Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Maşallah canım Allah muhabbetiniz artırsın, nazarlardan saklasın..

walaaa canımm durumm bı ara vahımdıı bendeee kı benn kımsenınn destegıı olmadann gelmısııtmm buraya katılmadannn dusunn boleee tuaftımm yalnızdımm ama sukurr sımdıı sızler varsınızıı ıyıı gecıyooo zamannn vee anlamıı oluyooo sewıııımmm be sızııı

canım benim inanın benimde sizden başka bunları paylaştığım hatta görüştüğüm kimsem yok

bende çok sevim anacım hepiniziiiii

organiğimmm dinledin mi sen benim dediklerimi bakim

canıııımmcımmm benımm dınleıdmmm dınlemmm mıı güzelimmm askımmlaa konusuutmmdaa bırasscıkkk yatırdımm sımdııı onuu yavrucumunnnn nobetııı varrr sımdıı yaeetcakkk 12 kalkcak 3 kadarrr yazıkkk yahuuu

bida yassak sana bu soukluk lafları duymucam her gün aşkını ilan etcen

Emin ol hepsi bitcek hem ne kaldı şurda sabr et bebeğim o yılların içinde hiç mi yaşamadık kırılma noktası elbt geççek:80::80::80::80::80:

tamammm kzuuuzukummm olmıycakkk askımııdaa ılann o etsınnn benn sonaa ederımmm yırımmm kızzzsenııı gceıcekk ınsallahhh canımm benımmm

aynen canım bize dokunmayan yılan bin yaşasın daa çok arkadaşım olcak diye kötüsünü bulmaktansa biz bize yeteris dime

eewwetttt kuzzuuuu:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::116::116::116::116::116:

tamammm kzuuuzukummm olmıycakkk askımııdaa ılann o etsınnn benn sonaa ederımmm yırımmm kızzzsenııı gceıcekk ınsallahhh canımm benımmm

bugün benim görümce söledi tayyip 22nisanda askerliğin kısalıp kısalmamasıyla ilgili kesin bişe dicekmişşş

bugün benim görümce söledi tayyip 22nisanda askerliğin kısalıp kısalmamasıyla ilgili kesin bişe dicekmişşş

canımmmm kısalıcakkk tatlımm cunkııı askım normalde suan kamptaa hatırlarmısın bılmemm kamplara asker alınmıycakk dıe bır sart ta vardııı orda baana dedıkıı bu yazınn son burasıı bundann sonraa asker alınmıycakkk dedııı ve kesınn dusucekkk secımm var ya bıde canm bızım bılee eczanede okdar sey degıstıkıı eskıdenn kalemm ıalc oduyoduuu suann 10 kalem ılacc + 2 ser 3 eer tane nedeeenn
seçimmm varr canımm anladın benn gece gunduuzz haber ızlerdımmm ha dustu ha dusscekkk ama olmadıııı canımm sıze vursunn ınsallahhhh

nisanda olursa sizede vurur canım beniiim inşşş ağzından bal damlıyo yaaa 12 ay bile olsa razıyıım 3 aygidiyo as mııı

tabıııı canımmm olmazzmııı bızzıı nee hayyelleree surukkledıleerr varyaa offf offff nesee olsunnn sımdııı 4 ay kaldıııı bakalımmm acıklasınnndaaa umutlanmycamm ama bu seferr sende benım gıbıı olmaa yannısss anlamaa balımmmmm ınsallllaaahh duserr ama benn cokk ıanndımm olee hesapladıkk fılan ama olmıyınca uzuldumm sendee olee yapmad demekk ıstedımm

kızlar biz o haberı eskı tayfayla az beklememiştikk ama onların çoğunun askerı geldı ortada hala askerlıgın kısalmasıylaılgılı bısı yokk anlayın artık
inş olur öyle bişey ama ona umut bağlamayın derım ben . biz zamanında baya bekledık ama sonuc yokk

sen hiç yanlış anlaşılırmısın...Ama ne yalan sölim ne kadar dersem deyim ümit oluyo insanda

Canlarımm onlar bize güveniyo ama dışardakılere güvenmıyolarr aaaa yapmayın boylee

sorma yaa, dışardakiler öcü, biz kendimizi koruyamayız onlardan

benimkine bunların hiçbiri sökmüyo walla, o benim istediklerimi yapar, benim de onun dediklerimi yapmamı bekler

bugün aynı şeyi ben de hissettim canım, korktum walla, gelince geçer heralde, bide ben kızgındım ya, ondan heralde

bi nane yiyemez, ben size söyliyim, sakın ümitlenmeyin

aynen öyle, kaç posta asker geldi benim bildiğim, hepsi askerliklerini kısalacak ümidiyle yaptı. Biz de 2 senedir bedelli beklioduk, daha nice 2 seneler daha beklemeyelim die vazgeçtik ümitlenmekten

aynen öyle, kaç posta asker geldi benim bildiğim, hepsi askerliklerini kısalacak ümidiyle yaptı. Biz de 2 senedir bedelli beklioduk, daha nice 2 seneler daha beklemeyelim die vazgeçtik ümitlenmekten

aynen canım bekledıkce daha cok umıtlenıyosun zaten sonrabırı cıkıyo oyle dıyo otekı baska turlu dıyo ınsanın ıyıce sınırlerı bozuluyo

tuafff bıı duyguu canımmm yaa ınsallahh gelınce gcerr yokkyaa ondann herhalll dımıı oledrııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…