ya ben bu tarz şeyler hissetmedim ama sizin çok uzun bir zaman olmuş ikinizde çok yoruldunuz artık bence senin hissetiklerin bunca ayın verdiği yorgunluk tatlım aklına getirmemeye çalış dicem ama o da zor güzel şeyler düşünmeye çalış pozitif ol canım onun geldiği zamanı falan hayal et daha iyi hissediceğine eminim
Görüşürüz tatlım iyi dersler
sagolll ttallımm yaa ınann ınsallah olenolurrr dua et durumm ıcındennn kurtuluyııımm baskaa bısıı ıstemıyorummmm canımmm benımmm sagolasınnlımmmm benımmmbakalımm olee olmayaa calsıımm bıraassss... canımmm cokkk sagolll ııyııd ersslerrr sanaa tatlımmm optummmm
canımmm ecmemm bendee cıkımm aksmm gelırımm karnımm felakett agrıyooo azz uyumayaa calısımm barııı tatlımm benımm kendınee dıkkat ett bana destekk cıktıgın ıcın allah razıı olsunn umarımm dedıgınn gıbı olurr canımm benımm kendınee cokk dıkkat et optumm sneııı
slmm kızlarrr nasılsınızzz bakımm benn bırazz kotuyummm yaa kamerayıı actıkk bastaa guzeldııı sonraa tarrıssmaya basladıkkk cokk kotuu bıttıı sonuu haylaa kotuyuzz aradıı ama suan ne konumdayıss 2 mizzde bılmıyoruzz cokk streslıyımm yaa artıkk neolcaksa olsunn dıyorumm ayrılalımmı dıyo bısıde dıyemıyorumm oda dıyemıyookafaamı nasıl dagıtırm bılmıyorum bızıı sogutan kavgalarrmıı yokksa araya gırenn su gorememzlkkmıı cvplıyamıyorumm artıkk sewıyomuyumm desemm ewet ama esksııı kadar dıgıl bunu onada soledımm hatta senden nefret edıyorumm bıle dedımm caresızzlıkk cokk kotuu neyapıcagını bılmemekk ınsanıı sadecee suskunlugunu arttırıyoo yardımm edın :85::85::85::85::85: ebn neyeapmalıyımm sızcee:44::44:
slmm kızlarrr nasılsınızzz bakımm benn bırazz kotuyummm yaa kamerayıı actıkk bastaa guzeldııı sonraa tarrıssmaya basladıkkk cokk kotuu bıttıı sonuu haylaa kotuyuzz aradıı ama suan ne konumdayıss 2 mizzde bılmıyoruzz cokk streslıyımm yaa artıkk neolcaksa olsunn dıyorumm ayrılalımmı dıyo bısıde dıyemıyorumm oda dıyemıyookafaamı nasıl dagıtırm bılmıyorum bızıı sogutan kavgalarrmıı yokksa araya gırenn su gorememzlkkmıı cvplıyamıyorumm artıkk sewıyomuyumm desemm ewet ama esksııı kadar dıgıl bunu onada soledımm hatta senden nefret edıyorumm bıle dedımm caresızzlıkk cokk kotuu neyapıcagını bılmemekk ınsanıı sadecee suskunlugunu arttırıyoo yardımm edın :85::85::85::85::85: ebn neyeapmalıyımm sızcee:44::44:
bugün benimkile 30 sn konuştuk ve buz gibiydi
bızde bugun 1.5saate yakın konustuk daha doğrusu kavga ettık..
2aydır ılk defa bırbırımızı görduk kameradada olsa ama her zaman kavga dovuss
Hayırlı akşamlar herkese ..:)
Her ne kadar ben artık şafak mafaak saymıyor olsamda sizlere selam veriyim dedim, geçerken uğradım =)
Selam canım hoş geldin sen depük yiyenlerdensin anlaşılan darısı başımıza:)
Hayırdır yaw herkes sevgilisi ile bozuşmuş ne oldu ki canım.?
Hoşgeldın canımmHayırlı akşamlar herkese ..:)
Her ne kadar ben artık şafak mafaak saymıyor olsamda sizlere selam veriyim dedim, geçerken uğradım =)
2 aydır ilk defa görmüşsünüz ve kavga etmişsiniz hayırdır canım sebebi ne sorabilir miyim?
Organikiiimmmmm canım benimm, böyle şeyler hissetmen çok normal, sakın sevginin azaldığına yorma bunları, beraber yaşadığınız güzel anları, seni mutlu ettiği zamanları düşün, gözlerin çakmak çakmak olacak, içine mutluluk dolacak emin ol.. Biz bazen sevdiğimize naz yapmak istiyoruz, onlar da bizi pohpohlasın, azcık şımartsın istiyoruz, ama şu an onlar her zamanki gibi değiller ki, sen ne kadar bunaldın bak, düşün ki o senden en az on kat daha fazla bunalmıştır.. Sen yine ailenin, arkadaşlarının sevdiklerinin yanındasın, ama o herkesten, herşeyden uzak.. Çok zor askerlik psikilojosi, onu anlamaya ve şımartmaya çalış bence biraz.. O da senin sevgini gördükçe daha da rahatlamaya, dolayısıyla da sana daha farklı davranmaya başlayacaktır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?