Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım benim gördün mü bak tek sözü seni eskiye döndürmeye yyetti bide yanında olsa ohoooo aldın dopingi gitti o yüsden sabret bebem mutlu günleriniz için...Bende çok seviyom seni kuzuuummmmm

Bu sabah benim ki aradı beni bizde ailemle kahvaltıya gidicektik evden çıkmak üzereyken aradı
anlattım durumu cebimi ararmısın dedim bozuldu yok akşam ararım dedi bende akşamda ararsın şimdi de ara hayatım dedim
oda kart bi tane arayamam iki kere akşam arıcam sana iyi eğlenceler dedi kapattı ama hala aramadı..
ya ben normalde her dk dışarı çıkmam ama şimdi ararsa bozuk çalıcak ben aradım çıkmasaydın dicek nasıl davranıcam ya sonuçta ben arama demedim cebimi ara dedim ooff böyle işte :44::44:

canım benim gördün mü bak tek sözü seni eskiye döndürmeye yyetti bide yanında olsa ohoooo aldın dopingi gitti o yüsden sabret bebem mutlu günleriniz için...Bende çok seviyom seni kuzuuummmmm

saoolll canımmm benımmm şkeerrımmm aynenn olee olduuu amaann gıı bendee nazzlıyımmm hemıdee bayaa bekk hemenn kendımı sucluyomm gordunnu odaa sucluu ama en cokk ooo bakk genee bassladımm susstumm kzımayınn bendee sewıyorummm senuuuuu hemıdeee opuyorummm

canım valla okur okumaz benimki aklıma geldiben o gittikten 4 ay sonra sinemaya gittim ve cidden ilk sosyal faaliyetimdi teli suratıma kapadı...geçende ailesiyle hemde onun ailesiyle yeme çıktık sen ges dedi kapadı yani ben alıştım artık kale almıyorumtamam aşkım de anlat durumu gec hiç üstünde durma ne dersen de yine olur çünkü

tatlım muhtemelen o, onla konusup sonra gıtmenı beklıyodu yanı ona zaman ayırmanı ıstemıştır dıye dusunuyorum cunku benımkı genelde oyle yapıyo.
zaten dıkkat ettıysenız bız bakkala bıle gıtsek telefon kapanırken ıyı eğlenceler diyip kapanıyo. onada ayrıca cok sınır oluyorum

bundan sonra neymişşşş ani kararlar almak yokmuş

kızlar biz çok gezıyoruz eğlenıyoruz ama oyle demeyın
bakkala gidiyoruz ailemizle vakıt geçırıyoruz hep eğlence hep eğlence

aynen canım onlar orda zorunlu biz burda gönüllü onlar için hapisis ama anlamıyolar ne desek boş...bide telde tüm günü geçmek gerekiyo rapor verir gibi bişe unutursan yandın

canımmm benımm bazenn bzıde oluyoodu olee kı sonuccta senn dısarıı cıktınn ama aılennlee cıktınn bu 1 nıee bozullduuu bellıkıı morelıı bozukktuu herhell sana anlatcakktıı sende hanı olee dıyınce aksamm ararımm dedıı ve morelı bozukk olarakk kapadıı anladıgımm buu..yanıı oda farkındaırkı sana bozukk atmazz sen aılennle cıkıtınn tekk dııl ve anlamasıdaa gerektıgınıı dusunurumm benn canm sakınn stresee gırmee tamm onun kesınn canıı sıkkındıırr emınn oll tatlımm yada acelesıı vardırrr merakkk etme ballımmm

kızlar biz çok gezıyoruz eğlenıyoruz ama oyle demeyın
bakkala gidiyoruz ailemizle vakıt geçırıyoruz hep eğlence hep eğlence

evimiz için fırın aldık babamla cevodayım dedim bi baktım ses gelmio aloo aloo diom yok ses bi baktım tel kapanmış yanımda olsa varyaaa o teli kafasında paralardım ama yoook şimdi sabır gelince

