Allah allahbu kızın zamanı yetseydi yapardı diye düşünüp senin yerine cevaplamışlar demekki bir yerden bozup bir yerden düzeltiyolar yani
yaaa yaaa soğlasun yanlış yapıp doğrularıda aradan getirverelim demişlerrr
Doğru bak ben onu düşünemedim
valla bunlara akıl sır ermiyor canım inşallah verdiğin emeklerin karşılığını alırsın ya:109:
aminnn canımm inş.. yokk ki söyle büyük yerlerde akrabamızda bizde iki kopya çekerdik.ookkk pisss sinir oldummm bu akşam kusura bakman yaaaaa
Ne kusuru canım anlıyorum seni bensen bu kadar çalışıp uğraşırken başkalarının havadan istediğine ulaşmasına sinir olman çok normal:97:
öyle canum ya köpek gibi çalıoyrum burda.sözde ağustosta 50 bin atama olcaktı 2 ye böldüler.sırf seçim için bak biz öğretmen atadık diye.gecen sınavdada atanan yine kopyacılar oldu şimdiki atamada da neymiş daha önce kopya sınıvanın mağduriyei giderilcekmiş o zmanki puanlarla alıncakmış yani çaktırmadan yandaşlarını alcaklar yine
artık öyle biduruma geldim canım ne kdar çalırsam çalışyım olmıcak yanii böyle politiklarle ilerdeği sürece.düşüncesene ösyö şu bıyıklı başkasını tekstilci eğitimle alaksı yok ama abileirnin sayesinde gitmiş ösym başkını olmuş:81::81::81:
selamlar:80:
şafak 400
Canımcım sonuna kadar katılıyorum sana ama bu atama ağustos atamasındaki 55 binlik kadronun bir kısmı değil, bu atama için geçen haftalarda meclisten ek kontenjan çıktı. Yani agustosta yine 55bin yapabilcekler, tabi sayı mebin insiyatifinde..
selam tatlım, kayınvalidemlerdeyim de, artık yatma vakti geldi, ama bende uyku yok yine, ben de kader arkadaşlarımın yanına geliyim dedimSelam canımmm seni gece görmeye alışkın değiliz sen kayınvalidenlerde olmucakmıydın bu akşam :)
selam tatlım, kayınvalidemlerdeyim de, artık yatma vakti geldi, ama bende uyku yok yine, ben de kader arkadaşlarımın yanına geliyim dedim
O kadar çok insan var ki işte çevrede böyle topluyolar bütün tanıdıkları sonra olan bize oluyo valla bende acayip sinir oluorum başa kim gelirse gelsin aynı durum devam eder
valla artık atanmak isityorum evde durmaktann sıkıldık önümde nerdeyse 50 kitap var birini çalrıken birine gözüm takılıo.14 ders var ya insaf yani
iyi yapmışsın canım aradımı askerin ?
aradı canım, ama beni değil kayınvalidemleri aradı, benim burda olduğumu söylemeyin dedim ama kayınvalidem bak deryaya veriyorum dedi, verdi tlf, mecbur konuşmak zorunda kaldık
mesafeli konuştu ama sabahki gibi de değildi, yumuşamış anlaşılan, ama bu sefer de benden bi sıcaklık bekledi. Göremeyince de öyle devam etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?