İyi de neye kızdı ki :44:
canım yaa böle oluolar askerde biliosun az çok sende dile getir azcık rahatsızlıgını bilsin hatasını
ben artık herbişeyi sölüom yaa valla ne takıcam o taksın
ama neolduki canım küstünüzmü siz böle yaptı
biz delirmeden onları psikolojileri düzelmezzzz
Ona ne şüphe eminim öyle konular açılır off oof bizim derdimiz bitmicekkmerak etme gelincede onlar bulur bişi
bu seferde buraya adapte olamıyorum falan muhabbeti başlar bılıyorum ben
hoşgeldin canımslmm kızlar
Demekki ağzını aramak iççin sormuş iyi de kıskandın tamam neden içine atıp kapris yapıosun belki açık açık sölese o an tartışırdınız ama sonra düzelirdi aranız bu şekilde uzuyo ufak tefek şeyler bilehepinize toplu olarak yazıyım kızlar...
Evelki gün en son tlf konuşmamızda ortak bi arkadaşımızdan açıldı konu, erkek bi arkadaş, işyerimizden. O da bikaçgün önce askere gitti. Sağlıkçı olarak amasyaya gitmiş, ben de sağlıkçıyım die bana faceden msj atmış sağlıkçı oldum die. Aşkım da bana bunu sordu, nereye çıkmış askerliği haberin var mı dedi, ben de salak gibi anlattım bana msj atmış die, o da kıskandı. Bana o an bişi demedi ama ben adım gibi eminim, çok bozuldu. Onun kaprisini yapıo...
hepinize toplu olarak yazıyım kızlar...
Evelki gün en son tlf konuşmamızda ortak bi arkadaşımızdan açıldı konu, erkek bi arkadaş, işyerimizden. O da bikaçgün önce askere gitti. Sağlıkçı olarak amasyaya gitmiş, ben de sağlıkçıyım die bana faceden msj atmış sağlıkçı oldum die. Aşkım da bana bunu sordu, nereye çıkmış askerliği haberin var mı dedi, ben de salak gibi anlattım bana msj atmış die, o da kıskandı. Bana o an bişi demedi ama ben adım gibi eminim, çok bozuldu. Onun kaprisini yapıo...
Valla kızlar acımıcan erkek milletine, en iyisinin..........
Ben öyle bi davranıyorum ki nişanlıma sanki ben askeryim o benim yolumu gözlüyoO teselli ediyo beni bitcek kavuşcaz aşkım merak etme diye
ohh olsun, onlar orda askerlik yapıosa biz de burda yapıoruz resmen, hııhhh..
Nerdeeee? nato kafa nato mermervalla bende ne yapsam bilemedim sinir oluyorum bu çaresizliğee
Off ne güzel söylüyosun Derya keşke bunu anlayabilseler tek sorun yaşayan sanki onlar
Ozamanda düzeliceğini hiç sanmıyorum hele bi gelsinler anca öyle
olacağına bak sen
gelip bizi artık bakırköyden falan toplarlar şafakları bitince
slmm kızlar
Kızlar ben çıkıyorumm, kahvaltı bile yapmadım kk da takılmaktanöpüyorum hepinizi..
Kızlar ben çıkıyorumm, kahvaltı bile yapmadım kk da takılmaktanöpüyorum hepinizi..
ayy söylemekle hata yapmışsın zaten en buyuk hatamız herşeyı oldugu gibi onlara anlatmak oluyo
Demekki ağzını aramak iççin sormuş iyi de kıskandın tamam neden içine atıp kapris yapıosun belki açık açık sölese o an tartışırdınız ama sonra düzelirdi aranız bu şekilde uzuyo ufak tefek şeyler bile
hımm valla takılcak mevzu deil ama işte asker oldukları için takıolar sen sölemişsin ama işte o farklı yorumlamıştır bence sende az trip yap bakalım noluo
evet ben bu hatayı hep yapıyorum, bile bile! Sivildeyken de aynısını yapıodu. Erkek sinekle bile konuşmucam benBursanın erkekleride sıraya girmiş beni bekliolar, hepsi bana hayran:44:
evet, bu arkadaş benim facemde ekli die de bi zamanlar problem yaşamıştık, işyerinde konuşak zorunda kalıyoruz, konuşuoruz die de sorun yaşamıştık sivilken. Halbuki ondan zarar gelmeyeceğini bilio, kız gibi çocuk, ne olcak, hem o da tanıo, ama anlatamıosun ki
yok be tertip, benim adamım böyle, sivildeyken de böyleydi, biz bu konularda çoook kavga ettik
evet ben bu hatayı hep yapıyorum, bile bile! Sivildeyken de aynısını yapıodu. Erkek sinekle bile konuşmucam benBursanın erkekleride sıraya girmiş beni bekliolar, hepsi bana hayran:44:
evet, bu arkadaş benim facemde ekli die de bi zamanlar problem yaşamıştık, işyerinde konuşak zorunda kalıyoruz, konuşuoruz die de sorun yaşamıştık sivilken. Halbuki ondan zarar gelmeyeceğini bilio, kız gibi çocuk, ne olcak, hem o da tanıo, ama anlatamıosun ki
yok be tertip, benim adamım böyle, sivildeyken de böyleydi, biz bu konularda çoook kavga ettik
deryacım askerin baya fazlasıyla abartmış ne var bunda o da senin gibi askere gitti yanii...sölemişsin ne var bunda anlamadım valla ben bişe
güle güle:80:
off benim askerim böyle malesef, insanın bütün aşkını heyecanını bi anda alıverir, hiç anlamazsın:85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?