Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Aminnnn tatlım, inşallah 300ler çabucak geçer gider:97:

artık hayatında 400ler yok deryacım sıra ile hepsinn üstüne bir çizgi atacaksın seneeye bu günlerde askerinn gelişini bekleyeceksin sende :78:

artık hayatında 400ler yok deryacım sıra ile hepsinn üstüne bir çizgi atacaksın seneeye bu günlerde askerinn gelişini bekleyeceksin sende :78:

ayy evet heyecan yaptım şimdi, aynı senin gibi seneye bu zamanlarda çok az kalmış olacak.
Mutluluktan bütün öfkem geçti walla

kız gece gece kime öfkelendin be

kızım dünden beri kocişime ve tüm erkeklere öfkeliydim ben, isyanlardaydım, bütün topik beni konuşuodu, okumadın mı sen:26:
Hatta benim odun kociş bugünki msn konuşmamızı bile burnumdan getirdi, bütün günüm ona tlfda web cam de yalvarmakla geçti, hala pek yumuşamadı , ama şafağımı görünce ben yumuşadım

yok görmemişim kız

Ayyyy kuzum aradıııııııııııııııııııııı, nöbetteymiş:78:

Bu mutlulukla ben şimdi ne uyurum bee
Günlerin uykusuzluğu var zaten, herkese iyi geceler (yalnız bu arada topikte benden başka deli yok, kendi kendime yazıp cwplıorum)
Görmemişlik yapıyım, yine yazayım ŞAFAK 399

Ama harbiden de görmedim daha önce böle şafak

bnm de şafak 31

kış uykusuna yatar gibi bi uyusam ve 19 gün sonra uyansam....
şafak 19....
ne olur hemen geçsin bu günlerrrrrr deli gibi özledimmm diğer yarımı....

günaydın kızlar

hakkariye selamlar aşkımla şafağımız 30 sonunda otuzlarda bitti

bitsin artık şu askerlik ya çok özledim bitanemi

tezkere saymak hiç aklıma gelmemişti, benimki sayıyor her gün telefonda ama, nasılsa ankara da ulaştırma da, oturduğu yerde telefon bakıyor , tek bildiğim 17 ağustosta geleceği :76: Ben kendi şafağımı sayıyorum, okullar kapansa da memleketime gitsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…