bende 1 70 ama 68 kiloyum sözüm olucak kızım kilo vermem lazım
şafak 32 atarsa ama uğraşma kuzum boşver depükte parti yaparsın bebişim
kuzummm benn 78 dımmm60 dusutumm aldımmm ıste 6 kılo dahaaa dusunnn canıkommm ılacla verdımm benn
sekerrr genee baslıcammm tatıle gır-tcemm bendee
kuzummm benn 78 dımmm60 dusutumm aldımmm ıste 6 kılo dahaaa dusunnn canıkommm ılacla verdımm benn
aldık bile kuzum yarın gel çekimlere
oleeeeeeeeeeeeeeeeey be duygum valla çok sevindim senin adına çektiğin sıkıntıların karşılığını sözlün olan beyfendi olarak verdi rabbim.gel arada sırada özelden de görüşelim laflayalım
kzuuuucukkkkklarımmmm bbeenn cıkımmm ıyııı aksammlarrr canlarrrr
optuyommmm sızııııı hosscakalınnnnn
şafakkkk sadcee125 baskaaaa yokkk uleeennnnn yıkarımmm engınlerıııı hosscakalınnnnnn
şafakkkk sadcee125 baskaaaa yokkk uleeennnnn yıkarımmm engınlerıııı hosscakalınnnnnn
tertibim ben 82 dim ki
şimdi 62 yim
7 kilom daha var fazla ama onu da vericem inş tam gaz devam bugün annem maurers die bi hap varya ondan aldı ve başladı bakalım nolcak benim herüf bu haplara karşı izin vermiyo
yani şu secim politikarlını sinir oluyorummm all şimdiden seçimden önce atamlar çıktıı sırf kendilerine oy için yapıolarrr yaaaabu arada torpilleri yine sokcaklar atıcaklar kopcayacıları neymiş önceki sınava girenleri mağduriyeti giderilmiş hadiii ordan beee çaktırmadan yandaş kopyacılarınızzıı atıcaksınızzz işteee kusura bakmayın kıslaar çok sinir oldumda
Bu nasıl bir giriş böyle Ayferrrr ya sen baya dolmuşsun bu konuda ama çok haklısın her yerde torpil işliyo.Bu memleket nereye gidiyooo
çyle canum ya köpek gibi çalıoyrum burda.sözde ağustosta 50 bin atama olcaktı 2 ye böldüler.sırf seçim için bak biz öğretmen atadık diye.gecen sınavdada atanan yine kopyacılar oldu şimdiki atamada da neymiş daha önce kopya sınıvanın mağduriyei giderilcekmiş o zmanki puanlarla alıncakmış yani çaktırmadan yandaşlarını alcaklar yine
Çok haklısın canım aptal yerine koyuyolar resmen bizi bu ülkede yüksek mevkilerde tanıdıkların olması lazım ki sırtın yere gelmesin gerçekten çalışanları mağdur ediyolar yazık bu kadar insanın emeğine
malesf ki öyle çok büyük kul hakkı yiyolar ama benim diğer sınnavda hiç bakmadığım soruları kendileri yanıtlamıştı ösym sağolsun sürem yememişti soruya bakammıştım bile
Nasıl cevaplamışlar canım anlamadım
canumm genel yetenek genel kültürden son 15 soruyu yetiştiremedim doğal olarak soruları bile okumamştımama nedesen 120 soruyuda yapmışımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?