Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Canım bulaşık ve öamaşır makinasında bosch almanı tavsiye ederim. Tabi beyaz eşya şans işi biraz da ama arçelik eskisi gibi kaliteli üretmiyor, benim eniştem de arçelikte çalışıyor ama bana bosch almamı tavsiye etti, ya da paraya kıyıp siemens.. bizim kendi evimizde de bulaşık ve çamaşır makinası bosch çok memnunuz.

boshu kimse beyenmio çevremde bende o yüzden kararsız kaldım canım ama bir gidip bakmakta fayda var tabi arçelikte yeni evli bir arkadaşım kullanıo memnun baya bakıyım genede fazla bakmaktan bişey çıkmaz hepsine bakar bir karar veririm artık akşam bosh yolu göründe ozman bana:44::44::44:

runnerım
peçeteliğim
peçeteliğin tam görünüşü
runner orta deseni..

Kızlar dün aldığım masa örtüm.. deri.. üzeri simli ışıl ışıl parlıo ama pek belli olmamış telefondan çektim. fikirlerinizi bekliyorum :26:

ben de aynı şeyi düşünüyorum canım, kesinlikle arçelik eskisi gibi değil
bosch ve siemens aynı zaten, aralarında da aynı modelde 100-200tl anca farkedio.
Ben bosch istiyorum. şuan ki evimde de bosch kullanıyorum, hepsinden çok memnunum, resmen eskimiyorlar yaa.
Bizim 1 tane bosch çamaşır makinamızın üzerine bazı tanıdıklar bikaç tane arçelik makine harcadılar
Bide buzdolabı alırken çok dolaştım çok araştırdım, arçelik hiç tavsiye etmediler. Ben de boschdan sonra hiç beğenmedim zaten arçeliği, tabi yine de elektronik eşyaların hepsi şans işi. ama ben işimi şansa bırakmayı sevmem

bence bi bak kuzum

çok beğendim canım, nerden aldın? Kaça aldın?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…