Arkadaşlarımlar falan çıksam tamam dicem kıskandı yanlız olucağım için ama ailemle çıkıorum yani off pazar pazar nekar işi olabilirde arayamaz acaba kesin kızdığından aramıyo

Canım ya hazırlanmamış olsam gitmezdim ama tam çıkmak üzereyken aradı ne var yani cepten arasa babamlar kapıda bekliyolardı çünkü ne dicem siz gidin ben sonra mı geliyim
O iyi eğlenceler lafına sinir oluorum bende okula gidiyorum sinirliyse eğer hemen iyi eğlenceleri yapıştırıo sanki partiye gidiorum hey allahım yaaa

aynen canım onlar orda zorunlu biz burda gönüllü onlar için hapisis ama anlamıyolar ne desek boş...bide telde tüm günü geçmek gerekiyo rapor verir gibi bişe unutursan yandın

aynen aynen bakın sıze bışı anlatıyım. benım kuzenımın babannesı vefat ettı oraya gıttık gece apar topar . bu benı rahat bırakmadı hıç kadnının daha cenazesı kalkmamıştı ben evde beyımızle konuşcak yer arıyodum o gun tam bı rezıllık yaşattı bana neyse aradan 1-2 ay geçti tabı benımde ağzım alışmış kuzenım dedesının evıne falan gıttıgınde babannesıne gıttı dıyorum . bi gunde biz oraya gıttık cenaze evı dıye. aradı bu benı nerdesın falan dedımkı kuzenımın babannesındeyım .. sen mısın onu dıyeenn
bu basladı ölmemış mıydı babannesı nası gıttın falan ayy yanımda olsa öldururdum o derece

Ayy sorma 2 dkda bir tekrarlanır unuttuğun bişey varmı sorusu bizde

ya cumarteside aramadı zaten sinir oldum böyle yapmasına sonuçta bende burda onu merak ediyorum dimi keşke gitmesemiydim diyip kendimi suçluyorum şimdi

evimiz için fırın aldık babamla cevodayım dedim bi baktım ses gelmio aloo aloo diom yok ses bi baktım tel kapanmış yanımda olsa varyaaa o teli kafasında paralardım ama yoook şimdi sabır gelince

he yaa sormaaa ben dedıgım cenazedeyken o lafı duydum duydum yani ordayım mıllet ağlıyo falan benımkı ıyı eglenceler dıyıp pat kapatıyo . sonra sende oturup sabır cekıyosun

he yaa sormaaa ben dedıgım cenazedeyken o lafı duydum duydum yani ordayım mıllet ağlıyo falan benımkı ıyı eglenceler dıyıp pat kapatıyo . sonra sende oturup sabır cekıyosun

offf cenazede bile iyi eğlenceler mi dedi inanmıorum ya valla bazen ne dediklerini bilmiolar

amaaan kızlar boşa konuşup sinirlerimizi yine germiyelim...

bu avatar resmi ve nergis yazısı nasıl değişiyooo:79::79::79:

nıye kendını sucluyosun canım sakın o hataya dusme sonucta sen ailenle bırlıkte olucaktın. bak daha yolun (askerlıgın) basındasınız. en bastan bu kadar tavız verme ben oyle yaptım sımdı çekıyorum cezasını . tuvalete bıle gırsem telefonu elımden bırakamıyorum ya ararsa dıye. cok caldıgında bıle laf edıyo nıye erken acmıyosun dıye. o yuzden bastan onlemını alman lazım bence. ben 11 ay evde oturdum ordan bılıyorum. 11 ayda toplasan 11 kere dışarı çıkmamışımdır yanı

offf cenazede bile iyi eğlenceler mi dedi inanmıorum ya valla bazen ne dediklerini bilmiolar
yaa dedi valla tamamen yasanmış bır olaydan alıntıydı bu

amaaan kızlar boşa konuşup sinirlerimizi yine germiyelim...

bu avatar resmi ve nergis yazısı nasıl değişiyooo:79::79::79:

aynen doğru dıyosun bız konuştukça değişmiyo bişey..

canım kontrol kısmından olması lazım yanlış hatırlamıyosam avatar değiştir falan yazıyodu :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…