oooooooooooooo masallahhhhh Allah nazarlardan sakladın
şulecim yolladım özeline katoluğu baktın mı
Duyguşş çok sevindim canım yaa darısı bize inşallahhhevet tatlım sözleniyorum şekerim benim cumartesi günü yüzükler takılacak artık
Canım bakıyorum şu an :) gecelikler biraz pahalı geldi, tabi kalitesindendir muhakkak ama ben aldıklarımı hep kampanyalı aldım 10-20tl falan.
Canım bakıyorum şu an :) gecelikler biraz pahalı geldi, tabi kalitesindendir muhakkak ama ben aldıklarımı hep kampanyalı aldım 10-20tl falan.
kızlar bugün bunu aldım nasılll
tmm şulecim sen bilirsin cnm beğendiğin uygun gördüğün bişi olursaaa sölersin bana
kızlar bugün bunu aldım nasılll
tmm şulecim sen bilirsin cnm beğendiğin uygun gördüğün bişi olursaaa sölersin bana
culyyam ben katalogu açamadım yaa msn açım atsana bana tekrar deniym error verio :26:17 ye 25e gecelikler var ben de alcam onlardan çok hoşuma gittiler
İyi akşamlar kızlarr:79:
Siyah inci çok güzelmiş canım güle güle kullan
çok guzelmış canım cok begendımm gule gulekullan sağlıklaa
tmm kuşummmmmmmmmmmmmCanım ablam da gelicek bu hafta o da bakar bi, mutlaka beğendiğimiz olur diye düşünüyorum, ödeme nasıl olcak peki?
Selinnn nasıl oldun canım daha iyimisin ?
canımmmm saoll bırazzdahaa ıyıımmm merakk etmee aradııı ben nobete gıtcemm askımm dıdııbndee tatmm dedımm askımmm dedııı efenndımmm dedımmm bakk sende neolurr dayanamıyorumm sen yapamazzsınn ama benn nobete gtcemm kafayıı yerımm dedııı bendee sewıyorumm dıdımm kapattıkk muttluu oldummm sankımmm kızzzlarrr hepınızzdenn allah razıı olsunnn gercektennn sewılmeyııı dostlugu herseyıı hakedıyosunuzzz saolunnn yaa nedıımmkıı ıyıkı varsınızzz ılgınızz ıcınn saolunn burda elımdenn gelenn buu yanımda olsaydınızzz nefess aldırmazzdımm sızee sarılmakktaannn kuzuuucukkkleeerrr:86::86::86::86::86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?