Valla benim şafak hala karanlık uzun dönem olduğu için hiç bitmeyecekmiş gibi geliyo 300 küsür kaldı sanırım:18:
hoşgeldin canımm
Hehhh eferinnnöyle pes etmek yok hemenn
Hoşgeldin bizim şafakta karanlık vallaValla benim şafak hala karanlık uzun dönem olduğu için hiç bitmeyecekmiş gibi geliyo 300 küsür kaldı sanırım:18:
yemek yedim geldim bende len
üf gelemedi yaz filam gelsin de gidişi olmasın
yok ben hep böyleydim
Haftaya gene su koyveririm ben aşkımada öle diom ama hala alışamadı çocuk bu duruma
Bende yemek yiyip geliom acıktım yaf
valla ole oldu baska yer ararken grdum bu konuyu=Dsen geç kalmışsın ya askerliği yemişsin çoktan maşallah
hoşgeldin aramıza
kızlar merhabaaa
nasılsınız bakalım
bugün yolculuğa çıkıyorum akrabamızn düğünü için ama havada yağmrlu dua edinde kıza düğününde bari yağmasın
pzt kadar sizleri özleyceğim ama arada bi vaktim olursa neler kaynatmışsınız bakarım belki
sedacım bugün bomba gb gördüm seni çok sevindim canım
hepimizin büyük yarası bu konu demekki neyse kapatalım da sinirlerimiz gerilmesin öğlen öğlen
ahh yaramı deşmeyın kızlarrr.. herşeyi yapıp soyleyıp sonra ben askerdeyım psklojım bozuk dıyıp onun arkasına sıgınmasından nefret edıyorum
ben zaten normalde bıle dısarı cıkmayan bırıyım cıksamda annemle çıkıyorum ama hala nereye gıttın kımle gıttın nıye gıttın dıye bı ton laf soyluyo. annem bıle bu konuda konuştu onla ama bana mısın demedı. onun yuzunden etrafımda bı kışı bıle kalmadı kımseyle konuştugum yok. Allah'tan daha buraya el atamadı
yavrum benim yürü beee kim tutar seni :81:
ne dertliymişsiniz kızlar bu konuda kimse beni görmedi
afiyet olsun tatlım:80:Bende yemek yiyip geliom acıktım yaf
kızlar merhabaaa
nasılsınız bakalım
bugün yolculuğa çıkıyorum akrabamızn düğünü için ama havada yağmrlu dua edinde kıza düğününde bari yağmasın
pzt kadar sizleri özleyceğim ama arada bi vaktim olursa neler kaynatmışsınız bakarım belki
Hoşbulduk teşekkür ederim =) İyi oluyomuş böyle ya aynı şeyleri yaşayan kişilerle konuşmak. =) Neyse bi şekilde geçiyor işte mecbur geçecek bir şey daha söyleyim de gıcık alın benden benim erkek arkadaşım benim oturduğum yerde, Ankarada yapıyor askerliğini =D ama durun gıcık almadan önce şunu da hesaba katın yine de iki haftada bir zorla görüşüyoruz
kızlar merhabaaa
nasılsınız bakalım
hoşbulduk teşekkür ederim =) iyi oluyomuş böyle ya aynı şeyleri yaşayan kişilerle konuşmak. =) neyse bi şekilde geçiyor işte mecbur geçecek bir şey daha söyleyim de gıcık alın benden benim erkek arkadaşım benim oturduğum yerde, ankarada yapıyor askerliğini =d ama durun gıcık almadan önce şunu da hesaba katın yine de iki haftada bir zorla görüşüyoruz
aynen canım
valla ben burayı tam anlatmadım, yani forumu okuduğumu söyledim ama üye olduğumu yazdığımı fln söylemedim, yoksa o da buraya el atar, o zaman kadınlar kulübü olmaktan çıkar burası
tutmayın beniiii:84:
kusura bakma canım, hoş geldin
afiyet olsun tatlım:80:
hemşom iyi yolculuklar sana:80:
kızlar tşk ederim ben çıkıyorum hepinize kolay gelsin
sedacım boşver bakalım şimdiden biraz daha zman ver ikinizide bakarsın herşey düzelir canım
herkesi çok seviyorum kızlar..öpüldünüz hepiniz
Hoşbulduk teşekkür ederim =) İyi oluyomuş böyle ya aynı şeyleri yaşayan kişilerle konuşmak. =) Neyse bi şekilde geçiyor işte mecbur geçecek bir şey daha söyleyim de gıcık alın benden benim erkek arkadaşım benim oturduğum yerde, Ankarada yapıyor askerliğini =D ama durun gıcık almadan önce şunu da hesaba katın yine de iki haftada bir zorla görüşüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?