Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Aynen tertip yaa bakarsın aynı yere çıkar bizimkiler beraber gidip geliriz

Aynen ben de
Allah'ım duy sesimi, sana yalvarıyorum, aşkımın usta birliği Bursa'ya çıksın inşallahhhh

sonunda bu hafta oturacağım evin tadilatına başlanıyor inşh kızlar.. bir buçuk aydır bizi sallamışlardı kayınpederim araya girdi ve işi çözdü

yarın yada diğer gün tüm malzemeler gelecekmiş ve başlanacakmış,keyifliyim
inşh yine bi aksilik olmaz,dua edin bana:26: askerim gelmeden bitsin artık şu tadilat işleri

hımm, yine de kurstan kaçar giderdim aşkıma, kimse tutamaz ulen beniiii[/QUOTE]

Valla üstünde babamın bana yaptığı gibi psikolojik baskı varsa kurstan kaçamazsın =D Gerçi yine de iki hafta önce ilk çarşı izni olduğundan astım kursu ama bi daha asabileceğimi sanmıyorum kendimi kötü hissediyorum asınca

Aynen ben de
Allah'ım duy sesimi, sana yalvarıyorum, aşkımın usta birliği Bursa'ya çıksın inşallahhhh

inşallah canımm Allahımm duy sesimizi usta birliği bursaya çıksın eniştemizinnn

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet hayatıma bu kadar dahilken bir baktım artık yok bir de o askere gitmeden bir hafta önce taşındım ben Ankaraya ona veda da edemedim askere giderken.O zamanlar hiç istemiyodu ankaraya dönmemi ama geldim yine de. Acemi birliği konyadaydı sora bi baktık yanıma geldi =) iyiki de gelmiş çünkü ben buraya dönmeden önce de ilişkimiz pek iyi değildi o yüzden buraya çıkması iyi oldu senin nerde peki?

Çanakkalede benim ki canımm acemiliği konyada yaptı benim askerimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…