olma mı tertibim senden victoria's secret mankeni olur
kaç kilosun boyun kaç bakim de hele devrene
allahs enıı ntsunn tertıppp valaa sagolll ıltıfatunn ıcınnn
huhuuuuuuuuuuuuuuuu kızlarrrr nediyonuzz bakam
huhuuuuuuuuuuuuuuuu kızlarrrr nediyonuzz bakam
ama hiç izni kalmadı zaten hepsini kullandı yol ıznı falanda yok 24mayıs2010 da almıştı anlamadım ben :26:
iltifat değil tertip gerçek gerçek
anaaaaaam kimler gelmiş naber duygum nasılsın niden gelmiyon artık buaralara hayat nasıl gidiyo neler yapıyosun?
hoooşşşgelmmmşşş duygucukkk
kaç kıloyumm hemenn dıımm saaa canımmm 66 byummm 1.70 canımmmcımmm
ama hiç izni kalmadı zaten hepsini kullandı yol ıznı falanda yok 24mayıs2010 da almıştı anlamadım ben :26:
# miracle07 dadlum sözüm olucak ya onlarla urasıyorum bi yandan okul bi yandan amca kızı bebek dogurdu ona yardım derken nete oturdumdada sözlümle konusunca zaman kalmıyo acıkcası sizi cok özledim
kaç kıloyumm hemenn dıımm saaa canımmm 66 byummm 1.70 canımmmcımmm
iyiymiş canım 3-4 kilo verdin mi alıyoruz seni victoriaya ya
aaa bak hiç haber vermiyosun kimmiş neyin nesiymiş bi anlat bakiim ne muhabbetler ettik zamanında az teselli etmedin beni sen
duygu hani bnm süprüzüm
yırımmm sınııı yırr canımmmbakk yahuuu verıcemmm ınsallahhh bakalımmm ttalımmm hemen alınn benıı sonaa
kız öle sey mi olur gene olsun gene kapım acık hepinizeee burda biz resmen bi yoldaş olduk sizinde benim üzerimde cok emeginiz var annemin akrabası Allah sonunda yüzüme güldü onun gibi birisini cıkardı karsıma
kızlar ben çıkıyorum öptum hepinizii iyi gecelerr :80:
kız ben sana cok ulasmaya calıstım bebeusum benim benim ozamanlar vizelerim vardı sınavlar amcamın kızı cocuk dogurdu yanında kaldım kaç gün onlarda net yok bide söz olayı patlak verince nete giremez oldummm sen şimdi bana şafanı söle hemen bi partı hazırlayım dadum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?