akşama gel bi çoklu yaaparız sen ben susum büşra fln msn de
kızım senn msn i yok ki bendeehani bizzzz
bunun için gerekli malzemeleri sayıyom cnm sana
1. iğne
2. iplik
3.pul
4. aşk aşk aşk
akşama gel bi çoklu yaaparız sen ben susum büşra fln msn de
ince byaz ip cnm belli olmasınnnCanımcım İplik normla iplikmiii,Pul kucuk pullardanmıııı satennnnn beyaz saten mııı boyu ne kadan olsun Aşk Aşk Aşk orası emek
cnm biz kendimiz batıda olunca doğuya gönderir diye düşündüm.manisa yüzde doksan kıbrıs diyorlar.ayy batıda yapsa keşkee.hayırlıısıı tabi cnmmaaa bnm kocamda orda yaptıı iii orası batıya yoluo bnmkı edırne mesala:)
noli beeeehııııııııııııııııh tuzliim da kokma
yaaa bak gördün mü
halbuki dün gibi değil mi?
Ömrümüz bitiyor haberimiz yok aslında
istedinmiiiiikızım senn msn i yok ki bendee
hııııııııııııııııh tuzliim da kokma
kız ne ayrımı çatlama emiii onların msn si bende var die dedim msn ni verdin de seni çağırmadık mııı :88:ayrım yapma ayım yapma
cnm biz kendimiz batıda olunca doğuya gönderir diye düşündüm.manisa yüzde doksan kıbrıs diyorlar.ayy batıda yapsa keşkee.hayırlıısıı tabi cnmm
Ne sorcan bana gııı msnde hergün konuşuyoz hala soruların mı var dedektif gib hatunsun yeminlen
bende sorcam bendeeee yandım kızım büşümle 7 sayfa soru hazırladık sana demi büşüm :13:
bende öyle büşram ya ne 300 lerden ne 200 lerden birşey anladım
400 ler de çabuk geçiyor ama ızdırap gibi
çok şükür inanamıyorum hala büşracım ya 180 diyorum
çok şükür plakalara az kaldı
çağırmadın işte çağırmadın istedin mi msnimi istedin mi hı???kız ne ayrımı çatlama emiii onların msn si bende var die dedim msn ni verdin de seni çağırmadık mııı :88:
bence deeeeMaşallah cnım yaa bana yetişicen nerdeyseYavaş yavaş yiyoruz askerliğii tatlım
bi an önce geçsin kalan günlerde de önümüzü görelim :13:
yenileri gelcek o zaman da kızım olmaz mı hiçççkızlar ben şafak sayarken kimse kalmıcak topikte en torun ben
kızlar ben şafak sayarken kimse kalmıcak topikte en torun ben
çağırmadın işte çağırmadın istedin mi msnimi istedin mi hı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?