Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

eh idare edioz tertip kayınbabamla falan uğraşıom sen napıon
okudum canım yaa, senin kayınbaba da kasaplık var galiba
neyse boşveer sen onu, fatih enişte senin yanında ya, gerisi boş.
Ben de napiyim işte, 2 gündür askerim aramıodu, az önce aradı, ama konuşamadık pek. Bugün havam baya bozuk

Hayırdır canım neyin var :44:

Askerim 2 gündür aramıodu, az önce aradı ama sesi buz gibiydi, çok mesafeli konuştu, hatta konuşmadı, hemen kapattı tlfnu. Çok sinirim bozuk, işteyim ve odamın kapısını kapatıp salya sümük ağladım

Bizim de birlikteliğimiz 5 yıllık :) Ama ilk birlikte olduğumuz andan itibaren 9,5 yıl oldu diyebilirim :)

oyyy kıymam kuşum müsait deildi belki belkide kafasına başka bişey takmıştı üzülme senn alr gönlünü yaa

canım üzülme ya nolur valla bunlar çok dengesiz oluyolar askerde eminim pişman olmuştur seninle öyle konuştuğuna bir daha aradığında gönlünü alır

oyyy kıymam kuşum müsait deildi belki belkide kafasına başka bişey takmıştı üzülme senn alr gönlünü yaa

Yoo, annesini dayısın ararken müsait oluo ama... Benle konuşmak istemedi o
Benim merak etmem, uykusuz kalmam hiç bişey ifade etmio onun için

canım üzülme ya nolur valla bunlar çok dengesiz oluyolar askerde eminim pişman olmuştur seninle öyle konuştuğuna bir daha aradığında gönlünü alır

hiç sanmıyorum gönlümü alacağını... Pişman bile olsa, suçlu bile olsa yapmaz öle bişey, kızdı bikere, siz onun nasıl inatçı olduğunu tahmin bile edemezsiniz

Yoo, annesini dayısın ararken müsait oluo ama... Benle konuşmak istemedi o
Benim merak etmem, uykusuz kalmam hiç bişey ifade etmio onun için

canım yaa böle oluolar askerde biliosun az çok sende dile getir azcık rahatsızlıgını bilsin hatasını

Valla kızlar acımıcan erkek milletine, en iyisinin..........

Ben öyle bi davranıyorum ki nişanlıma sanki ben askeryim o benim yolumu gözlüyo O teselli ediyo beni bitcek kavuşcaz aşkım merak etme diye

ohh olsun, onlar orda askerlik yapıosa biz de burda yapıoruz resmen, hııhhh..

ben artık herbişeyi sölüom yaa valla ne takıcam o taksın

valla bende ne yapsam bilemedim sinir oluyorum bu çaresizliğee
Başlıcam artık onun psikolojisine ama heee
O insan da ben değil miyim?
O hasret çekio üzülüo da ben burda günümü gün mü ediyorum

Off ne güzel söylüyosun Derya keşke bunu anlayabilseler tek sorun yaşayan sanki onlar
biz delirmeden onları psikolojileri düzelmezzzz

Ozamanda düzeliceğini hiç sanmıyorum hele bi gelsinler anca öyle

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…