Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sagolll ttallımm yaa ınann ınsallah olenolurrr dua et durumm ıcındennn kurtuluyııımm baskaa bısıı ıstemıyorummmm canımmm benımmm sagolasınnlımmmm benımmm bakalımm olee olmayaa calsıımm bıraassss... canımmm cokkk sagolll ııyııd ersslerrr sanaa tatlımmm optummmm

canımmm ecmemm bendee cıkımm aksmm gelırımm karnımm felakett agrıyooo azz uyumayaa calısımm barııı tatlımm benımm kendınee dıkkat ett bana destekk cıktıgın ıcın allah razıı olsunn umarımm dedıgınn gıbı olurr canımm benımm kendınee cokk dıkkat et optumm sneııı

Canım sen şimdi bir de regl olucakmışssın ya oda etkiliyodur kesin o dönemide atlat daha iyi olursun

geçmiiş olsun kuzumm yat dinlen sen
Ne demekk biz birbirimize destek olmak için varız burda hadi canım öptüm seniiiiii

Son düzenleyen: Moderatör:

canım benim senden bunu beklemesdim çocuğa nie öle dedin kiiiYıllarınızı verdiniz birbirinize herşeyinizi biliyonus hiç mi kavga etmediniz...Ama o zaman yanındaydı sarılınca bi yüsünü görünce yumuşuyodun doğal olarak....

Aynen dediğim gibi bende soudum mu diye çok düşündüm çünkü hayatımda o gittikten sonra dayanamadığım çok kötü olaylar geldi başıma ve oldukça anlayışsızdı yada ne bilim yorgun olduğumda sinirli olduğumda ona çatardım yanımda diilsin anlamassın diye...

Şunu bilki bunların hepsi uzak kalmaktan hele sen uzun zaman sonra camda görüştün geçen sana ne dedim bende açınca kavga ettim sonra pişman oldum die..emin ol sn görsen hepsi uçar gider..
Çok as kaldı bebeğim dayan bak gör ne kadar mutlu olcaksın

Canım benim göremediğin için sevginde azalma olmuş gibi hissediyorsun askerdeyken verilen kararlar sağlıklı değildir çünkü 2 tarafta sağlıklı değildir,bence zamana yay bu olayı ve barışın görmediğin için sevginin bittiğini sanıyorsun. Bak ben evliyim ve benim eşim kısa dönem yapıyor o gün bende kendi kendime acaba sevgim bitiyor mu dedim oysa değil görmediğim için paylaşım yaşamadığımız için ve onlarsız yaşamaya alıştığımız için öyle geliyor.Bugün kameradan gördüm ve kendime baktım gözlerimdeki ışık tekrar yerine gelmişti.HErşey düzelir üzülme

bızde bugun 1.5saate yakın konustuk daha doğrusu kavga ettık..
2aydır ılk defa bırbırımızı görduk kameradada olsa ama her zaman kavga dovuss

Hayırlı akşamlar herkese ..:)

Her ne kadar ben artık şafak mafaak saymıyor olsamda sizlere selam veriyim dedim, geçerken uğradım =)

Organikiiimmmmm canım benimm, böyle şeyler hissetmen çok normal, sakın sevginin azaldığına yorma bunları, beraber yaşadığınız güzel anları, seni mutlu ettiği zamanları düşün, gözlerin çakmak çakmak olacak, içine mutluluk dolacak emin ol.. Biz bazen sevdiğimize naz yapmak istiyoruz, onlar da bizi pohpohlasın, azcık şımartsın istiyoruz, ama şu an onlar her zamanki gibi değiller ki, sen ne kadar bunaldın bak, düşün ki o senden en az on kat daha fazla bunalmıştır.. Sen yine ailenin, arkadaşlarının sevdiklerinin yanındasın, ama o herkesten, herşeyden uzak.. Çok zor askerlik psikilojosi, onu anlamaya ve şımartmaya çalış bence biraz.. O da senin sevgini gördükçe daha da rahatlamaya, dolayısıyla da sana daha farklı davranmaya başlayacaktır..

Hayırlı akşamlar herkese ..:)

Her ne kadar ben artık şafak mafaak saymıyor olsamda sizlere selam veriyim dedim, geçerken uğradım =)
Hoşgeldın canımm

2 aydır ilk defa görmüşsünüz ve kavga etmişsiniz hayırdır canım sebebi ne sorabilir miyim?

ortada sebep de yokkı hanı soyle bı dusunuyorum nıye kavga ettık dıye ama hıçbı sebep yokk
artık kavga etmek ıcın bı nedene ıhtıyac duymuyoruzz

Sana katılıyorum askerlik psikoloji berbat olsa gerek en normal adamı anormal hale getiriyor ve askerlikleri bitince bu insanlar adaptasyon sorunu yaşıyorlar düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…