kızlar tşk ederim ben çıkıyorum hepinize kolay gelsin
sedacım boşver bakalım şimdiden biraz daha zman ver ikinizide bakarsın herşey düzelir canım
herkesi çok seviyorum kızlar..öpüldünüz hepiniz
2 haftada bir diye üzülüyomusun yoksaaaa burda askerini 7 8 aydır görmeyenler var
kızlarr bugun rüyamda küçücükk bi örümcek gördüm ne demek acaba :44:
Hoşbulduk teşekkür ederim =) İyi oluyomuş böyle ya aynı şeyleri yaşayan kişilerle konuşmak. =) Neyse bi şekilde geçiyor işte mecbur geçecek bir şey daha söyleyim de gıcık alın benden benim erkek arkadaşım benim oturduğum yerde, Ankarada yapıyor askerliğini =D ama durun gıcık almadan önce şunu da hesaba katın yine de iki haftada bir zorla görüşüyoruz
yuh şansa bak yaaa
aynı havayı tenffüs ediyorsunuz o bile harika bir duygudur,gerçekten imrendim:))
hayır olsun, örümcek misafir derler ama, bilmiyorum yine de:26:
Evet iyi gelio insana
Nie 2 haftada bir görüşüosunuz ki, ben olsam kapısında yatardım:97:
Hayır olsun, örümcek misafir derler ama, bilmiyorum yine de:26:
evet iyi gelio insana
nie 2 haftada bir görüşüosunuz ki, ben olsam kapısında yatardım:97:
kız sen bize hasetmi yapıonn kızzz gelirim oraya bak kazanıma atar kaynatırım seni
Rüyada örümcek görmek , hayra ve dine sevgi beslemeye işarettir.
Rüyada örümcek görmek,mutlu olacağınız bir haber almak demektir.
(google da böyle yazıyor)
2 haftada bir diye üzülüyomusun yoksaaaa burda askerini 7 8 aydır görmeyenler var
haşaaaaa ne haseti sadece gerçekleri paylaşıyorumValla ne diyim keşke herkes benimki gibi bir şans yakalayabilse
ayy keske bende ordan okusaymışımm nerde kötu var gidip onu buluyorum
Hayır tabiki sadece dönüşü çok zor oluyor bir de zaten daha ilk kez çarşıya çıktı iki hafta önce ondan önce 3 ay görmedim hiç. Ne biliyim bir buçuk sene hemen hemen her gün görüp de sora birden hayatından gitmiş gibi olması koyuyo
tertip biz kamp kurarız senle birliğin karşısına
baktım pek iyi yazmıyoo sihir yapan kadın diyo anlamadım :18:
Çünkü çarşı izinleri iki haftada bir ben arada gitmeye çalışıyorum ama pek göremiyoruz birbirimizi bir de komutanı haftasonu gelmemi istiyor ziyaret için ama haftasonu kursum olduğu için gidemiyorum o yüzden çarşı izninde görüşüyoruz
rüyaların hepsini hayra yormak lazım ki hayr olsun
şaka yapıorum canım çok güzel sevindim senin adına
Teşekkür ederim sizin uzaklık ne kadar =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?