Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

şulecim yolladım özeline katoluğu baktın mı

Canım bakıyorum şu an :) gecelikler biraz pahalı geldi, tabi kalitesindendir muhakkak ama ben aldıklarımı hep kampanyalı aldım 10-20tl falan.

17 ye 25e gecelikler var ben de alcam onlardan çok hoşuma gittiler

Canım bakıyorum şu an :) gecelikler biraz pahalı geldi, tabi kalitesindendir muhakkak ama ben aldıklarımı hep kampanyalı aldım 10-20tl falan.

tmm şulecim sen bilirsin cnm beğendiğin uygun gördüğün bişi olursaaa sölersin bana

İyi akşamlar kızlarr:79:
Siyah inci çok güzelmiş canım güle güle kullan

Tamam canım ablam yarın ya da öbür gün gelicek inş, çarşambaya kadar kesinleşmiş olur.

Bu arada siyah inci ben de beğendim ama nevresim takımı mı yoksa uyku seti mi?

Selinnn nasıl oldun canım daha iyimisin ?

canımmmm saoll bırazzdahaa ıyıımmm merakk etmee aradııı ben nobete gıtcemm askımm dıdıı bndee tatmm dedımm askımmm dedııı efenndımmm dedımmm bakk sende neolurr dayanamıyorumm sen yapamazzsınn ama benn nobete gtcemm kafayıı yerımm dedııı bendee sewıyorumm dıdımm kapattıkk muttluu oldummm sankımmm kızzzlarrr hepınızzdenn allah razıı olsunnn gercektennn sewılmeyııı dostlugu herseyıı hakedıyosunuzzz saolunnn yaa nedıımmkıı ıyıkı varsınızzz ılgınızz ıcınn saolunn burda elımdenn gelenn buu yanımda olsaydınızzz nefess aldırmazzdımm sızee sarılmakktaannn kuzuuucukkkleeerrr:86::86::86::86::86::86:

Canımmmm ben burdanda hissediyorum sevgini.İnşallah çok çok daha mutlu olursun hakediyosun çünkü hem seni üzgün görmek istemiyorum yakışmıyo sana tamam mııııı

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlaaaaaaaar bişi danışmak istiyorum size bana bi akıl verirmisiniz yaa:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…