Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hayırlı olsun canım, kolay gelsin, zevkli işler bunlar

Babamı bile tanımam walla canım, kimse umrumda olmaz Kaldı ki benim babam gitmezsem kızar bana

ahh ahh ben istanbulu geçtim yakın biyer çıksın yeter
Di mi sedam yaa, Balıkesir'e de razıyım ben

inşallah canımm Allahımm duy sesimizi usta birliği bursaya çıksın eniştemizinnn

AMİİİİİİN AMİİİİİİİN... Ağzından bal damlıo canım yaa

Çanakkalede benim ki canımm acemiliği konyada yaptı benim askerimde

E iyiymiş çanakkalede iyi yer. Gerçi önemli olan rahat yapmaları benim erkek arkadaşım hiç memnun diil burdan tek tesellisi benim burda olmam. Sen nerdesin rahat konuşabiliyo musunuz

yanında nişanlın olmayınca kesinlikle bir parça bile zevki olmuyor hatta daha çok yıpratıyor
ama biz mecburuz o gelmeden bitirmemiz lazım

ben doğu olmayan her yana razı gibiyim canım yakın olsun ıspartada kalsa gene uyar bana ben zır deliyim gelme desede giderim babam dövse bile gene giderim kimse tutamaz cadıyııı

E iyiymiş çanakkalede iyi yer. Gerçi önemli olan rahat yapmaları benim erkek arkadaşım hiç memnun diil burdan tek tesellisi benim burda olmam. Sen nerdesin rahat konuşabiliyo musunuz

Hiç iyi bi yer değil canım benimki komando yazıcı oldu ama çok yoğun oluyo ben izmirdeyim uzak değiliz rahat konuşuyoruz günde 1 saat falan şimdilik alt devre gelince daha rahat olucaz

ne kadar uymasada tertip deriz sanada üzülme sen tertip
tamam tertippp :13:

herkese nasip olmaz
evet farkındayım buraya geldiğimden beri nasip olmadı artık tertip arama çalışmalarımı baslatıyorum :81:

benimki 14 ocakta gitti ama 90/4 B oluyo devre kaybı çünkü bu durumda benim tertibim kim sorarım size

benımkıde 24 mayıs 2010 da gitti 1-2-3-4 nedir bilmiyorum ama 90lı
ama yinede soruyorum benım tertibimm kimmmm çıksın artık ortayaa

Hiç iyi bi yer değil canım benimki komando yazıcı oldu ama çok yoğun oluyo ben izmirdeyim uzak değiliz rahat konuşuyoruz günde 1 saat falan şimdilik alt devre gelince daha rahat olucaz

sanki kendi durumumu okudum benimki de yazıcı o yüzden çok yoğun oluyo bi de hala bulaşık yıkıyo zavallım bizim de alt devre gelince rahat olcak =)

sanki kendi durumumu okudum benimki de yazıcı o yüzden çok yoğun oluyo bi de hala bulaşık yıkıyo zavallım bizim de alt devre gelince rahat olcak =)

Allah allah benimki sadece yazıcılık yapıo amaan biran önce gelsin şu alt devre

Allah allah benimki sadece yazıcılık yapıo amaan biran önce gelsin şu alt devre

O zaman çok şanslısın benimki baya yıkıyo bulaşık askerden dönünce evlenmeyi planlıyoruz ve orda bulaşık yıkaması ve temizlik yapması benim hiç işime yaramayacak bana uzun bi süre bulaşık ve ev temizliği deme lütfen dedi:44:

kızlar ben kaçıyorum sınava gidiyorum dua edin bana öpüyorum hepinizi

bende tertip istiyorum

kıskandın demi sedayla bizi hıh

yanında nişanlın olmayınca kesinlikle bir parça bile zevki olmuyor hatta daha çok yıpratıyor
ama biz mecburuz o gelmeden bitirmemiz lazım

canım ben de aynı durumdayım, evimiz yapılıo, ama aşkım yapılan hiç bişeyi göremio, biliyorum kötü bi durum yani, ama yapacak bişi yok

ben doğu olmayan her yana razı gibiyim canım yakın olsun ıspartada kalsa gene uyar bana ben zır deliyim gelme desede giderim babam dövse bile gene giderim kimse tutamaz cadıyııı

aynen kuzum, izmir de kalmasına da razıyım ben:97:

tertibimi zor bulmuşum, sana vermem hıh

seninki 90/2 tertip oluo canım

askerlik bitmeden tertibimi bulmam lazım

bu arada kızlar ben burda kimsenin ismini bilmiyoruuumm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…