Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

merak etme gelincede onlar bulur bişi
bu seferde buraya adapte olamıyorum falan muhabbeti başlar bılıyorum ben

İyi de neye kızdı ki :44:

canım yaa böle oluolar askerde biliosun az çok sende dile getir azcık rahatsızlıgını bilsin hatasını

ben artık herbişeyi sölüom yaa valla ne takıcam o taksın

ama neolduki canım küstünüzmü siz böle yaptı

biz delirmeden onları psikolojileri düzelmezzzz

hepinize toplu olarak yazıyım kızlar...
Evelki gün en son tlf konuşmamızda ortak bi arkadaşımızdan açıldı konu, erkek bi arkadaş, işyerimizden. O da bikaçgün önce askere gitti. Sağlıkçı olarak amasyaya gitmiş, ben de sağlıkçıyım die bana faceden msj atmış sağlıkçı oldum die. Aşkım da bana bunu sordu, nereye çıkmış askerliği haberin var mı dedi, ben de salak gibi anlattım bana msj atmış die, o da kıskandı. Bana o an bişi demedi ama ben adım gibi eminim, çok bozuldu. Onun kaprisini yapıo...

merak etme gelincede onlar bulur bişi
bu seferde buraya adapte olamıyorum falan muhabbeti başlar bılıyorum ben
Ona ne şüphe eminim öyle konular açılır off oof bizim derdimiz bitmicekk
hoşgeldin canım
Demekki ağzını aramak iççin sormuş iyi de kıskandın tamam neden içine atıp kapris yapıosun belki açık açık sölese o an tartışırdınız ama sonra düzelirdi aranız bu şekilde uzuyo ufak tefek şeyler bile

hımm valla takılcak mevzu deil ama işte asker oldukları için takıolar sen sölemişsin ama işte o farklı yorumlamıştır bence sende az trip yap bakalım noluo

aferin arkadaşım en doğrusunu yapıosun, ben de doğru olanın bu olduğunu biliyorum ama yapamıyorum işte, kendime çok kızıyorum

Nerdeeee? nato kafa nato mermer

olacağına bak sen
gelip bizi artık bakırköyden falan toplarlar şafakları bitince

kına yaksınlar o zaman...

selam canım, bak benimki aramadı aramadı ,bi aradı pir aradı

Kızlar ben çıkıyorumm, kahvaltı bile yapmadım kk da takılmaktan öpüyorum hepinizi..

deryacım askerin baya fazlasıyla abartmış ne var bunda o da senin gibi askere gitti yanii...sölemişsin ne var bunda anlamadım valla ben bişe

ayy söylemekle hata yapmışsın zaten en buyuk hatamız herşeyı oldugu gibi onlara anlatmak oluyo

evet ben bu hatayı hep yapıyorum, bile bile! Sivildeyken de aynısını yapıodu. Erkek sinekle bile konuşmucam ben Bursanın erkekleride sıraya girmiş beni bekliolar, hepsi bana hayran:44:

evet, bu arkadaş benim facemde ekli die de bi zamanlar problem yaşamıştık, işyerinde konuşak zorunda kalıyoruz, konuşuoruz die de sorun yaşamıştık sivilken. Halbuki ondan zarar gelmeyeceğini bilio, kız gibi çocuk, ne olcak, hem o da tanıo, ama anlatamıosun ki

hımm valla takılcak mevzu deil ama işte asker oldukları için takıolar sen sölemişsin ama işte o farklı yorumlamıştır bence sende az trip yap bakalım noluo

yok be tertip, benim adamım böyle, sivildeyken de böyleydi, biz bu konularda çoook kavga ettik

bizdede öleydi ama ben öyle bir kızdımki artık tek laf edemio bana ben dedim seni bekliorum sen ne saçmalıosun dedim akıllı ol ben sana yanlış yapıcak karakterde birimiyim dedim çok kızmıştım bidaha bişey diyemio şimdi

aynen canım aynen benımkıde aynı
bende evde okulda yolda basıma ne gelse ne görsem hemen anlatırım ama snra başıma dert oluyo
kimseyle konuşmama tahammülü yok dışarı çıktıgımda sankı butun erkekler kapıda benı beklıyomuş gibi davranıyo sinir oluyorum
sanki dünya güzeli miyim diyorum

Sanki erkeklerin hepsi bizi bekliyo ya anlamıyolar ki biz onları seçmisiz o kadar çok seviyoruz ki bütün zorluklara razıyız onların yolunu gözlüyoruz.Ama yok girmiyo kafalarına

selaaam kısceleeerr...

hayırlısıyla 2 aydan da düştüüükkk

şafağımız 58

bu erkeklerın hepsi sanki seri üretim gibi hep aynı seylerı düşünüp aynı şeyleri mi yapıolar yaa

Kızlar ben çıkıyorumm, kahvaltı bile yapmadım kk da takılmaktan öpüyorum hepinizi..

güle güle:80:

deryacım askerin baya fazlasıyla abartmış ne var bunda o da senin gibi askere gitti yanii...sölemişsin ne var bunda anlamadım valla ben bişe

off benim askerim böyle malesef, insanın bütün aşkını heyecanını bi anda alıverir, hiç anlamazsın:85:

güle güle:80:

off benim askerim böyle malesef, insanın bütün aşkını heyecanını bi anda alıverir, hiç anlamazsın:85:

canım bu durumu tatlı bir dille al-nlat askerine ,gerçekten kötü bir durum yani..

nefesim maş şafağına yaa

valla bir tek ben odun böle değilmiş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…