Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hoşgeldin maşallah şafağına
Hepsi düz mantık olduğu için aynı şeyi yapıyolar

ben kaçkere dedim, bekleme o zman der, çıkıverir işin içinden. Pişman oluo ama ağzından çıkanı kulağı duymuo benimkinin, konu büyüyüp büyüyüp nerelere gidio...
Bana misilleme olsun die illa beni kızdırcak bişey yapar bak, yarın çarşı izni, beni sinir edecek bişey kesin yapar...

ayyy, deli bunlar yaa

Sanki erkeklerin hepsi bizi bekliyo ya anlamıyolar ki biz onları seçmisiz o kadar çok seviyoruz ki bütün zorluklara razıyız onların yolunu gözlüyoruz.Ama yok girmiyo kafalarına

elimi sallasam ellisi, ama ben seni seçmişim be avanak, daha ne istio ben anlamıyorum

aynen öyle canım, seri üretim ama hatalı üretim. Kafaları ters çalışıo

canım bu durumu tatlı bir dille al-nlat askerine ,gerçekten kötü bir durum yani..
valla bir tek ben odun böle değilmiş demekki

ararsa anlatırım. Akşama kadar bidaha aramaz, akşam da banyo yapcaklar, geç arar, ben kayınvallidemlerde olcam bu akşam, onların yanındayken nasıl anlatayım ki. Zaten anlatsam da dinlicek gibi değildi, sesi çok gergin ve soğuktu:85:

anlatsanda anlamıyolar kı ben az dıl dokmedım ama yok yanı

:85:

canım bu durumu tatlı bir dille al-nlat askerine ,gerçekten kötü bir durum yani..

nefesim maş şafağına yaa

valla bir tek ben odun böle değilmiş demekki
teşekkür ederim kuzummm mujkk

Hoşgeldin maşallah şafağına
Hepsi düz mantık olduğu için aynı şeyi yapıyolar

sağol canım..

eveeett iadeleride olsa keskee yenilerini hatasız olanlarını alabilseeek

ben arkadasımın nişanı vardı iş arkadaşlarımla gidemedim sırf bana trip atar laf söz söyler diyeee..

hiç gidicem bile demedim basımın etini yer diye...

aynen ben de, sırf o trip yapmasın, üzülmesin kafaya takmasın die bi haltetmiyorum, evden işe işten eve, haftasonları da onun annesine babasına gidip kalıyorum, ben daha napabilirim ki anlamıyorum?
facemi kapatmamı istiyor ama kapatmıyorum, çünkü bazı arkadaşlarımla tek iletişim noktam orası, o da sinir oluo, kavga çıkıo

hımmm..o zaman yarın anlat uygun bir zamanda tatlım ,şimdi gerginse eğer üstüne gitme tatlım

kızlar şaşırıyorum biliyor musun sen böle anlattıkça olamaz diyorum yani..insan başına gelmeyince bilmiyır malesef..
bu kadar pasif kalmayın kızlar baştan koyun ağırlığını.baksana niaşana gidememişsin canımm yaaa

siz nişanlıısnız dşye biliyordum canım ben evli misiniz???

Kızlar bana bi akıl verin, napiyim ben?
Akşam aradığında bişi yok gibi mi konuşayım?
Konu açılırsa napıyım ne edeyim?

Kızlar bana bi akıl verin, napiyim ben?
Akşam aradığında bişi yok gibi mi konuşayım?
Konu açılırsa napıyım ne edeyim?

akşam kayınvalidene gideceini yazımssın onların yanında olursan tartışma normalmiş gibi konuş tatlım,onlar duymasınlar aranızda olanlarııı
bana göre böle yap derim..
ama eğerki onlara gitmeazsen tatlı dille konuş anlat açıklama yapmasını söle tatlım

2 gündür geçmemiş siniri, yarına kadar mı geçecek?
walla canım pasiflik fln değil bence bu, ağırlığını koysan da bazen kavgalar o kadar canına yetio ki insanın, lanet olsun diosun, pes ediosun, öyle arkanı dönüp çekip gidemiosun hemen
Allah sana öyle kavgalar yaşatmasın inşallah, erkeğin ağzının içine bakan soyundan olur inşallah, amin

siz nişanlıısnız dşye biliyordum canım ben evli misiniz???

bizim biraz karışık canım, nişanlıyız diyelim.

