Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

# miracle07 dadlum sözüm olucak ya onlarla urasıyorum bi yandan okul bi yandan amca kızı bebek dogurdu ona yardım derken nete oturdumdada sözlümle konusunca zaman kalmıyo acıkcası sizi cok özledim

# miracle07 dadlum sözüm olucak ya onlarla urasıyorum bi yandan okul bi yandan amca kızı bebek dogurdu ona yardım derken nete oturdumdada sözlümle konusunca zaman kalmıyo acıkcası sizi cok özledim

aaa bak hiç haber vermiyosun kimmiş neyin nesiymiş bi anlat bakiim ne muhabbetler ettik zamanında az teselli etmedin beni sen

aaa bak hiç haber vermiyosun kimmiş neyin nesiymiş bi anlat bakiim ne muhabbetler ettik zamanında az teselli etmedin beni sen

kız öle sey mi olur gene olsun gene kapım acık hepinizeee burda biz resmen bi yoldaş olduk sizinde benim üzerimde cok emeginiz var annemin akrabası Allah sonunda yüzüme güldü onun gibi birisini cıkardı karsıma

duygu hani bnm süprüzüm

kız ben sana cok ulasmaya calıstım bebeusum benim benim ozamanlar vizelerim vardı sınavlar amcamın kızı cocuk dogurdu yanında kaldım kaç gün onlarda net yok bide söz olayı patlak verince nete giremez oldummm sen şimdi bana şafanı söle hemen bi partı hazırlayım dadum benim

yırımmm sınııı yırr canımmm bakk yahuuu verıcemmm ınsallahhh bakalımmm ttalımmm hemen alınn benıı sonaa

aldık bile kuzum yarın gel çekimlere

oleeeeeeeeeeeeeeeeey be duygum valla çok sevindim senin adına çektiğin sıkıntıların karşılığını sözlün olan beyfendi olarak verdi rabbim.gel arada sırada özelden de görüşelim laflayalım

şafak 32 atarsa ama uğraşma kuzum boşver depükte parti yaparsın bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…