kızlarrrr yarın askerımı görücem çarşı izni varmışşş çok heycanlıyımmmmm
selam kızlarrrr
selam incim:80:
ne güzel canım yaa, benim bugün ki görüşmem pek güzel geçmedi malesef
askerim bana küs hala
Naber canım nasılsın ?
umarım bızde tartışmayızzz :26:
bizim konuşmalarımız 5dkyı aşınca hemen kavga ediyoruz
sizin küslüğünüz o askere giden arkadaşın yuzunden mı
iyiyim tatlım sen nasılsın?
ewet canım, hala o mesele...
Ben sinirlenip facedeki bütün msjları sildim, şimdide nie mjları sildin, görmemi istemediğin bişi mi var dio
iyiii aksammmlarrr herkezee nasılsınızzz bakalımmm bayanlarrrr
yarsınnn askımııı gorcemmmm çarşısı varrrr cokk mutluymmmm
ayyy canımm senı o kadar ıyı anlıyorum kı aynı benımkının modelınden
ben kavga çıkmasın dıye facei kapadım artık o konuda sorunumuz olmuyo kımseyle ıletişimde olmadıgım içinn
canım yaaa ne tatlı şesin sen böle yine unutmamışın beniikızlarrrrrrrrr listeye BUBABUR'UMUDA eklememişsiniz. sanırm şafagı 284 fln olcaktıı
merhaba canımmmm sonunda sende askerini görcen desene ben bugün bayaa bi kavga ettim sonra barıştım ayrılık saatinde pişman oldukkiyiii aksammmlarrr herkezee nasılsınızzz bakalımmm bayanlarrrr
yarsınnn askımııı gorcemmmm çarşısı varrrr cokk mutluymmmm
ayyy canımm senı o kadar ıyı anlıyorum kı aynı benımkının modelınden
ben kavga çıkmasın dıye facei kapadım artık o konuda sorunumuz olmuyo kımseyle ıletişimde olmadıgım içinn
iyiyim tatlım sen nasılsın?
ewet canım, hala o mesele...
Ben sinirlenip facedeki bütün msjları sildim, şimdide nie mjları sildin, görmemi istemediğin bişi mi var dio
ohh iyi değerlendirin canım
Sabahtan öğlene kadar msn de kavga ettik durduk, öğleden sonra da tlfla msjlaştık, konuştuk fln, az şebeklik etmedim, ama daha napayım bilemiyorum, bana güvenmio artık. Ve benim bu konu hakkında yapabileceğim bişi yok artık
yaa bazı arkadaşlarımşla sadece faceden konuşabiliorum, o yüzden kapatmadım ama kapatıcam galiba
onu kapatsam başka bişey bulur, eski hattımı kapatmamı istio bide
iyiiym canım.. sseninkide aynı benimki gibi..ben en son çareyi faceyi kapatmakta bulmuştumm kafam biraz daha rahatladı valla ohhh
iyiiym canım.. sseninkide aynı benimki gibi..ben en son çareyi faceyi kapatmakta bulmuştumm kafam biraz daha rahatladı valla ohhh
canım benım evet haklısın onu kapatınca başka bişey çıkar eminim. ama en azından kafan rahat olur face konusunda.
ayrıca bu benım nerden baksan 4.hattım ve bunu da değişmemi istiyo gelince birlikte alıcakmışız.
faturalı vergisini ödüyorum 12 ay diyorum anlamıyo
bakalım nolcak
ohh iyi değerlendirin canım
Sabahtan öğlene kadar msn de kavga ettik durduk, öğleden sonra da tlfla msjlaştık, konuştuk fln, az şebeklik etmedim, ama daha napayım bilemiyorum, bana güvenmio artık. Ve benim bu konu hakkında yapabileceğim bişi yok artık
yaa bazı arkadaşlarımşla sadece faceden konuşabiliorum, o yüzden kapatmadım ama kapatıcam galiba
onu kapatsam başka bişey bulur, eski hattımı kapatmamı istio bide
canım yaaa ne tatlı şesin sen böle yine unutmamışın benii
merhaba canımmmm sonunda sende askerini görcen desene ben bugün bayaa bi kavga ettim sonra barıştım ayrılık saatinde pişman oldukk
seviyorum yaaa
naaparsan yap kavga edilcek bişey bulurlar canım
canlarım ben şimdi çıkıyorum, birazdan yine girerim, öpüyorum hepinizi
merabaaa skerımmm benımm ewet bende gorcemmm ama sıznedenn tastısstınızz bakımmmhee hıcc oldumuuu sımdıııı
Sinir oluyorum erkeklerin bu tavırlarına, bizden herşeyi isterler, kendileri burunlarından kıl aldırmazlar. Ama bizde de suç var, aman tatsızlık olmasın, aman kavga etmeyelim, aman üzülmesin de ne derlerse yapıyoruz. Onlardan da hiç bi talepte bulunmuyorz. Valla ben hiç umursamıyorum, kendimden de taviz vermiyorum. Bu kadar zaman geçmiş aradan hala mı tanıyamamış beni, güvenmiyosan sen bilirsin diyorum, açıklamasını dahi yapmıyorum. Siz de kendinizden taviz vermeyin, çünkü taviz verdikçe gözünün üstünde niye kaşın var durumuna gidiyo olaylar yavaş yavaş, en iyisi mi o sizden bişiler talep ettikçe siz de ondan değer verdiği başka şeyler talep edin, bakın bakalım karışabiliyo mu ondan sonra
Sinir oluyorum erkeklerin bu tavırlarına, bizden herşeyi isterler, kendileri burunlarından kıl aldırmazlar. Ama bizde de suç var, aman tatsızlık olmasın, aman kavga etmeyelim, aman üzülmesin de ne derlerse yapıyoruz. Onlardan da hiç bi talepte bulunmuyorz. Valla ben hiç umursamıyorum, kendimden de taviz vermiyorum. Bu kadar zaman geçmiş aradan hala mı tanıyamamış beni, güvenmiyosan sen bilirsin diyorum, açıklamasını dahi yapmıyorum. Siz de kendinizden taviz vermeyin, çünkü taviz verdikçe gözünün üstünde niye kaşın var durumuna gidiyo olaylar yavaş yavaş, en iyisi mi o sizden bişiler talep ettikçe siz de ondan değer verdiği başka şeyler talep edin, bakın bakalım karışabiliyo mu ondan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?