Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iyiyim canım bende nası olıyım işte.. her zamankii gibi gunde 1 doz kavgamızdan aldım turp gıbıyım

hoşgeldın canımm
maşşallah şafagınaa

as önce konuştuk bizimkile 1 saat hiiiç bişe yoktu güldük eğlendik felan 1 saatin sonunda kurstaki erkeklerle aran nasıl demes mi hıı kapama zamanımız geldi dedim

as önce konuştuk bizimkile 1 saat hiiiç bişe yoktu güldük eğlendik felan 1 saatin sonunda kurstaki erkeklerle aran nasıl demes mi hıı kapama zamanımız geldi dedim

aynen canım sürekli yanlış yollara sapıyolar
zaten bende alışkanlık oldu gunde 1 doz mutlka alıyorum

slm muhabbetiniz bol olsun
benim eşimin gelmesine 92 gün kaldı çok mutluyum çokk

slm kızlarr ne yapıyosunuzz
napalım canım hediyeleri bitirdim saat de ekledim
sen napıyosun

slm muhabbetiniz bol olsun
benim eşimin gelmesine 92 gün kaldı çok mutluyum çokk
ayy canım ya maaaşdarısı bize

selam canlarr, yarn 2tane sınavm var.. neyseki aşkm geldiinde bütün sınavlar bitmş oluyooo.. çifte bayrammmm
atarsaaaa 9

ohhh senin iyice balına deseneyıldönümümüz sizin içinde önemli bir tarih oldu

bizim devrenin ilk tepüğünü sen yiceksin sanırım dimi?
evettttt mavviiimmmmm çok heycanlıyım çokkk
inan sınavlarma bile çalşamıorum.. gelecği günü saymıorum, allahn iznyle 29nisanda havaallndan alcam aşkımııı, sonra da teker eker sıra sizlre geliooo
napalım canım hediyeleri bitirdim saat de ekledim

ayy canım ya maaaşdarısı bize
aminnn canmmm inşşşş

ohhh senin iyice balına deseneyıldönümümüz sizin içinde önemli bir tarih oldu

evettttt mavviiimmmmm çok heycanlıyım çokkk
inan sınavlarma bile çalşamıorum.. gelecği günü saymıorum, allahn iznyle 29nisanda havaallndan alcam aşkımııı, sonra da teker eker sıra sizlre geliooo

ben bile heyecanlandım sana şimdi be
ayyyyy benim 9 gün kalsa kalpten giderim heralde
bende bizim devrenin 3. tepükçüsüyüm inşh
hade balım hayırlısıyla sağ sağlim al aşkını hava alanından,tak koluna ve bu son ayrılığınız olsun inşh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…