Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

waallaa al bendeee okdarrr canımm ben dıyorumkıı bakk bızımm konumumuzz suan farklııı sen ndenn bahsedıyosunn valla 7 sene olmuss k.b benn bısılerıı ıspatlıyammm ama sordugundaa guvenıyooo sadecee merak edıyooo heeyyy allahımm nee cocukklar bunlarrr yaa

bnmkile ilk kavgada ben hep alttan aldıydım baktım ice fena oluyo her yere gitmeme karışır oldu dedim madem öle ayrıl benden die konturlerine yazık diye...Şimdi ciddi oldumu anladı yapamıyoo

Yani canım işin ciddiyetini gösterceksin erkek milletine, azcık fırsat bulsular burunlarımızı kapıdan dışarı çıkartmaz bunlar. Tanıştığımızda beni nasıl gördüyse öyleyim ben, nasıl beğendiyse öyleyimm, ee şunu giyme, bu nu sürme, şuraya gitme, buraya gelme, onla konuşma, buna selam verme.. Bu ne yaa, esir mi aldın kardeşim demezler mi insana??

anladımm kuşiiimm kesınn ederızdee bızddee bılıyommm bole uzaklıkk cokk farklı durumlar yaratıyooo meselaa bennım 11 ay olduu ama sankıı sogudumm bolee bu kesınn uzaklıktandırr demııı ama ben korkuyorumm bolee dewam etcekk dıee cokk terslıyommm cocuguuu valaaa

Canlarımm onlar bize güveniyo ama dışardakılere güvenmıyolarr aaaa yapmayın boylee

iyii dedınnn valaaa kzuuu aklımaa gelmdııı ınannkii kesınnn etraftakılere guvennmıyolarr kızzz bunlarınn hepsımıı aynııı pardonn adlarıı ustundee EERKEKKLERR ya hanııı agırr bascak bırazz ama bılmıyolarr bızlerın narın olsugunu en ufak bıse kırlcagımızıı

Heheee hep öle derler zaten, sana güveniyorum da başkalarına güvenmiyorum, o yokken ben başımın çaresine bakamıyo muydum sanki? Bazen çıldırıyorum ya, ben güzelce giyinmişim çıkmışım evden, nişanlımla buluşuyoruz, bu üstündeki ne, bunu sakın bi daha giyme vs vs, ya annem var başımda babam var, üstelik ben de çocuk değilim nerde nasıl giyineceğimi bilecek yatayım, aman aman açık da giyinmiyorum, ee sen ne hakla bana müdahalede bulunuyorsun ki de mi ama.. Kıyafetime özellikle hayatta karıştırtmam, ama tabi mini etekmiş, dekolteliymiş zaten öyle şeyler de giymem, daha da karışmaya çalışıyosa avcunu yalasın bi zahmet

waalllaa varyaa aggzınndann balll dammlıyooo bacımmm konuss aynennn olee yaa benımm babam annem tamm eyywallahh ama sennde anlısyısslı ol bırazzdemıı ama yokk gercıı bende gıymem mını etek vs amaa olee eskısı kadar karıssmıyoo allhtann askere gıttııde yokkk saa bırasdaa sınırlıydııı ama annesınee sıkayett ettımmm ohh cnıma degsınnn

aynen tatlım aynnneeennnn onlar bızı kendıleri gibi sanıyolarrr

bende öyle açık gıyınmıyorum zaten ama o da bişi demiyo tek karışmadıgı nokta
bende oyle dıyorum benım basımda annem babam var ben koruyamazsam onlar korur benı yanı

Hehee iyi yapmışsın canım Aslında tam sopalık bunlar :) Benimki de artık karışamıyo, bazen tam bişi sölicek oluyo, lafı ağzına tıkıveriyorum, bin pişman oluyo Aslında bizim ilişkimizde ben erkek gibiyim o kız, ben onun herşeyine karışırım, her şeyi sorarım, garibim bana açıklama yapmaktan hesap sormaya karışmaya fırsat bulamıyo

ben benimkile bebeklikten tanışıyom her halimi biliyo ablasının nişanında mini etekleydim hiiiç gıgı çıkmadıydı şimdi tshirtlere bile laf eder olduydu gitmeden dedim ne idim ne oldum hala karışıyon diye...Sonra kendi kıyafet aldı

soukluk deil canım bende bazen diyom niye bekliyom felan diye aşkım yok gibi hissediyom bi arıyo yada camda görüyom yüreem pırpır etti hele daıtım izninde görünce kalbim gitcek sandım..Bunları mesafeler yapıyo birçok kişi bu yüzden ayrılıyo sabr et dayan sen canımm

unuturmuyum seni bebemmmm.

bgn aydınlaydık ayyy beni çatlattı gülmekten. birde arkdşları aradı telfnu bn açtım hep aydın yengeyle buluştunmu die sordular aydının yerine ben cvp verdim. he yengenizle buluştu da size ne dert düştü dedim :d bende güldüm karşı tarafta haha

ya o bu değilde ben çok özlemişim da askerliğini dizimin dibinde yapsa bile özlüom işte[/QUOTE]

senin yüzünden kalp krizi geçircem valla sanki çalışıyo gibi gör her hafta sonu birsiniz canım benim

senin yüzünden kalp krizi geçircem valla sanki çalışıyo gibi gör her hafta sonu birsiniz canım benim[/QUOTE]

kalp krizimi allah göstermesin bebem ben sensiz nörrcem sonra

kızlar size bi anımızı anlatıyım bunların bi akrabalarının düğüne gidiyoduk kaynanam mağazada bana elbise denetti bunu al bunu al diye hepside mini ters ters bakıyodu benimki kaynanamda kovdu ordan

nese gittik salona ben oynuyom tabe benimki gelip demesmi herkesin içinde as otur diye kaynanam piste fırladı herkesin içinde poşeti kafasına bi indirdi ne güsel oynuyo sana ne diye

Öldüydüm o gün şimdide o yusden karışamıyo ailesinin yanında bana

senin yüzünden kalp krizi geçircem valla sanki çalışıyo gibi gör her hafta sonu birsiniz canım benim

kalp krizimi allah göstermesin bebem ben sensiz nörrcem sonra [/QUOTE]

kızzz bana bişecik olmazzzzbenimki gelmeden ölemeeeeeem

Ohhh ne güzel yapmış canım kaynanan, haketmiş seninki de, benimki de hiç bişi diyemez ailesinin yanında bana, çünkü çok severler beni, haksız da olsam beni tutarlar

Ohhh ne güzel yapmış canım kaynanan, haketmiş seninki de, benimki de hiç bişi diyemez ailesinin yanında bana, çünkü çok severler beni, haksız da olsam beni tutarlar

aynen canım o an benim yapmak istedimi o yaptı hemde herkesin önünde
Ev aldıklarındada banyo fayansı bakma gittik bn utandım bu diyemedim kendi gitti mağaza dışına ben kamp olanı sectim diyo sen bana ucuz olsun diye bu dedin olmıcak bu diye...Acayip tatlı valla çok seviom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…