alemsibn valla caınımm..bizdede çok büyük sorunlar yaşardık eski sevgilimle lanet olsun hergün ağlardımm ama beddua ettımmm yerini bulur inş....mesajada yazmıştım benim akıttığım gözyaşları içine zehir olsun aksın diye...
bende beni herşeyle kıskanıcak insan istiyorum biliyr musun
zır deli zırrrrcnm erkeklerın hep si bolebutun erkekler kapıya dızılmıs bızı beklıolar sankı manyak bunlar ya onları ne kadar cok sevıoruz ama bunların yaptıgına bak
huylandırcam ben onuhuysuz anacım bunlar huysuzzz
canım acıkcası gıtmeye pek nıyetımde yokt hanı bende bıraz ınat varıdr gercekten gıtmek ıstesem gıderdım bı sekılde kavga gurultu ama bu aralar huyuna gdıyorum az kaldı kafasına bıseyler takmasın şafak sıkıstırıyor falan dıye..
yoksa pasif kalmakla alakası yok burda olsa zaten bu tarz seylerın konusu bıle olmaz ne dersem onu yapardık..
öf ben çok sıkıldım bugün
mazoşist misin kızım sen yaaynen bende zaman geçmek bilmiyor yaaa 6 olmasını iple çekiyorummmmm dışarı atıcam kendimiii
ama ne bilim kıskanıyordu evet ama öle lafata felan olurdu.ben gerçekten kıskanıldığımı bilmek,hissetmek isterim bu bile seni ne kadar sevdiğini gösterir yani
diyorsundur bu kız kafayı yemiş diyee
yavrum göbek atiyim sana istersen, sıkıntın geçer mi?öf ben çok sıkıldım bugün
aynen bende zaman geçmek bilmiyor yaaa 6 olmasını iple çekiyorummmmm dışarı atıcam kendimiii
deryacım insanın başına gelmeden bilmez senin ağzın yanmış bellişki:))
ama ne bilim kıskanıyordu evet ama öle lafata felan olurdu.ben gerçekten kıskanıldığımı bilmek,hissetmek isterim bu bile seni ne kadar sevdiğini gösterir yani
diyorsundur bu kız kafayı yemiş diyee
Demek ki ben hergün eşime sen askerde kal ben böyle memnunum boşuna demiyormusum:26::26::26:
Adama alışkanlık yaptı daha önce alınıyordu şimdi gülüyor
yavrum göbek atiyim sana istersen, sıkıntın geçer mi?
walla söylediklerin saatine gelir de olursa, sonra dersin nerden istedim böle birini die, benden sölemesi
askerliğin olumlu yönleri de oluomuş demekki:26:
istemem göbek filamyavrum göbek atiyim sana istersen, sıkıntın geçer mi?
çok haklıısn canmmmm..eevet biz gerçekten hayatımıın merkezi yapıyoruz ama erkekler böle değiller tatlım..
istemem göbek filam
sevgilime sarııp film izlemek
kucağına uzanıp birlikte kitap okumak istiyorum artık ben :95:
Valla oluyor aslında biz fazla görüşemiyorum ondan dolayı da kavga etmeye fırsat olmuyor ama rüyalarıma giriyor karabasan gibi:)))
istemem göbek filam
sevgilime sarııp film izlemek
kucağına uzanıp birlikte kitap okumak istiyorum artık ben :95:
nuliş
kocam gelince senin göbişini napim ben deryacımfazla samimiyet tez ayrılık getirir die boşuna dememişler, demek ki fazla sık görüşmemek lazım mış
iyi be aman atmam göbek möbek
zaten 1ay sonra yapcan bu dediklerini, amaa o zaman gelince benim göbeğimi çok özlücen sen
gülmekten karnıma aprılar girdi buyrun sizde okuyun ii keyifli gülmeler
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...n/403347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz.html
nuliş
kocam gelince senin göbişini napim ben deryacım
hıh peki, aldım ben boyumun ölçüsünü
Kimsecikler yokmu huuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:18::18:
ayy canım iyiki paylaştın bunu, şuan yerlere yatıyorum. Çok iyi geldi bu sinirbozukluğunun üzerine.
Dua ediyorum da kahkahalarımı duyup da müdürler fln odama gelmesin
hıh peki, aldım ben boyumun ölçüsünü
adaş napıosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?