Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar merhabaaa
nasılsınız bakalım
bugün yolculuğa çıkıyorum akrabamızn düğünü için ama havada yağmrlu dua edinde kıza düğününde bari yağmasın
pzt kadar sizleri özleyceğim ama arada bi vaktim olursa neler kaynatmışsınız bakarım belki
sedacım bugün bomba gb gördüm seni çok sevindim canım

Valla benim şafak hala karanlık uzun dönem olduğu için hiç bitmeyecekmiş gibi geliyo 300 küsür kaldı sanırım:18:
Hoşgeldin bizim şafakta karanlık valla

yemek yedim geldim bende len

üf gelemedi yaz filam gelsin de gidişi olmasın

yok ben hep böyleydim

Haftaya gene su koyveririm ben aşkımada öle diom ama hala alışamadı çocuk bu duruma

Bende yemek yiyip geliom acıktım yaf

alışıcak artık napalım dengemiz bozuluyo bizimdeafiyet olsun canımm

Merhaba canımm iyi yolculuklar yazık kızın şansınada kaç gündür güzeldi hava bugün yağıcağı tuttu inşallah düğünde yağmaz

Hoşbulduk teşekkür ederim =) İyi oluyomuş böyle ya aynı şeyleri yaşayan kişilerle konuşmak. =) Neyse bi şekilde geçiyor işte mecbur geçecek bir şey daha söyleyim de gıcık alın benden benim erkek arkadaşım benim oturduğum yerde, Ankarada yapıyor askerliğini =D ama durun gıcık almadan önce şunu da hesaba katın yine de iki haftada bir zorla görüşüyoruz

hepimizin büyük yarası bu konu demekki neyse kapatalım da sinirlerimiz gerilmesin öğlen öğlen

aynen canım

valla ben burayı tam anlatmadım, yani forumu okuduğumu söyledim ama üye olduğumu yazdığımı fln söylemedim, yoksa o da buraya el atar, o zaman kadınlar kulübü olmaktan çıkar burası

yavrum benim yürü beee kim tutar seni :81:

tutmayın beniiii:84:

ne dertliymişsiniz kızlar bu konuda kimse beni görmedi

kusura bakma canım, hoş geldin

Bende yemek yiyip geliom acıktım yaf
afiyet olsun tatlım:80:

hemşom iyi yolculuklar sana:80:

yuh şansa bak yaaa

aynı havayı tenffüs ediyorsunuz o bile harika bir duygudur,gerçekten imrendim:))

canım hayırlı yolculuklar sana evt bugün iyiyim canım bakalım artık geriside neolur bilemicem şuan

kız sen bize hasetmi yapıonn kızzz gelirim oraya bak kazanıma atar kaynatırım seni

hoşbulduk canımm

kızlar tşk ederim ben çıkıyorum hepinize kolay gelsin
sedacım boşver bakalım şimdiden biraz daha zman ver ikinizide bakarsın herşey düzelir canım
herkesi çok seviyorum kızlar..öpüldünüz hepiniz

güle güle tatlım evet daha zamanı var bizde seni sevioruz :79::79:

2 haftada bir diye üzülüyomusun yoksaaaa burda askerini 7 8 aydır görmeyenler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…