Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ne güzel canım yaa, benim bugün ki görüşmem pek güzel geçmedi malesef
askerim bana küs hala

umarım bızde tartışmayızzz :26:
bizim konuşmalarımız 5dkyı aşınca hemen kavga ediyoruz

sizin küslüğünüz o askere giden arkadaşın yuzunden mı

Naber canım nasılsın ?

iyiyim tatlım sen nasılsın?

umarım bızde tartışmayızzz :26:
bizim konuşmalarımız 5dkyı aşınca hemen kavga ediyoruz

sizin küslüğünüz o askere giden arkadaşın yuzunden mı

ewet canım, hala o mesele...
Ben sinirlenip facedeki bütün msjları sildim, şimdide nie mjları sildin, görmemi istemediğin bişi mi var dio

iyiii aksammmlarrr herkezee nasılsınızzz bakalımmm bayanlarrrr
yarsınnn askımııı gorcemmmm çarşısı varrrr cokk mutluymmmm

iyiyim tatlım sen nasılsın?

ewet canım, hala o mesele...
Ben sinirlenip facedeki bütün msjları sildim, şimdide nie mjları sildin, görmemi istemediğin bişi mi var dio

ayyy canımm senı o kadar ıyı anlıyorum kı aynı benımkının modelınden
ben kavga çıkmasın dıye facei kapadım artık o konuda sorunumuz olmuyo kımseyle ıletişimde olmadıgım içinn

ohh iyi değerlendirin canım

ben kavga çıkmasın dıye facei kapadım artık o konuda sorunumuz olmuyo kımseyle ıletişimde olmadıgım içinn

Sabahtan öğlene kadar msn de kavga ettik durduk, öğleden sonra da tlfla msjlaştık, konuştuk fln, az şebeklik etmedim, ama daha napayım bilemiyorum, bana güvenmio artık. Ve benim bu konu hakkında yapabileceğim bişi yok artık
yaa bazı arkadaşlarımşla sadece faceden konuşabiliorum, o yüzden kapatmadım ama kapatıcam galiba
onu kapatsam başka bişey bulur, eski hattımı kapatmamı istio bide

kızlarrrrrrrrr listeye BUBABUR'UMUDA eklememişsiniz. sanırm şafagı 284 fln olcaktıı
canım yaaa ne tatlı şesin sen böle yine unutmamışın benii

merhaba canımmmm sonunda sende askerini görcen desene ben bugün bayaa bi kavga ettim sonra barıştım ayrılık saatinde pişman oldukk

seviyorum yaaa

naaparsan yap kavga edilcek bişey bulurlar canım

canım benım evet haklısın onu kapatınca başka bişey çıkar eminim. ama en azından kafan rahat olur face konusunda.
ayrıca bu benım nerden baksan 4.hattım ve bunu da değişmemi istiyo gelince birlikte alıcakmışız.
faturalı vergisini ödüyorum 12 ay diyorum anlamıyo
bakalım nolcak

iyiiym canım.. sseninkide aynı benimki gibi.. ben en son çareyi faceyi kapatmakta bulmuştumm kafam biraz daha rahatladı valla ohhh

evlenince kesin kapatcam zaten canım yaa

aynen yaa, bana kendisi hat aldı, kendi hattımı da kapatacakmışım, üff

canlarım ben şimdi çıkıyorum, birazdan yine girerim, öpüyorum hepinizi

saollll daatlumm benımmmm

merabaaa skerımmm benımm ewet bende gorcemmm ama sıznedenn tastısstınızz bakımmm hee hıcc oldumuuu sımdıııı

Sinir oluyorum erkeklerin bu tavırlarına, bizden herşeyi isterler, kendileri burunlarından kıl aldırmazlar. Ama bizde de suç var, aman tatsızlık olmasın, aman kavga etmeyelim, aman üzülmesin de ne derlerse yapıyoruz. Onlardan da hiç bi talepte bulunmuyorz. Valla ben hiç umursamıyorum, kendimden de taviz vermiyorum. Bu kadar zaman geçmiş aradan hala mı tanıyamamış beni, güvenmiyosan sen bilirsin diyorum, açıklamasını dahi yapmıyorum. Siz de kendinizden taviz vermeyin, çünkü taviz verdikçe gözünün üstünde niye kaşın var durumuna gidiyo olaylar yavaş yavaş, en iyisi mi o sizden bişiler talep ettikçe siz de ondan değer verdiği başka şeyler talep edin, bakın bakalım karışabiliyo mu ondan sonra

merabaaa skerımmm benımm ewet bende gorcemmm ama sıznedenn tastısstınızz bakımmm hee hıcc oldumuuu sımdıııı

siz mutlu mesut çıkın sakın kavga felan etmeyin
Bizde nedensiz kavga ettik canım uzaklık özlem sinir yaptı

bnmkile ilk kavgada ben hep alttan aldıydım baktım ice fena oluyo her yere gitmeme karışır oldu dedim madem öle ayrıl benden die konturlerine yazık diye...Şimdi ciddi oldumu anladı yapamıyoo

benım talep ettiğim şeylerden kendısı memnun ama işin garibi bu :44:
benı kıskanıyosun önemsıyosun dıyıp sevınıyo bu sefer
kıskanmasam karışmasamda iyice ipin ucunu kaçırıyo ortasıyokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…