Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kuzummm benn 78 dımmm 60 dusutumm aldımmm ıste 6 kılo dahaaa dusunnn canıkommm ılacla verdımm benn
sekerrr genee baslıcammm tatıle gır-tcemm bendee

yok anam yok baktım olmadı sopara basladım valla beyim begenmez sonra beni falan uuuuuuuuuuu mazallahhh

kuzummm benn 78 dımmm 60 dusutumm aldımmm ıste 6 kılo dahaaa dusunnn canıkommm ılacla verdımm benn
sekerrr genee baslıcammm tatıle gır-tcemm bendee

tertibim ben 82 dim ki

şimdi 62 yim

7 kilom daha var fazla ama onu da vericem inş tam gaz devam bugün annem maurers die bi hap varya ondan aldı ve başladı bakalım nolcak benim herüf bu haplara karşı izin vermiyo

kız sen cagarırsında ben gelmezmuyum dadlım

kzuuuucukkkkklarımmmm bbeenn cıkımmm ıyııı aksammlarrr canlarrrr
optuyommmm sızııııı hosscakalınnnnn
şafakkkk sadcee 125 baskaaaa yokkk uleeennnnn yıkarımmm engınlerıııı hosscakalınnnnnn

iyi geceler tertibim

baş baş:80::80::80:

iyi geceler canım rüyanda askerinle özlem giderin

tertibim ben 82 dim ki

şimdi 62 yim

7 kilom daha var fazla ama onu da vericem inş tam gaz devam bugün annem maurers die bi hap varya ondan aldı ve başladı bakalım nolcak benim herüf bu haplara karşı izin vermiyo

Canım bu ilaçların bazıları gerçekten sakıncalı toplatılanlar falan oldu biliyosundur araştırmışsınızdır herhalde almadan

iyi geceler canımm tatlı rüyalar

yani şu secim politikarlını sinir oluyorummm all şimdiden seçimden önce atamlar çıktıı sırf kendilerine oy için yapıolarrr yaaaa bu arada torpilleri yine sokcaklar atıcaklar kopcayacıları neymiş önceki sınava girenleri mağduriyeti giderilmiş hadiii ordan beee çaktırmadan yandaş kopyacılarınızzıı atıcaksınızzz işteee kusura bakmayın kıslaar çok sinir oldumda

Bu nasıl bir giriş böyle Ayferrrr ya sen baya dolmuşsun bu konuda ama çok haklısın her yerde torpil işliyo.Bu memleket nereye gidiyooo

Bu nasıl bir giriş böyle Ayferrrr ya sen baya dolmuşsun bu konuda ama çok haklısın her yerde torpil işliyo.Bu memleket nereye gidiyooo

öyle canum ya köpek gibi çalıoyrum burda.sözde ağustosta 50 bin atama olcaktı 2 ye böldüler.sırf seçim için bak biz öğretmen atadık diye.gecen sınavdada atanan yine kopyacılar oldu şimdiki atamada da neymiş daha önce kopya sınıvanın mağduriyei giderilcekmiş o zmanki puanlarla alıncakmış yani çaktırmadan yandaşlarını alcaklar yine

Son düzenleme:

Çok haklısın canım aptal yerine koyuyolar resmen bizi bu ülkede yüksek mevkilerde tanıdıkların olması lazım ki sırtın yere gelmesin gerçekten çalışanları mağdur ediyolar yazık bu kadar insanın emeğine

malesf ki öyle çok büyük kul hakkı yiyolar ama benim diğer sınnavda hiç bakmadığım soruları kendileri yanıtlamıştı ösym sağolsun sürem yetmemişti soruya bakammıştım bile

Son düzenleme:
malesf ki öyle çok büyük kul hakkı yiyolar ama benim diğer sınnavda hiç bakmadığım soruları kendileri yanıtlamıştı ösym sağolsun sürem yememişti soruya bakammıştım bile

Nasıl cevaplamışlar canım anlamadım

canumm genel yetenek genel kültürden son 15 soruyu yetiştiremedim doğal olarak soruları bile okumamştım ama nedesen 120 soruyuda yapmışımm

Allah allah bu kızın zamanı yetseydi yapardı diye düşünüp senin yerine cevaplamışlar demekki bir yerden bozup bir yerden düzeltiyolar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…