Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kızlar bosh ve siemens aynı yerde üretiliyor.. ki zaten üretim değil montaj yapıolar. parçaları yurtdışından geliyor ve çerkezköydeki fabrikasında montajlıyorlar.. siemens bosh etiketini de sonradan vuruolar.. iç sistemi aynı onu farklı yapan dışı.. şöyle düşünün kötü bir kıyafetin içindeki de süslü bir kıyafetin içindeki de sizsiniz.. sistem aynı farklı kılan dışı
canım bizim burda yön diye bir mağaza var evkur gibi.. ordan 120 e aldım senetli taksitle..

Son düzenleme:

evet tatlım, ben de onu demek istedim, ikisi de aynı mal, çok araştırdım. bide benim en yakın arkadaşım da b.s.h da staj yapmıştı, oradan biliyorum.
Canım bizim burada da yön var, gidip oraya bi bakiim

evet tatlım, ben de onu demek istedim, ikisi de aynı mal, çok araştırdım. bide benim en yakın arkadaşım da b.s.h da staj yapmıştı, oradan biliyorum.
Canım bizim burada da yön var, gidip oraya bi bakiim

bende orda staj yapmtım tatlım ne zaman staj yaptı arkadaşın belkim tanırım ben 2004-2005 de yapmıştım abooo yaşlanmışım

tatlım bende ofisteydim 2006-2007 ise eğer bizden sonraki döneme girer.. lise stajımıydı üni mi onunkisi.. ben lise stajımı yaptım orda

üniversite stajıydı tatlım, iktisat ekonomi son sınıftaydı o zaman.
Neyse ben çıkıorum, sonra devam ederi tatlım, öptüm

Herkese iyi akşamlar
Şafak 398

canım adı cihan bende o yuzden cihan teyze dıyorum
aramızda resmıyet belırten hiç bişey yok cunku

Bende Nuran teyze diyorum..Araya resmiyet girince nasıl anne dicem bilmiyorum Nuran anneyle başlarım herhalde

bende ilk teyze demiyim ağzım alışır dedim ama seslenceğin oluyo felan dürtüpte sölicek deilis ya mecbur teyze deyiverdik

allah hayırlısını versin canım...En zor olanları atlatmışın bi önemli adımın kalmış oda olur inş

kızlaaar yıldönümümüz 27 nisan bildiğiniz gibi bende askere gitse gitse bunlar gider dedim ihtiyaclarınıda sölediydi msnde alcam die o almadan alım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…