Tamam canım sağol, konuşmaya çalışacağım, ve herzamanki gibi alttan alan ben olacağım galiba, yeter gari şu adamın askerlik psikolojisi, bıktım alttan almaktan walla

Tamam canım sağol, konuşmaya çalışacağım, ve herzamanki gibi alttan alan ben olacağım galiba, yeter gari şu adamın askerlik psikolojisi, bıktım alttan almaktan walla

çok iyi anlıyorum seni ama elden bişe gelmiyor malesef
sıkma canını herşey olucağına varır,askerik psikolojisi lafından nefret ediyorum ama herkesten uzaktalar onlarıda anlamak lazımm...

karışık derken ?özelse anlatma tatlım.

alemsibn valla caınımm..bizdede çok büyük sorunlar yaşardık eski sevgilimle lanet olsun hergün ağlardımm ama beddua ettımmm yerini bulur inş....mesajada yazmıştım benim akıttığım gözyaşları içine zehir olsun aksın diye...

bende beni herşeyle kıskanıcak insan istiyorum biliyr musun

cnm erkeklerın hep si bole butun erkekler kapıya dızılmıs bızı beklıolar sankı manyak bunlar ya onları ne kadar cok sevıoruz ama bunların yaptıgına bak

huysuz anacım bunlar huysuzzz

canım acıkcası gıtmeye pek nıyetımde yokt hanı bende bıraz ınat varıdr gercekten gıtmek ıstesem gıderdım bı sekılde kavga gurultu ama bu aralar huyuna gdıyorum az kaldı kafasına bıseyler takmasın şafak sıkıstırıyor falan dıye..

yoksa pasif kalmakla alakası yok burda olsa zaten bu tarz seylerın konusu bıle olmaz ne dersem onu yapardık..

slm :79::79::79:
safak atarsa 171
askım senı cok ozledım

hoşgeldin canım

ben onu şimdiye kadar çok iyi idare ettim, çok özverili davrandım. Zor günler geçiriyor dedim, hislerini anlamak için elimden geleni yaptım. Hiç bi olumsuzluğu ona yansıtmadım, üzülmesin die... Yeterince onu anladığımı sanıyorum, ama artık anlamak fln istemiyorum, biraz da o beni anlasın.
Dio ki bana, sen sadece beni özlüosun ama ben bursadaki herkesi herşeyi, özgürlüğü, ailemi, arkadaşlarımı, seni özlüyorum dio. Ben de dedim ki, ewet ben sadece seni özlüyorum, senle yaşadıklarımı özlüyorum, çünkü ben seni herşeyden herkesten çok seviyorum, ailemden bile önce geliosun benim için, ama sen beni herkesi sevdiğin kadar seviyor ve herkesi özlediğin kadar özlüyorsun, dedim.

hımm anladım canımmm ne güzel umarım hep böle olur tatlım..

Askerlik nasıl erkekleri bir 15 ay değiştiryr evrim geçiriyorlar,sonrasında düzeliyolar galiba

çok haklıısn canmmmm..eevet biz gerçekten hayatımıın merkezi yapıyoruz ama erkekler böle değiller tatlım..

hımm anladım canımmm ne güzel umarım hep böle olur tatlım..

Askerlik nasıl erkekleri bir 15 ay değiştiryr evrim geçiriyorlar,sonrasında düzeliyolar galiba

nişanlım Allah için değişmedi ama arada bir fena huysuzlaşıyor o zaman da alttan almaya calısıyorum napimmm yoksa ben hiç idare etmedm onu hep o benim huysuzlugumu idare etti kaç senedir..ona da yazıkkk
amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…