Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar niye kimsecikler yok burda ama ya
canım sıkılıyoo hemde çok dün ve bugün üstümde bi uğursuzluk var nedendir bilmem
herkesin parmaklarını yedği kek ve kurabiyelerim aynı tariflerle olmadılar kekim ilk defa başıma gelen bi şekilde çöktü kurabiylerim dağıldı offff hepsini atasım geldi çook şaşkınım çokk
bide pazar günü askerimle kavga ettik barıştık hemn ama ne bileyim çok yıprandımm o gün sonra askerim bnden daha çok üzüldü neyse yinede seviyorum onu ben

canım benim içindeki sıkıntıyı yansıtmış olmayasın keklerine barışmanız sevindirici hiç bozulmassınız inşallah

tutkuda ki gb içim akışmış kekim çöküşmüş yüreğimi kekime aktardım hakikaten ya
amin canım inşallah hiç birimizin arası bozulmaz ah bu askerlik psikolojisi yokmu gelselerde kurtulsak
sen atlattın çok şükür

canım bu günlerde herkezde var bir durum bende anlamadım gerçekten mevsim değişikliğimidir nedir bende bilemedim herkezde bir durum almış başını gidio valla:26:

slmmmlarrr

mentolcum askerinle aranızın düzeemesine sevindm o kurabiye ve kekin tarifini verir misin bana özeldenatarmıısın haftasonu yiğenimin d.günü mamalar arıyorum değişik değişik

Merhaba kızlar nasılsınızz offf bizde çoook kötü kavga ettik :2::2:barıştık ama çok kırıldım çooooook

ohh bi gittim herkes dökülmüş topiğe...
Benim gitmemi mi beklediniz uleynnn

ohh bi gittim herkes dökülmüş topiğe...
Benim gitmemi mi beklediniz uleynnn

tertip hoşgeldin kız seni bekliodum bende ya benim ticker yerinde sayıyo ama seninki almış başını gitmiş aramızda bikaç gün var nasıl oluo bu çözmedim ben:26::26:

:44::44: sendemi yaaa siz nie kavga ettiniz

yaaa dün akşam aradı okuldayken telim kafayı yedi çalıyo kapanıyo daha açamadan kendiliğinden kapanıyodu cevapsız arama olarak bile göstermiodu kapattım açtım telefonumu düzelsin die bi daha aramadı bugün aradı nerdeydin kimle geziodun vs vs çok kırdı beni inanmadı bana

üzme kendini canım yaa bu erkeklerin adeti bu sanırım hemen kimle geziodun modu hatasını anlar sonuçta ya bu askerlik psikolojisi nasıl şeymiş :26::26:

tatlım gözden uzakta olunca böyle kırıcı olabiliolar maalesef

tertip hoşgeldin kız seni bekliodum bende ya benim ticker yerinde sayıyo ama seninki almış başını gitmiş aramızda bikaç gün var nasıl oluo bu çözmedim ben:26::26:

hoşbuldum tertibim
ben kendi tickerımı da seninkini de göremiyorum şuan tatlım İşteki bilgsyrım göstermio öle şeyleri Ama ne biliyim, bazılarını güncellemek gerekio sürekli, belki senin ki öledir:26:

Ayy walla bugünlerde herkeste bişiler var, biz de geçen çarşamba bi kavga ettik küstük, pazar gecesine kadar kök söktürdüydü bana, sen de biliosun canım. Herkes bi alem bu günlerde walla, Allah hepimizi korusun:26:

üzme kendini canım yaa bu erkeklerin adeti bu sanırım hemen kimle geziodun modu hatasını anlar sonuçta ya bu askerlik psikolojisi nasıl şeymiş :26::26:

Anladı anladı da biraz geç oldu canım.Nefret ediyorum şu psikolojiden
tatlım gözden uzakta olunca böyle kırıcı olabiliolar maalesef

Evet canım öyle oluyo ama ben de onun kafasını kırıcam görcekk Of çok sinir etti beni

Amiin canım.. Evet bilmezmiyim çok uğraştın sende kaç gündür
Bende bu sefer alttan alsaydım falan daha kötü olurdu bende bağırdım çağırdım sus sus nereye kadar patlıcam valla:95::95:

nerden güncellenio şu meret bilen anlatsın yaff sıkıntı yaptım valla off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…