Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Benım şafagım 300lerden 200lere düşerme yahuuuuu:84: Çok mu zor gecıyor kızlar 300ler poffffffffffff

hayır ben birşey anlamadım çabuk geçti çünkü izne gelmişti filan
ama 320 den sonra düşmedi nalet
bititi bitecek derken son yirmi gün delirtmişti beni

200 lerde güzel gitti
şimdi 180 leri bitireceğim hadi bakalım

Duygu'cum maşallaah arkamda süratla geliyosun vallaa
Valla bende ne 300leri anladım ne 200leri 100lerde sonlara
doğru çok zorladı.. Bakalım plakalar nasııl geçicek

Benım 400ler mukemmel gectı ya 2 kez yanına gıtdımden,Sımdıı 394 şafak 391 de askerım yanıma gelıyor işte 7 gun de ordan silinecek öyle canım.İnş bir an önce geceer valla.Maşallah cok az kalmıs senınde.

Napalım kızz, takılıyoruzz öle boş boşş
Şu didoş'u koltuğa oturtalımda sorularaa başlasaaak diyorummm..
Sorularım hazır bile

Napaaaaak incim oturyöz Sen napıyon işler nasıl gidyor?

amann amann ii olun fıstıklar...
en iş internet uğraşıyorum bugün nie geçmio yaa.. saat daha 3
tırsıodum ben oturcamm diee Neyseki yırttım

Bende baslıcam artık saymayaaaaaaaaaaa

Hoşgeldin tatlım aramıza ozaman Eşin gitti mi ? Gidicek mi ?
Gittyse şafak kaç ?, Gitmediyse ne zaman gidiyo ?

Hımmm hadi bakalım, ne güzel planlar yapılmış tamda bayram vakti...
Bayram tadından yenmicek sizin içinn..

Duygcuum senınkı dagıtıma mı gelmıstı? Ben cok korkuyorum sımdı usta bırlıgınd ebır sure gelemıycek ya cok zor olucak benım ıcın.İnş bi 4.ay da olsun gelır.Tabı yerınede baglı ıns merkezde kalırsa.

Ramazan bayramı bitimi gıtdı kurban bayramı gelıyor bu ıyı oldu ıkı bayram da yanında olabıldım ama eylulde bayram da yanımda olamıycak tabı Sağlık olsn belkı ozamana kadar izine olsun gelır cnm.

Olsun tatlım, bak benmki ne ramazan bayramında vardı, ne kurban bayramında olucaak
onlar iyi olsunlar da daha kaç bayram geçiririzz birliktee

Topikkkkk
Duy benii aşkım 14 gün sonra yanımda...
Karşılıcam sevgilimi... Gelişini izlicem otobüsten inişini..Atlıcam boynuna sımsıkııı sarılcam ona birdaha bırakmıcam..
Benimsin birdaha göndermem biryere gidemessin dicem..
Sonra gidip yeni yüzüklerimizi alıcaz .. Yeniden aşkıma, aşka kavuştuğum ilk günümüzde yeniden takıcaz yüzüklerimizi...
Birdaha hiç çıkmıcak, kaybolmıcak... Sözümüz söz dünyamız bir bizim..
Onsuz nefes bana haram bensiz dünya ona cehennem..
Rabbim tüm sevenlerin gönlüne göre versin hiç kimsenin yüreğine sevda ateşi düşürmesin...

300ler eziyet gibi idi kızlar yaa 200ler çabuk geçtiii 100lerde çabuk geçio gibi 180lerdeim iştee

300ler eziyet gibi idi kızlar yaa 200ler çabuk geçtiii 100lerde çabuk geçio gibi 180lerdeim iştee

Şu güne geldim.. Hiçbişey anlamadım.. Ne bilim ne zman 300 dük ne zman 200.. Zaman geçiyormuş elbet bi onu anladım.. Bide ayrılığın zorluğunu..Arkasında sadece özlem gelmiyormuş beraberinde bir sürü sorunu getiriyormuşş..Anladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…