Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlarr süslendim püslendım askerımı beklıyorumm
ama kamerada çok kötu gözüküyorum sankı :26:

Slmmm kızlar, ayy şafağım bitip de aşkıma kavuşunca da gelmek istiyom ben sizlerin yanına ama gelemem bi süre sanırım pfhhhh..

şafağımız 56

çooook çooooook seviyorum seni bebeimmmm

slmm kızlarrr nasılsınızzz bakımm benn bırazz kotuyummm yaa kamerayıı actıkk bastaa guzeldııı sonraa tarrıssmaya basladıkkk cokk kotuu bıttıı sonuu haylaa kotuyuzz aradıı ama suan ne konumdayıss 2 mizzde bılmıyoruzz cokk streslıyımm yaa artıkk neolcaksa olsunn dıyorumm ayrılalımmı dıyo bısıde dıyemıyorumm oda dıyemıyoo kafaamı nasıl dagıtırm bılmıyorum bızıı sogutan kavgalarrmıı yokksa araya gırenn su gorememzlkkmıı cvplıyamıyorumm artıkk sewıyomuyumm desemm ewet ama esksııı kadar dıgıl bunu onada soledımm hatta senden nefret edıyorumm bıle dedımm caresızzlıkk cokk kotuu neyapıcagını bılmemekk ınsanıı sadecee suskunlugunu arttırıyoo yardımm edın :85::85::85::85::85: ebn neyeapmalıyımm sızcee:44::44:

Selincm telden Griom dogru duzgn yazamayablrm.. Ne oldu nye boyle oldunz, bu soguma olayi nie nasi oldu anlamadm.. En son izne geldgnde nasildinz? Senin duygularnda degsklk varmydi

Selincm telden Griom dogru duzgn yazamayablrm.. Ne oldu nye boyle oldunz, bu soguma olayi nie nasi oldu anlamadm.. En son izne geldgnde nasildinz? Senin duygularnda degsklk varmydi

canımmm bolee dılldıkk yınee kavgalarımıızz cogalmısıtııı ama bukadar dııldııı yaa olee bısıkı nedenn cıktıı dersenn emınn oll bılmıyorumm olee bısıkııı artıkk uzulemıyorumm bılee tuafımm yaa benımmmı yakınn dawranamm gerekk yoksa onunmuu bana yakın dawranmasıı gerekk ınankıı tatlımm cvplıyamıyorumm bıde adet olcamm acaba onundamı var duygusallıgı uzerımmde hıcbısıı benn bole bı ınsann dıılm hayat doluyumm ama hayata kusucemm bolee gıdersee benımm duygularımm aynıydıı amaa yakınmı hıssedemıyorumm artıkk nedırr saol ılgılendıgınn ıcın ama cvplıyamıyorumm k.b tatlımm kıtlenmıss durumdayımmm:96::96::96::96::96:

Ayy kuzum uzme kenndni..
Arada illlaki boyle buyuk kavgalar olur. Onemli olan bu kavvga sonrasnda kirilan kalbi duzeltmektr..
Ama sen duygularmdan emn deilm diosun.. O hayatnda olmazsa nasi olursun, ne yaaparsn iyi dusun canm.. Ona gore karar ver. Ama askerdeyken ayrlma selinm, zatn az kaldi, hele bi gelsn oturup konusn, baktnz problemler hallolmyo ayrilirsnz..

Canımm ne oldu ya neden kavga ettiniz ki ?Böyle sinirle sakın karar verme sonra çok pişman olursun bak sen kendin sölemişsin arada ki uzaklık birbirinizi görememezlik neden oluyo bence sizin böyle olmanıza

sagoll canımm ınsallah ınsallaah kavga etttıgımızz ıcın bole souk olmısımdurrr kızz asıl sorunn bendee oluyoo bazenn ama ben hıcc alttan almıyorum o alıyoo amaa nedenn oldukk bolee nerelere geldk bızz bılmıyorumm sagoll cnmm allah razıı olsunn derdıdımıı paylastınnn sagolasınn gercektenn cokk ıhtıyacımm vardı

Canımm ne oldu ya neden kavga ettiniz ki ?Böyle sinirle sakın karar verme sonra çok pişman olursun bak sen kendin sölemişsin arada ki uzaklık birbirinizi görememezlik neden oluyo bence sizin böyle olmanıza

oledırrr dımıı canımmm mesafedırr allahımm bundann olsunnn yaa gercektenn sızede bole oldumu hıççç pekııı hıssettınızzmıı cunku hergunde konusuyoruzz 5.6 defaa bundanndaa olabılırmıı acaba nedenn bolekııı ıcımdekıı su tatsızzlıgııı nasıl gecırıırmm bılemıyorumm duss aldımm bolee hanı kendımee gelımm dıee yokk acaba uyusamm baskaa duygulaar ıcındee kalksamm nasıll olurr kızz guluyomm ama ınann bolee nedenn oldumm bılemmm yaa tuafff

Ne demek canm benm, birbrmze destek icn burdayz.. Bi sure disni sIk, alttan al bazi seyleri canm, geldgnzde eminm ki jersey duzelicek.. Opuyorm tatlm,ders calsmayalm sonra konsrz yne.. Uzme kendni..
Ecemcim seni de opuyorm canm
Gorusurz fistiklar

ya ben bu tarz şeyler hissetmedim ama sizin çok uzun bir zaman olmuş ikinizde çok yoruldunuz artık bence senin hissetiklerin bunca ayın verdiği yorgunluk tatlım aklına getirmemeye çalış dicem ama o da zor güzel şeyler düşünmeye çalış pozitif ol canım onun geldiği zamanı falan hayal et daha iyi hissediceğine eminim
Ne demek canm benm, birbrmze destek icn burdayz.. Bi sure disni sIk, alttan al bazi seyleri canm, geldgnzde eminm ki jersey duzelicek.. Opuyorm tatlm,ders calsmayalm sonra konsrz yne.. Uzme kendni..
Ecemcim seni de opuyorm canm
Gorusurz fistiklar
Görüşürüz tatlım iyi dersler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…