Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşçakal tatlımm

kızlarr bugun rüyamda küçücükk bi örümcek gördüm ne demek acaba :44:

Hayır olsun, örümcek misafir derler ama, bilmiyorum yine de:26:

evet iyi gelio insana
nie 2 haftada bir görüşüosunuz ki, ben olsam kapısında yatardım:97:

yuh şansa bak yaaa

aynı havayı tenffüs ediyorsunuz o bile harika bir duygudur,gerçekten imrendim:))

Evet çok büyük bir şans oldu ben bir gece önce rüyamda görmüştüm ama bana usta birliğim ankara çıktı dedi ertesi akşam öğrenince pek şaşırmadım. Evet burda olduğunu bilmek güzel gerçekten çok çok çok şanslıyız =)

evet iyi gelio insana
nie 2 haftada bir görüşüosunuz ki, ben olsam kapısında yatardım:97:[/QUOTE]
Çünkü çarşı izinleri iki haftada bir ben arada gitmeye çalışıyorum ama pek göremiyoruz birbirimizi bir de komutanı haftasonu gelmemi istiyor ziyaret için ama haftasonu kursum olduğu için gidemiyorum o yüzden çarşı izninde görüşüyoruz

Gülşenin şarkıyı değiştim kendime göre uydurdummm

seversem soldan çakarım sağdan

Rüyada örümcek görmek , hayra ve dine sevgi beslemeye işarettir.
Rüyada örümcek görmek,mutlu olacağınız bir haber almak demektir.

(google da böyle yazıyor)

2 haftada bir diye üzülüyomusun yoksaaaa burda askerini 7 8 aydır görmeyenler var

Hayır tabiki sadece dönüşü çok zor oluyor bir de zaten daha ilk kez çarşıya çıktı iki hafta önce ondan önce 3 ay görmedim hiç. Ne biliyim bir buçuk sene hemen hemen her gün görüp de sora birden hayatından gitmiş gibi olması koyuyo

evet canım çok zor bende 2 sene boyunca hep sevgilimin yanındaydım birgünümüz ayrı geçmezdi gerçekten bir anda gitmesi çok zor geliyo insana.Ama ne kadar güzel aynı şehirdesiniz hiç değilse onun olduğu bir şehre açıyosun gözlerini aynı yerde nefes alıyosunuz

tertip biz kamp kurarız senle birliğin karşısına

aynen walla tertip , bide piknik tüp koyarız, zuzumun sevdiği yemekleri pişirir pişirir götürürüm walla ben.
Haftasonları da çarşı izninde kollarıma alıp sarılıp sarılıp uyurum onla o kampta

baktım pek iyi yazmıyoo sihir yapan kadın diyo anlamadım :18:

hayıra yorarsan hayırlı olur, kötüye yorma rüyaları

hımm, yine de kurstan kaçar giderdim aşkıma, kimse tutamaz ulen beniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…