatlım rüyanda askerini gör:98:

aaaa doğum gunun kutlu olsun sımdıdeeennnn

anemmmmmmmmmm tertibbbmmmmmm doğum kutlu olsunnnnnnn şekerimmmmmmmmm:119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

canımmmm doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle askerinle beraber nice senelere inşallah
iyi geceler tatlım rüyanda askerini gör:98:
kızlar hepinize çok çoookkkk teşekkür ederiiimmmmmmm
kocaman optüm siziiiii
iyi gecelerrrrr

Yaa benim de az kaldı aşkıma kavuşmama ama çoookkk özledim ben yaa, nasıl dayandınız 15 ay aklım almıyo :S:S

kıslarrrrr benn kaçarrrrr öksürmekten bi hal oldummm yaaa:2::2::2::2::2::2:
hepnize iyi gecelr şimdidennn

ŞAFAK 14

valla şekerimm ben bi sendedir aşkım canlı canlı görmüyorum en son dağıtımda görmüştüm o kdarrr çok şükür kü son 14 artıkkkk

Canım çok şükür bitirmişsin sen, Allah başka ayrılık vermesin..

Ahh ahh benimde aklım almıyo kestiremiyorum bile beni bekleyen günlerin nasıl geçiceğini

Canım senin de Allah yardımcın olsun. Valla teselli veremicem kusura bakma :S Çünkü hiç bişeyin teselli etmiceni biliyorum :S:S

Ben de aşkımı 4 aydır görmüom hiç, msnde bile görsem yeter bana ühüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…