Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Amasyada Yoğunlar diorum kaç gündür bende ama 4 gün oldu yaaa

işyerinden bi arkadaşım da bu dönem amasyaya gitti, sıhhiyeci oldu:94:
senin askerin sağlıkçı mı normalde?

Tşk.ler kızlar azda olsa rahatladım walla telefon yapışık ikizim oldu resmen deli gibi dk.da 1 bakıorum offf
ben de tlfla yapışık yaşıyorum

evet canım, çok yoğunmuş orası, ama eğitimler çok ağır değil dio askerim. tek sıkıntı boş boş şeyler için saatlerce ayakta dikiliyoruz dio, bide kantin tlf kuyruğu tabi, paran var harcayamıosun dio aynen benimki de.
Biz bazen saatlerce bile konuşuyoruz, bazen 2 dk. Böylesi ilk kez oldu, o yüzden çok merak ediyorum yaa
Arayabildiğin sabit bi tlf numarası varmıydı canım? ulaşamadığında anons ettirip çağırtabileceğimiz?

Son düzenleme:

ay evet ya denetim kelimesi özellikle artık böööğğ getirdi yaa neyse azıcık kaldı be duygum.

nurancım merhaba cnm nasılsın

ee nerde toplancaz o zaman orda olmaz burda olmaz ayrı mı kalcaz :84::84::84:

herkes görüştüğü hürgeneralimize haber versin belli bi topikte toplaşalım o zaman culyam

nurancım merhaba cnm nasılsın

ee nerde toplancaz o zaman orda olmaz burda olmaz ayrı mı kalcaz :84::84::84:
culyammmmm iyiyim canımm hava güzel
sen nasılsınnnn

şafak sölede keyfimiz iyicee yerine gelsin miii

lem gün saydım 15 günde bi geliyosun kızım
aboowww 15 günmüüü

timam duyguşum kızmaaaa baaaa:18:
şafakın 29 neler hissediyorsun de helee

Son düzenleme:
miraclemmmmmmmmmmm benimmm canımmm
hoşbuldummmm
hayırlı cumalar nasılsınn canım benimmmmmm
mehtabın 8 olmuşşşş çok heycanlandımmmmm

sana da hayırlı cumalar nuranım.iyiyim şükür şafak hızla azalıyor mehtaba kalmış bi hafta daha ne isterim

senin şafak kaç bakiiiimmmmm?yedin bitirdin valla

ay evet ya denetim kelimesi özellikle artık böööğğ getirdi yaa neyse azıcık kaldı be duygum.

herkes görüştüğü hürgeneralimize haber versin belli bi topikte toplaşalım o zaman culyam

tmm cnm ben superime ö.m attım diğer kızlar ayrı ayrı da olsa gelio topiğe ama saatleri tuttturamıoz işte

sana da hayırlı cumalar nuranım.iyiyim şükür şafak hızla azalıyor mehtaba kalmış bi hafta daha ne isterim

senin şafak kaç bakiiiimmmmm?yedin bitirdin valla

azalsın bitsin şafaklarrrr
mehtapda geldi çattı
planların neler
benim şafak 28 :78: şaka gibiiiii
biz gidicizzzz hemen arkamızdandaa sizzzzzzzzzz

oo süpermiş sizin :) bizde usta birliğinde rahata kavuştuk şükürler olsun

azalsın bitsin şafaklarrrr
mehtapda geldi çattı
planların neler
benim şafak 28 :78: şaka gibiiiii
biz gidicizzzz hemen arkamızdandaa sizzzzzzzzzz

valla sabah 9 da kavuşcaz ikindi 6 da ayrılcaz bu yüzden başbaşa kalmak en iyi fikir öyle değil mi:78:

woooooouuwww 28 miii çok süper bi haber buuuuuuuuuuuuu

oo süpermiş sizin :) bizde usta birliğinde rahata kavuştuk şükürler olsun

nöbetçi olduğunda fln arıyo, baya konuşuyoruz. Bikere askeri hastaneye gitti, o zman da baya konuştuk, böyle etkinlik maç konser fln olduğunda kaçıp beni arıyo, uzun uzun konuşuyoruz.
2 gündür aramaması bizim için çok tuhaf bişi yani. Dün gece yarısı birliği aradım, gece eğitimi mi var, 2. bölük napıo die, yattı onlar, tlfna çağıramayız, ankesörlüden arayın dedi nöbetçi subay. Eee zaten uyumuş adam, ankesörlüyü kim açcak:S

Son düzenleme:
valla sabah 9 da kavuşcaz ikindi 6 da ayrılcaz bu yüzden başbaşa kalmak en iyi fikir öyle değil mi:78:

woooooouuwww 28 miii çok süper bi haber buuuuuuuuuuuuu
başbaşaaa kalmakkk ahh ev en doğrusu bu

senin hazırlıklar ne alemdeee
çeyize yeni ciciler aldınmıı
:78: sanki aşkasının şafağıymış gibi geliyor 28 :78:

gidelim devrem atla çıbığınaa

eveett gidip askerleri alıpp gelelimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…