300ler eziyet gibi idi kızlar yaa 200ler çabuk geçtiii 100lerde çabuk geçio gibi 180lerdeim iştee
Napalım kızz, takılıyoruzz öle boş boşş
Şu didoş'u koltuğa oturtalımda sorularaa başlasaaak diyorummm..
Sorularım hazır bile
bende sorcam bendeeee yandım kızım büşümle 7 sayfa soru hazırladık sana demi büşüm :13:Ne sorcan bana gııı msnde hergün konuşuyoz hala soruların mı var dedektif gib hatunsun yeminlen
ya cnm eger esın sucsuzum dıyosa ınan bence ona kız da ne kadar yuzsuzmuss ben kendımı yerıne koydum ben bıle sınırlendım su anda ama bak esın bıle ona senın yanında neler soylemıs hattını fılan degıstırsın bence uzme kendını bos yere boyle sokak o. ıcın deger mı hıc guzelım o kız zaten boyle yaparak sızı huzursuz etmeye calısıyo sızı ayırmaya aranızı bozmyaa senı uzmye calsyo hıc frsat verme derım ben. . hemen toparlan ve boyle seylerle yıkılmayacagınızı gosterın ..
bende sorcam bendeeee yandım kızım büşümle 7 sayfa soru hazırladık sana demi büşüm :13:
manisa merkezmişşş kırkağac değil..yaa kızlarrr
mendile deilde saten beyaz bi kumaşaaa pembe pullarla aşkımın ismini işledim bende her zaman cüzddanımda durur ve bu da aşkımın çok hoşuna gider cnmmKızlarrrrrr mendile isimlerimizin baş harfını falan işlıycem aranızda yapan olmuşmuydu?
evet tabiki de :88:Sen benim sorularımı cevapladın mı de helee
bende öyle büşram ya ne 300 lerden ne 200 lerden birşey anladım
Duygu'cum maşallaah arkamda süratla geliyosun vallaa
Valla bende ne 300leri anladım ne 200leri 100lerde sonlara
doğru çok zorladı.. Bakalım plakalar nasııl geçicek
geçicek canım merak etme seninde geçicek su gibi inşallahBenım 400ler mukemmel gectı ya 2 kez yanına gıtdımden,Sımdıı 394 şafak391 de askerım yanıma gelıyor işte 7 gun de ordan silinecek öyle canım.İnş bir an önce geceer valla.Maşallah cok az kalmıs senınde.
o nasıl bir şafaktır arkadaşım ya490 + 29 gün
sınavlara geldi benimki canımDuygcuum senınkı dagıtıma mı gelmıstı? Ben cok korkuyorum sımdı usta bırlıgınd ebır sure gelemıycek ya cok zor olucak benım ıcın.İnş bi 4.ay da olsun gelır.Tabı yerınede baglı ıns merkezde kalırsa.
mendile deilde saten beyaz bi kumaşaaa pembe pullarla aşkımın ismini işledim bende her zaman cüzddanımda durur ve bu da aşkımın çok hoşuna gider cnmm
Aaaaaaa nasıl tatlımmmm bak o daha gusel bı fıkır
bende öyle büşram ya ne 300 lerden ne 200 lerden birşey anladım
400 ler de çabuk geçiyor ama ızdırap gibi
çok şükür inanamıyorum hala büşracım ya 180 diyorum
çok şükür plakalara az kaldı
geçicek canım merak etme seninde geçicek su gibi inşallah
o nasıl bir şafaktır arkadaşım ya
sınavlara geldi benimki canım
İnş duyguuum inşşş sana öğrendımız gun hemen ne heycanla yasdıgımm şeylerı hatırlıyorum valla 2 ay ı gecmıs bıle.
kanks msn nie gelmion nan
akşama gel bi çoklu yaaparız sen ben susum büşra fln msn deduygumada bi öpücük atıyımda öyle çıkıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?