- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
aynen walla tertip , bide piknik tüp koyarız, zuzumun sevdiği yemekleri pişirir pişirir götürürüm walla ben.
Haftasonları da çarşı izninde kollarıma alıp sarılıp sarılıp uyurum onla o kampta
Hayıra yorarsan hayırlı olur, kötüye yorma rüyaları
Hımm, yine de kurstan kaçar giderdim aşkıma, kimse tutamaz ulen beniiii
teşekkür ederim sizin uzaklık ne kadar =)
evet canım çok zor bende 2 sene boyunca hep sevgilimin yanındaydım birgünümüz ayrı geçmezdi gerçekten bir anda gitmesi çok zor geliyo insana.Ama ne kadar güzel aynı şehirdesiniz hiç değilse onun olduğu bir şehre açıyosun gözlerini aynı yerde nefes alıyosunuz
aynen ben de
Allah'ım duy sesimi, sana yalvarıyorum, aşkımın usta birliği bursa'ya çıksın inşallahhhh
Aynen ben de
Allah'ım duy sesimi, sana yalvarıyorum, aşkımın usta birliği Bursa'ya çıksın inşallahhhh
Aynen tertip yaa bakarsın aynı yere çıkar bizimkiler beraber gidip geliriz
ahanda bak bu süper bi fikir
O zaman bizimkiler yalnız gelemezsin die bahane de uyduramazlar
evet canım çok zor bende 2 sene boyunca hep sevgilimin yanındaydım birgünümüz ayrı geçmezdi gerçekten bir anda gitmesi çok zor geliyo insana.Ama ne kadar güzel aynı şehirdesiniz hiç değilse onun olduğu bir şehre açıyosun gözlerini aynı yerde nefes alıyosunuz
pek azmış maşallah
Evet hayatıma bu kadar dahilken bir baktım artık yok bir de o askere gitmeden bir hafta önce taşındım ben Ankaraya ona veda da edemedim askere giderken.O zamanlar hiç istemiyodu ankaraya dönmemi ama geldim yine de. Acemi birliği konyadaydı sora bi baktık yanıma geldi =) iyiki de gelmiş çünkü ben buraya dönmeden önce de ilişkimiz pek iyi değildi o yüzden buraya çıkması iyi oldu senin nerde peki?
amaann 10 saat için mi beni kazana atmayı planlıyodunçok az canım bizimde 10 saat aramız
[ı]bende tertip istiyorum[/ı]
bende tertip istiyorum
amaann 10 saat için mi beni kazana atmayı planlıyodunGittin mi peki hiç ziyaretine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?