Sinir oluyorum erkeklerin bu tavırlarına, bizden herşeyi isterler, kendileri burunlarından kıl aldırmazlar. Ama bizde de suç var, aman tatsızlık olmasın, aman kavga etmeyelim, aman üzülmesin de ne derlerse yapıyoruz. Onlardan da hiç bi talepte bulunmuyorz. Valla ben hiç umursamıyorum, kendimden de taviz vermiyorum. Bu kadar zaman geçmiş aradan hala mı tanıyamamış beni, güvenmiyosan sen bilirsin diyorum, açıklamasını dahi yapmıyorum. Siz de kendinizden taviz vermeyin, çünkü taviz verdikçe gözünün üstünde niye kaşın var durumuna gidiyo olaylar yavaş yavaş, en iyisi mi o sizden bişiler talep ettikçe siz de ondan değer verdiği başka şeyler talep edin, bakın bakalım karışabiliyo mu ondan sonra
bnmkile ilk kavgada ben hep alttan aldıydım baktım ice fena oluyo her yere gitmeme karışır oldu dedim madem öle ayrıl benden die konturlerine yazık diye...Şimdi ciddi oldumu anladı yapamıyoo
siz mutlu mesut çıkın sakın kavga felan etmeyin
Bizde nedensiz kavga ettik canım uzaklık özlem sinir yaptı
bnmkile ilk kavgada ben hep alttan aldıydım baktım ice fena oluyo her yere gitmeme karışır oldu dedim madem öle ayrıl benden die konturlerine yazık diye...Şimdi ciddi oldumu anladı yapamıyoo
Canlarımm onlar bize güveniyo ama dışardakılere güvenmıyolarr aaaa yapmayın boylee
Heheee hep öle derler zaten, sana güveniyorum da başkalarına güvenmiyorum, o yokken ben başımın çaresine bakamıyo muydum sanki? Bazen çıldırıyorum ya, ben güzelce giyinmişim çıkmışım evden, nişanlımla buluşuyoruz, bu üstündeki ne, bunu sakın bi daha giyme vs vs, ya annem var başımda babam var, üstelik ben de çocuk değilim nerde nasıl giyineceğimi bilecek yatayım, aman aman açık da giyinmiyorum, ee sen ne hakla bana müdahalede bulunuyorsun ki de mi ama.. Kıyafetime özellikle hayatta karıştırtmam, ama tabi mini etekmiş, dekolteliymiş zaten öyle şeyler de giymem, daha da karışmaya çalışıyosa avcunu yalasın bi zahmet
iyii dedınnn valaaa kzuuu aklımaa gelmdııı ınannkii kesınnn etraftakılere guvennmıyolarr kızzz bunlarınn hepsımıı aynııı pardonn adlarıı ustundee EERKEKKLERR ya hanııı agırr bascak bırazz ama bılmıyolarr bızlerın narın olsugunu en ufak bıse kırlcagımızıı
bende öyle açık gıyınmıyorum zaten ama o da bişi demiyo tek karışmadıgı noktaHeheee hep öle derler zaten, sana güveniyorum da başkalarına güvenmiyorum, o yokken ben başımın çaresine bakamıyo muydum sanki? Bazen çıldırıyorum ya, ben güzelce giyinmişim çıkmışım evden, nişanlımla buluşuyoruz, bu üstündeki ne, bunu sakın bi daha giyme vs vs, ya annem var başımda babam var, üstelik ben de çocuk değilim nerde nasıl giyineceğimi bilecek yatayım, aman aman açık da giyinmiyorum, ee sen ne hakla bana müdahalede bulunuyorsun ki de mi ama.. Kıyafetime özellikle hayatta karıştırtmam, ama tabi mini etekmiş, dekolteliymiş zaten öyle şeyler de giymem, daha da karışmaya çalışıyosa avcunu yalasın bi zahmet
waalllaa varyaa aggzınndann balll dammlıyooo bacımmm konuss aynennn olee yaa benımm babam annem tamm eyywallahh ama sennde anlısyısslı ol bırazzdemıı ama yokk gercıı bende gıymem mını etek vs amaa olee eskısı kadar karıssmıyoo allhtann askere gıttııde yokkk saa bırasdaa sınırlıydııı ama annesınee sıkayett ettımmm ohh cnıma degsınnn
canım yaaa ne tatlı şesin sen böle yine unutmamışın benii
unuturmuyum seni bebemmmm.
bgn aydınlaydık ayyy beni çatlattı gülmekten. birde arkdşları aradı telfnu bn açtım hep aydın yengeyle buluştunmu die sordular aydının yerine ben cvp verdim. he yengenizle buluştu da size ne dert düştü dedim :d bende güldüm karşı taraftahaha
ya o bu değilde ben çok özlemişim da askerliğini dizimin dibinde yapsa bile özlüom işte
nekadar zor bi durum allah kolaylık versın cnm
ben benimkile bebeklikten tanışıyom her halimi biliyo ablasının nişanında mini etekleydim hiiiç gıgı çıkmadıydı şimdi tshirtlere bile laf eder olduydu gitmeden dedim ne idim ne oldum hala karışıyon diye...Sonra kendi kıyafet aldıYani canım işin ciddiyetini gösterceksin erkek milletine, azcık fırsat bulsular burunlarımızı kapıdan dışarı çıkartmaz bunlar. Tanıştığımızda beni nasıl gördüyse öyleyim ben, nasıl beğendiyse öyleyimm, ee şunu giyme, bu nu sürme, şuraya gitme, buraya gelme, onla konuşma, buna selam verme.. Bu ne yaa, esir mi aldın kardeşim demezler mi insana??
anladımm kuşiiimm kesınn ederızdee bızddee bılıyommm bole uzaklıkk cokk farklı durumlar yaratıyooo meselaa bennım 11 ay olduu ama sankıı sogudumm bolee bu kesınnuzaklıktandırr demııı ama ben korkuyorumm bolee dewam etcekk dıee cokk terslıyommm cocuguuu valaaa
unuturmuyum seni bebemmmm.
bgn aydınlaydık ayyy beni çatlattı gülmekten. birde arkdşları aradı telfnu bn açtım hep aydın yengeyle buluştunmu die sordular aydının yerine ben cvp verdim. he yengenizle buluştu da size ne dert düştü dedim :d bende güldüm karşı taraftahaha
ya o bu değilde ben çok özlemişim da askerliğini dizimin dibinde yapsa bile özlüom işte
senin yüzünden kalp krizi geçircem valla sanki çalışıyo gibi gör her hafta sonu birsiniz canım benim
kalp krizimi allah göstermesin bebem ben sensiz nörrcem sonra
kızlar size bi anımızı anlatıyım bunların bi akrabalarının düğüne gidiyoduk kaynanam mağazada bana elbise denetti bunu al bunu al diye hepside mini ters ters bakıyodu benimki kaynanamda kovdu ordan
nese gittik salona ben oynuyom tabe benimki gelip demesmi herkesin içinde as otur diye kaynanam piste fırladı herkesin içinde poşeti kafasına bi indirdi ne güsel oynuyo sana ne diye
Öldüydüm o gün şimdide o yusden karışamıyo ailesinin yanında bana
Ohhh ne güzel yapmış canım kaynanan, haketmiş seninki de, benimki de hiç bişi diyemez ailesinin yanında bana, çünkü çok severler beni, haksız da olsam beni tutarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?