evet canım 10 saat neki çay içmeye gidilir
benimki 14 ocakta gitti ama 90/4 b oluyo devre kaybı çünkü bu durumda benim tertibim kim sorarım size
sonunda bu hafta oturacağım evin tadilatına başlanıyor inşh kızlar.. bir buçuk aydır bizi sallamışlardıkayınpederim araya girdi ve işi çözdü
yarın yada diğer gün tüm malzemeler gelecekmiş ve başlanacakmış,keyifliyim
inşh yine bi aksilik olmaz,dua edin bana:26: askerim gelmeden bitsin artık şu tadilat işleri
Valla üstünde babamın bana yaptığı gibi psikolojik baskı varsa kurstan kaçamazsın =D Gerçi yine de iki hafta önce ilk çarşı izni olduğundan astım kursu ama bi daha asabileceğimi sanmıyorum kendimi kötü hissediyorum asınca
Di mi sedam yaa, Balıkesir'e de razıyım benahh ahh ben istanbulu geçtim yakın biyer çıksın yeter
inşallah canımm Allahımm duy sesimizi usta birliği bursaya çıksın eniştemizinnn
Çanakkalede benim ki canımm acemiliği konyada yaptı benim askerimde
hayırlı olsun canım, kolay gelsin, zevkli işler bunlar
Babamı bile tanımam walla canım, kimse umrumda olmazKaldı ki benim babam gitmezsem kızar bana
Di mi sedam yaa, Balıkesir'e de razıyım ben
AMİİİİİİN AMİİİİİİİN... Ağzından bal damlıo canım yaa
hayırlı olsun canım, kolay gelsin, zevkli işler bunlar
Babamı bile tanımam walla canım, kimse umrumda olmazKaldı ki benim babam gitmezsem kızar bana
Di mi sedam yaa, balıkesir'e de razıyım ben
Amiiiiiin amiiiiiiin... Ağzından bal damlıo canım yaa
geçen hafta yanındaydım canım ben kız daha acemi birliği bırakta atayım
E iyiymiş çanakkalede iyi yer. Gerçi önemli olan rahat yapmaları benim erkek arkadaşım hiç memnun diil burdan tek tesellisi benim burda olmam. Sen nerdesin rahat konuşabiliyo musunuz
tamam tertipppne kadar uymasada tertip deriz sanada üzülme sen tertip
evet farkındayım buraya geldiğimden beri nasip olmadı artık tertip arama çalışmalarımı baslatıyorum :81:herkese nasip olmaz
benimki 14 ocakta gitti ama 90/4 B oluyo devre kaybı çünkü bu durumda benim tertibim kim sorarım size
Hiç iyi bi yer değil canım benimki komandoyazıcı oldu ama çok yoğun oluyo ben izmirdeyim uzak değiliz rahat konuşuyoruz günde 1 saat falan şimdilik alt devre gelince daha rahat olucaz
tamam tertippp:13:
evet farkındayım buraya geldiğimden beri nasip olmadı artık tertip arama çalışmalarımı baslatıyorum :81:
benımkıde 24 mayıs 2010 da gitti 1-2-3-4 nedir bilmiyorum ama 90lı
ama yinede soruyorum benım tertibimm kimmmm çıksın artık ortayaa
sanki kendi durumumu okudum benimki de yazıcı o yüzden çok yoğun oluyo bi de hala bulaşık yıkıyo zavallım bizim de alt devre gelince rahat olcak =)
sanki kendi durumumu okudum benimki de yazıcı o yüzden çok yoğun oluyo bi de hala bulaşık yıkıyo zavallım bizim de alt devre gelince rahat olcak =)
Allah allah benimki sadece yazıcılık yapıo amaan biran önce gelsin şu alt devre
bende tertip istiyorum
yanında nişanlın olmayınca kesinlikle bir parça bile zevki olmuyorhatta daha çok yıpratıyor
ama biz mecburuz o gelmeden bitirmemiz lazım
ben doğu olmayan her yana razı gibiyim canım yakın olsun ıspartada kalsa gene uyar bana ben zır deliyim gelme desede giderim babam dövse bile gene giderim kimse tutamaz cadıyııı
tertibimi zor bulmuşum, sana vermem hıhtamam tertippp:13:
evet farkındayım buraya geldiğimden beri nasip olmadı artık tertip arama çalışmalarımı baslatıyorum :81:
benımkıde 24 mayıs 2010 da gitti 1-2-3-4 nedir bilmiyorum ama 90lı
ama yinede soruyorum benım tertibimm kimmmm çıksın artık ortayaa
benımkıde az bulaşık yıkamadı yemek bıle yaptı yavruumm :90:
gülmeee
[ı]benımkıde az bulaşık yıkamadı yemek bıle yaptı yavruumm :90:[/ı]
[ı]gülmeee[/ı]
askerlik bitmeden tertibimi bulmam lazımkıskandın demi sedayla bizi hıh
canım ben de aynı durumdayım, evimiz yapılıo, ama aşkım yapılan hiç bişeyi göremio, biliyorum kötü bi durum yani, ama yapacak bişi yok
aynen kuzum, izmir de kalmasına da razıyım ben:97:
tertibimi zor bulmuşum, sana vermem hıh
seninki 90/2 tertip oluo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?