Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Doğru bak ben onu düşünemedim
valla bunlara akıl sır ermiyor canım inşallah verdiğin emeklerin karşılığını alırsın ya:109:

aminnn canımm inş.. yokk ki söyle büyük yerlerde akrabamızda bizde iki kopya çekerdik .ookkk pisss sinir oldummm bu akşam kusura bakman yaaaaa

aminnn canımm inş.. yokk ki söyle büyük yerlerde akrabamızda bizde iki kopya çekerdik .ookkk pisss sinir oldummm bu akşam kusura bakman yaaaaa

Ne kusuru canım anlıyorum seni ben sen bu kadar çalışıp uğraşırken başkalarının havadan istediğine ulaşmasına sinir olman çok normal:97:

:92: 16.04.2011:92:

Şafağında yanlışlık olanların
ve
listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

HASRETIN KUCAGINA YENI DÜSENLER

**(....460_230....)**

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...238 sewwde...

...239 cagla22...

...239 mmeerraall...

...240 sevgilim_benim...

...240 _kvsr_...

...241 umursuna...

...241 mesutugba...

...241 pembe_ojem...

...279 bubabur...

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

:124:...317 ftmgl06...:124:

:124:...317 fatsib...:124:

:124:...317 daisygirl...:124:

:124:...319 10_nefise_10...:124:

:124:...319 minnne...:124:

:124:...319 subat10...:124:

:124:...319 tuana_lalin...:124:

:124:...323 madambonus...:124:

:124:...323 merdiyet...:124:

:124:...328 diptisdiptis...:124:

:124:...347 miracletly...:124:

:124:...361 ecm...:124:

:124:...366 parlayanyildizim...:124:

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

:92:...400 deryaW...:92:

:92:...401 AYSIZGoKYuZu...:92:

:92:...403 cadikazani23...:92:

:92:...411 yudum2602...:92:

:78: umutla mehtaP bekLeyenLer :78:
kavusmaya son:

...HERSEY VATAN IÇIN...

BIRGÜN GELECEK BIRGÜN KALACAK

Ne kusuru canım anlıyorum seni ben sen bu kadar çalışıp uğraşırken başkalarının havadan istediğine ulaşmasına sinir olman çok normal:97:

artık öyle biduruma geldim canım ne kdar çalırsam çalışyım olmıcak yanii böyle politiklarle ilerdeği sürece.düşüncesene ösyö şu bıyıklı başkasını tekstilci eğitimle alaksı yok ama abileirnin sayesinde gitmiş ösym başkını olmuş:81::81::81:

Canımcım sonuna kadar katılıyorum sana ama bu atama ağustos atamasındaki 55 binlik kadronun bir kısmı değil, bu atama için geçen haftalarda meclisten ek kontenjan çıktı. Yani agustosta yine 55bin yapabilcekler, tabi sayı mebin insiyatifinde..

O kadar çok insan var ki işte çevrede böyle topluyolar bütün tanıdıkları sonra olan bize oluyo valla bende acayip sinir oluorum başa kim gelirse gelsin aynı durum devam eder

yokkk canımmm o değişttiiii ben sıkı bir takipçi olarak söyliyim sana şimdi 30bine çıktı burda sözlemeleri kadroya alcaklar eş olan öğretmenlri yanlarına atıcaklarklar bide kopyacıları atıcakalrr işteee ztn benim için önemli değil başvurmıcam çünkü sadece boş yere kadrolarumuz doluo bu seçim için yapılan bişey daha dün hocam göüştüm ve abbas güçlüyede mail attım oda bana aynene söyle bi cevap verdi tabi onun yzdığı çok uzundu politikalır söyle milleti oyalıyolar atama yapıcaz ellli bin diye ama onun yarsını seçmden önce seçimdn sonrakiaçıklama yanen dediğim giibi olcak:82::82: her zamnki halleri bu beden eğitimleri puansız atnıcakmış mesela nasıl olcak tabikide torplilleri direk gidecek

Selam canımmm seni gece görmeye alışkın değiliz sen kayınvalidenlerde olmucakmıydın bu akşam :)
selam tatlım, kayınvalidemlerdeyim de, artık yatma vakti geldi, ama bende uyku yok yine, ben de kader arkadaşlarımın yanına geliyim dedim

O kadar çok insan var ki işte çevrede böyle topluyolar bütün tanıdıkları sonra olan bize oluyo valla bende acayip sinir oluorum başa kim gelirse gelsin aynı durum devam eder

valla artık atanmak isityorum evde durmaktann sıkıldık önümde nerdeyse 50 kitap var birini çalrıken birine gözüm takılıo.14 ders var ya insaf yani

iyi yapmışsın canım aradımı askerin ?

aradı canım, ama beni değil kayınvalidemleri aradı, benim burda olduğumu söylemeyin dedim ama kayınvalidem bak deryaya veriyorum dedi, verdi tlf, mecbur konuşmak zorunda kaldık
mesafeli konuştu ama sabahki gibi de değildi, yumuşamış anlaşılan, ama bu sefer de benden bi sıcaklık bekledi. Göremeyince de öyle devam etti

yumuşadığına göre gitti heyheyleri senin üzüldüğünü de anlamıştır yarın belki gönlünü almak için bir adım atar canım,hep senden bişeyler beklicek değil ya

kızlar ben kaçıyorumm hepinize iyi geceler
rüyanızda askerlerinizi görünn:98::98: Şafak 361

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…