aynen canım o an benim yapmak istedimi o yaptı hemde herkesin önünde
Ev aldıklarındada banyo fayansı bakma gittik bn utandım bu diyemedim kendi gitti mağaza dışına ben kamp olanı sectim diyo sen bana ucuz olsun diye bu dedin olmıcak bu diye...Acayip tatlı valla çok seviom
Maşallah canım Allah muhabbetiniz artırsın, nazarlardan saklasın..
ben benimkile bebeklikten tanışıyom her halimi biliyo ablasının nişanında mini etekleydim hiiiç gıgı çıkmadıydı şimdi tshirtlere bile laf eder olduydu gitmeden dedim ne idim ne oldum hala karışıyon diye...Sonra kendi kıyafet aldı
soukluk deil canım bende bazen diyom niye bekliyom felan diye aşkım yok gibi hissediyom bi arıyo yada camda görüyom yüreem pırpır etti hele daıtım izninde görünce kalbim gitcek sandım..Bunları mesafeler yapıyo birçok kişi bu yüzden ayrılıyo sabr et dayan sen canımm
walaaa canımm durumm bı ara vahımdıı bendeee kı benn kımsenınn destegıı olmadann gelmısııtmm buraya katılmadannn dusunn boleee tuaftımm yalnızdımm ama sukurr sımdıı sızler varsınızıı ıyıı gecıyooo zamannn vee anlamıı oluyooo sewıııımmm be sızııı
organiğimmm dinledin mi sen benim dediklerimi bakim
canım benim inanın benimde sizden başka bunları paylaştığım hatta görüştüğüm kimsem yok
bende çok sevim anacım hepiniziiiii
canıııımmcımmm benımm dınleıdmmm dınlemmm mıı güzelimmm askımmlaa konusuutmmdaa bırasscıkkk yatırdımm sımdııı onuu yavrucumunnnn nobetııı varrr sımdıı yaeetcakkk 12 kalkcak 3 kadarrr yazıkkk yahuuu
bızzz boleeedee mutluyuzzz demüüü canımmm benımmm
bida yassak sana bu soukluk lafları duymucamher gün aşkını ilan etcen
Emin ol hepsi bitcek hem ne kaldı şurda sabr et bebeğim o yılların içinde hiç mi yaşamadık kırılma noktası elbt geççek:80::80::80::80::80:
aynen canım bize dokunmayan yılan bin yaşasındaa çok arkadaşım olcak diye kötüsünü bulmaktansa biz bize yeteris dime
tamammm kzuuuzukummm olmıycakkk askımııdaa ılann o etsınnn benn sonaa ederımmm yırımmm kızzzsenııı gceıcekk ınsallahhh canımm benımmm
bugün benim görümce söledi tayyip 22nisanda askerliğin kısalıp kısalmamasıyla ilgili kesin bişe dicekmişşş
canımmmm kısalıcakkk tatlımm cunkııı askım normalde suan kamptaa hatırlarmısın bılmemm kamplara asker alınmıycakk dıe bır sart ta vardııı orda baana dedıkıı bu yazınn son burasıı bundann sonraa asker alınmıycakkk dedııı ve kesınn dusucekkk secımm var ya bıde canm bızım bılee eczanede okdar sey degıstıkıı eskıdenn kalemm ıalc oduyoduuu suann 10 kalem ılacc + 2 ser 3 eer tane nedeeenn
seçimmm varr canımm anladın benn gece gunduuzz haber ızlerdımmm ha dustu ha dusscekkkama olmadıııı canımm sıze vursunn ınsallahhhh
sen hiç yanlış anlaşılırmısın...Ama ne yalan sölim ne kadar dersem deyim ümit oluyo insanda
Canlarımm onlar bize güveniyo ama dışardakılere güvenmıyolarr aaaa yapmayın boylee
Yani canım işin ciddiyetini gösterceksin erkek milletine, azcık fırsat bulsular burunlarımızı kapıdan dışarı çıkartmaz bunlar. Tanıştığımızda beni nasıl gördüyse öyleyim ben, nasıl beğendiyse öyleyimm, ee şunu giyme, bu nu sürme, şuraya gitme, buraya gelme, onla konuşma, buna selam verme.. Bu ne yaa, esir mi aldın kardeşim demezler mi insana??
anladımm kuşiiimm kesınn ederızdee bızddee bılıyommm bole uzaklıkk cokk farklı durumlar yaratıyooo meselaa bennım 11 ay olduu ama sankıı sogudumm bolee bu kesınnuzaklıktandırr demııı ama ben korkuyorumm bolee dewam etcekk dıee cokk terslıyommm cocuguuu valaaa
bugün benim görümce söledi tayyip 22nisanda askerliğin kısalıp kısalmamasıyla ilgili kesin bişe dicekmişşş
kızlar biz o haberı eskı tayfayla az beklememiştikk ama onların çoğunun askerı geldı ortada hala askerlıgın kısalmasıylaılgılı bısı yokk anlayın artık
inş olur öyle bişey ama ona umut bağlamayın derım ben . biz zamanında baya bekledık ama sonuc yokk
aynen öyle, kaç posta asker geldi benim bildiğim, hepsi askerliklerini kısalacak ümidiyle yaptı. Biz de 2 senedir bedelli beklioduk, daha nice 2 seneler daha beklemeyelim die vazgeçtik ümitlenmekten
sorma yaa, dışardakiler öcü, biz kendimizi koruyamayız onlardan
benimkine bunların hiçbiri sökmüyo walla, o benim istediklerimi yapar, benim de onun dediklerimi yapmamı bekler
bugün aynı şeyi ben de hissettim canım, korktum walla, gelince geçer heralde, bide ben kızgındım ya, ondan heralde
bi nane yiyemez, ben size söyliyim, sakın ümitlenmeyin
aynen öyle, kaç posta asker geldi benim bildiğim, hepsi askerliklerini kısalacak ümidiyle yaptı. Biz de 2 senedir bedelli beklioduk, daha nice 2 seneler daha beklemeyelim die vazgeçtik ümitlenmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?