sanada iyi haftalar canım hoşgeldinn
8124 HST Çamaşır Makinesi - 8 Kg
bu nasıl yaa 8 kg yıkama yapıomuş bana anca yeter çokta pahalı deil:26::26:
Hoşbuldum cnmm
Pahalı değil cnm fiyatlar hep böylee....
Ben aldım bütün eşyalarımı...
Çeyiz topiğime bakabilirsin
hoşgeldin canım sanada iyi haftalar
iyilik kuzum seni sormalı
limitim yetmez anacım benim 1400 limitli kart 1000 tlsi dolu ztn
bizimde öle bişey denmemiş ama 6 7 8 10 unda çıkıcaksınız demişler ben en kötü ihtimal 10 undan mehtap sayıyorum:26::26:
İyi haftalar kızlarr:80:
İyi diyelimm iyi olalım canım eşya bakmaya başlamışssın
hımmm ben de bizimki belli olmadı bitek sandım da üzüldüydüm
iyi haftalar canım:80:
amin canım saol sonunda yoluna girio inş.
boshu kimse beyenmio çevremde bende o yüzden kararsız kaldım canım ama bir gidip bakmakta fayda var tabi arçelikte yeni evli bir arkadaşım kullanıo memnun baya bakıyım genede fazla bakmaktan bişey çıkmaz hepsine bakar bir karar veririm artık akşam bosh yolu göründe ozman bana:44::44::44:Canım bulaşık ve öamaşır makinasında bosch almanı tavsiye ederim. Tabi beyaz eşya şans işi biraz da ama arçelik eskisi gibi kaliteli üretmiyor, benim eniştem de arçelikte çalışıyor ama bana bosch almamı tavsiye etti, ya da paraya kıyıp siemens.. bizim kendi evimizde de bulaşık ve çamaşır makinası bosch çok memnunuz.
Eki Görüntüle 179746 runnerım
Eki Görüntüle 179749 peçeteliğim
Eki Görüntüle 179748 peçeteliğin tam görünüşü
Eki Görüntüle 179750 runner orta deseni..
Kızlar dün aldığım masa örtüm.. deri.. üzeri simli ışıl ışıl parlıo ama pek belli olmamış telefondan çektim.fikirlerinizi bekliyorum :26:
Canım bulaşık ve öamaşır makinasında bosch almanı tavsiye ederim. Tabi beyaz eşya şans işi biraz da ama arçelik eskisi gibi kaliteli üretmiyor, benim eniştem de arçelikte çalışıyor ama bana bosch almamı tavsiye etti, ya da paraya kıyıp siemens.. bizim kendi evimizde de bulaşık ve çamaşır makinası bosch çok memnunuz.
boshu kimse beyenmio çevremde bende o yüzden kararsız kaldım canım ama bir gidip bakmakta fayda var tabi arçelikte yeni evli bir arkadaşım kullanıo memnun baya bakıyım genede fazla bakmaktan bişey çıkmaz hepsine bakar bir karar veririm artık akşam bosh yolu göründe ozman bana:44::44::44:
Eki Görüntüle 179746 runnerım
Eki Görüntüle 179749 peçeteliğim
Eki Görüntüle 179748 peçeteliğin tam görünüşü
Eki Görüntüle 179750 runner orta deseni..
Kızlar dün aldığım masa örtüm.. deri.. üzeri simli ışıl ışıl parlıo ama pek belli olmamış telefondan çektim.fikirlerinizi bekliyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?