Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

şaka yapıodur canım yaa gelir gelir sen merak etme bak görürsün üzülme

ben de aksine öyle kişisel eşyaşar aşırı derecede özenmem.. yani neticede sadece eşim ve ben kullanıcam.. oda kurulanmak için... :26: öyşe süslü püslü olmasını sevmem canım ya..

Ozaman yeni almana hiç gerek yok tatlım zaten bornozlardan öyle ucuz bişey değil ona vericeğin parayla başka bişey alırsın

Canımm valla bende gitmek istiyorum yanına ama aynı korku bende de var sen gel benim yanıma ben izmirdeim bahane olsun izmire gelmeye

Ahh be tatlım, benim üniversiteden en yakın arkadaşım izmir'de, geliyim, o karşılar beni diyorum, ona bile izin vermio
sakın yalnız gelmeye kalkma dedi bana, ama ben artık dayanamıyorum, çok keyifsizim, çok kötüyüm, ağlamaktan bi hal oldum, nolur izin verse sanki

Anlamazlar canım anlamazlar yolda tek başınasın ya başına bişey gelirse ben ne yaparım aklım sende kalır vs vs. sanki çocuğuz hiçbişeye aklımız ermiyo..Ben ikna edebiliceğimi sanmıyorum çok inatçıdır kendisi umarım sen ikna edersin Deryacımm

Benim gitme imkanım olsaydı can atıodu valla benimki yanına gidebilmem için.. yanına gitmek için çabalamadığım için kavga edioduk hatta

ben de aksine öyle kişisel eşyaşar aşırı derecede özenmem.. yani neticede sadece eşim ve ben kullanıcam.. oda kurulanmak için... :26: öyşe süslü püslü olmasını sevmem canım ya..
Alma o zaman canım yaa, ben severim süslü şeyleri de

şaka yapıodur canım yaa gelir gelir sen merak etme bak görürsün üzülme
inşallah, yoksa bu sefer dinlemicem kızsa da köpürse de gidicem yanına

ben de ikna edebileceğimi sanmıyorum malesef canım:85:

Alma o zaman canım yaa, ben severim süslü şeyleri de

inşallah, yoksa bu sefer dinlemicem kızsa da köpürse de gidicem yanına

ben de ikna edebileceğimi sanmıyorum malesef canım:85:

anammm deryamıda çıldırrtttı enişte sonundaa

Hoşgeldin canım

Aynen ya kavga etmek için yer arıyolar şu 3 günlük dünyada

bende akşama kavga çıkarıyım bişey bulup sizin intikamınızı alıyım en iyisi benimki sessiz biraz ne desem he dio ama ben kavga etmek için can atıorum

selam kızlaaarrr
selam tatlımm
ne kavga meraklısı bu adamlar yaa biri gidemio die kavga eder biri gitmek istio die

sorma vallahi yaa... askerlik bitti dert bitti sanmayın valla daha psikolijik olarak bitmedi o askerlik.. benimki ilk geldiğinde bana komutanım diyordu.. sabahları erkenden kalkıodu akşamlarıda tavuk misali hopp uykuda

Son düzenleme:
Benim gitme imkanım olsaydı can atıodu valla benimki yanına gidebilmem için.. yanına gitmek için çabalamadığım için kavga edioduk hatta
Allah'ım yaa, ne adam bunlar, hepsi bi çeşit, kimi gitmio die kızar kimi gidio die

selam kızlaaarrr

selam cnm hoşgeldin:80:

anammm deryamıda çıldırrtttı enişte sonundaa

ewet yaa, çıldırdım, gitmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

bende akşama kavga çıkarıyım bişey bulup sizin intikamınızı alıyım en iyisi benimki sessiz biraz ne desem he dio ama ben kavga etmek için can atıorum
Yazık kızım çocuğa onun günahı ne gerçi oda erkek ama sen yinede kavga etme kaşınma hiç
Ayy bak bu komikmiş sana komutanımmı diyodu

valla içtikleri su soludukları hava bide özlem başına vurmuş bulunmakta tüm askerlerimizin kendilerine acil şifalar diliyorum ve bi an önce kendilerini toplayıp sevdiceklerinin kıymetini bilmeleri için dua ediyorum sanki biz buda onlarsız çok mutluyuzda bide trip atıyolar
siyahincim bencede boşver alma sonçta kurulanmak için kullanıyosun ona verceğin parayı kendine eşine harca çeyiz hazrlıkları iyi gidiyor galiba fıstık gecen gösterdğin runner güzeldi güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…