Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

60 olsan süper olursun duygum

işte ozaman süperdim şimdi spora basladım rejim tam olarak değilde yediklerimi kısıtlamaya calısıyorum şimdilik idare ederim ama taktım yani zayıflıcam hiç bırakmıcam sporuda ama şimdilik cok zorlanıyorum

küp şekerim su üyelik için verdin ismin doru olduna eminmisin msj göndermeye calısıyorum fakat öle bi kullanıcı yoktur diyo yanlıssaa bana msj la dorusunu yollarmısın

diyet gruplarına gelsene sende cnm ben orda zayıflıorum

juliaaa ben de katalog görmek istiyorummm, ben aldım bi sürü ama doyamadım gitti, beğendiğim uygun fiyatlı bişiler olursa alırım

aa çok sevindim allah tamamını erdirsin

bende cok sevindim tatlım beni görsen heyecandan napıcamı artık bilemiyorum okadarım yani ayyy kız kalbim çıkıcak gibi insanın asık oldu insanla sözlenmesi anlatılamaz bi duygu ya

kızlar buyrun...fiyat yda başka şeler sormak isterseniz özelden ulaşabilirsiniz bunlar şuan elimde olanlar ...istediğiniz başka şeler varsada yapabiliris...yakında yenileriyle görüşmek üsere

İstediğiniz düzenlemeler yapılır
Bu arada bunlar modellerini görmeniz için çekildi set olarak satıyorum oda takımlarını isteyen teklide alabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…