ben de aynı şeyi düşünüyorum canım, kesinlikle arçelik eskisi gibi değil
bosch ve siemens aynı zaten, aralarında da aynı modelde 100-200tl anca farkedio.
Ben bosch istiyorum. şuan ki evimde de bosch kullanıyorum, hepsinden çok memnunum, resmen eskimiyorlar yaa.
Bizim 1 tane bosch çamaşır makinamızın üzerine bazı tanıdıklar bikaç tane arçelik makine harcadılar
Bide buzdolabı alırken çok dolaştım çok araştırdım, arçelik hiç tavsiye etmediler. Ben de boschdan sonra hiç beğenmedim zaten arçeliği, tabi yine de elektronik eşyaların hepsi şans işi. ama ben işimi şansa bırakmayı sevmem
bence bi bak kuzum
çok beğendim canım, nerden aldın? Kaça aldın?
Kızlar bosh ve siemens aynı yerde üretiliyor.. ki zaten üretim değil montaj yapıolar. parçaları yurtdışından geliyor ve çerkezköydeki fabrikasında montajlıyorlar.. siemens bosh etiketini de sonradan vuruolar.. iç sistemi aynı onu farklı yapan dışı.. şöyle düşünün kötü bir kıyafetin içindeki de süslü bir kıyafetin içindeki de sizsiniz.. sistem aynı farklı kılan dışı
canım bizim burda yön diye bir mağaza var evkur gibi.. ordan 120 e aldım senetli taksitle..
evet tatlım, ben de onu demek istedim, ikisi de aynı mal, çok araştırdım. bide benim en yakın arkadaşım da b.s.h da staj yapmıştı, oradan biliyorum.
Canım bizim burada da yön var, gidip oraya bi bakiim
bende orda staj yapmtım tatlımne zaman staj yaptı arkadaşın belkim tanırım ben 2004-2005 de yapmıştım abooo yaşlanmışım
canım sanırım 2006daydı. Ama o üretim kısmında değildi, iktisat okumuştu, ofisteydi. Sen?
tatlım bende ofisteydim 2006-2007 ise eğer bizden sonraki döneme girer.. lise stajımıydı üni mi onunkisi.. ben lise stajımı yaptım orda
canım adı cihan bende o yuzden cihan teyze dıyorum
aramızda resmıyet belırten hiç bişey yok cunku
Bende Nuran teyze diyorum..Araya resmiyet girince nasıl anne dicem bilmiyorumNuran anneyle başlarım herhalde
Teşekkür ederim canım, ev tutmadık çünkü ben henüz atanmadım, mayıs ya da agustosta atanıcam ve büyük bi ihtimal nişanlımın bulunduğu yere değil de farklı bi yere atanıcam, bu durumda bi sene ayrı kalmak durumunda olucaz, nereye atancagım belli olmadığından da ev kuramıyoruz malesef :S
Bu arada hepinize günaydınlar kızlarrr :) Ben de gri seviyorum ama kullanımı çok zor, bi de cam gibi parlak siyahlar var onlar da çok sık duruyo ama onlar da parmak izi yapıyo, şimdi arçelik kırmızı serisi çıkarıyo sanırım o da çok iddialı
iyi yapmıssın canım ıhtıyacı olan seylerı alman ıyı olmuşş :81:
romantiklikten biraz geri kaldıkayak spreyi kremi resimler ve mektupta var ama çekemedim onları paketliydi
boşverr canım yaa gelınce yasarsınız romantızmıı
ahhh o gelsin romantizmi yeniden yazıcas
sen nasılsın canım
slm kızlar aşfak atarsa 29
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?