- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
Ayy iyi sabretmişsin walla, gerçi sabredememiş patlamışsın amaiyi olmuş walla, ağzına sağlık
ohh süper walla, ben de istiyorum yaa. Ama çok zorÇok özledim onu, dün geceden beri ağlıyorum, özledim izmire götürün beni die. Kimse götürmezse kendim kaçıp gitmeyi düşünüyorum da, askerim kızacak die korkuorum, yeni barışmışken bidaha kızdırmak istemiyorum..
Zaten o beni özlememiş heralde, dağıtım izninde yakın biyere düşersem gelmiyim dio yaaaa
ben de aksine öyle kişisel eşyaşar aşırı derecede özenmem.. yani neticede sadece eşim ve ben kullanıcam.. oda kurulanmak için... :26: öyşe süslü püslü olmasını sevmem canım ya..
Canımm valla bende gitmek istiyorum yanına ama aynı korku bende de var sen gel benim yanıma ben izmirdeim bahane olsun izmire gelmeye
Ozaman yeni almana hiç gerek yok tatlım zaten bornozlardan öyle ucuz bişey değil ona vericeğin parayla başka bişey alırsın
Ahh be tatlım, benim üniversiteden en yakın arkadaşım izmir'de, geliyim, o karşılar beni diyorum, ona bile izin vermio
sakın yalnız gelmeye kalkma dedi bana, ama ben artık dayanamıyorum, çok keyifsizim, çok kötüyüm, ağlamaktan bi hal oldum, nolur izin verse sanki
haklısın canım ya yeni bi takım almaya kalksam 200 den açmam gerek kapıyı o parayı başka birşeye veririmn
haklısın canım ya yeni bi takım almaya kalksam 200 den açmam gerek kapıyı o parayı başka birşeye veririmn
Ahh be tatlım, benim üniversiteden en yakın arkadaşım izmir'de, geliyim, o karşılar beni diyorum, ona bile izin vermio
sakın yalnız gelmeye kalkma dedi bana, ama ben artık dayanamıyorum, çok keyifsizim, çok kötüyüm, ağlamaktan bi hal oldum, nolur izin verse sanki
Alma o zaman canım yaa, ben severim süslü şeyleri de
ben de aksine öyle kişisel eşyaşar aşırı derecede özenmem.. yani neticede sadece eşim ve ben kullanıcam.. oda kurulanmak için... :26: öyşe süslü püslü olmasını sevmem canım ya..
inşallah, yoksa bu sefer dinlemicem kızsa da köpürse de gidicem yanınaşaka yapıodur canım yaa gelir gelir sen merak etme bak görürsün üzülme
Anlamazlar canım anlamazlar yolda tek başınasın ya başına bişey gelirse ben ne yaparım aklım sende kalır vs vs. sanki çocuğuz hiçbişeye aklımız ermiyo..Ben ikna edebiliceğimi sanmıyorum çok inatçıdır kendisi umarım sen ikna edersin Deryacımm
Benim gitme imkanım olsaydı can atıodu valla benimki yanına gidebilmem için.. yanına gitmek için çabalamadığım için kavga edioduk hatta
Alma o zaman canım yaa, ben severim süslü şeyleri de
inşallah, yoksa bu sefer dinlemicem kızsa da köpürse de gidicem yanına
ben de ikna edebileceğimi sanmıyorum malesef canım:85:
Hoşgeldin canımselam kızlaaarrr
Aynen ya kavga etmek için yer arıyolar şu 3 günlük dünyadane kavga meraklısı bu adamlar yaa biri gidemio die kavga eder biri gitmek istio die
Evet canım ya az buz bi para değil sonuçta
canım bencede fuzuli yaa bir bornoz takımı çok para valla
Hoşgeldin canım
Aynen ya kavga etmek için yer arıyolar şu 3 günlük dünyada
selam tatlımmselam kızlaaarrr
ne kavga meraklısı bu adamlar yaa biri gidemio die kavga eder biri gitmek istio die
Allah'ım yaa, ne adam bunlar, hepsi bi çeşit, kimi gitmio die kızar kimi gidio dieBenim gitme imkanım olsaydı can atıodu valla benimki yanına gidebilmem için.. yanına gitmek için çabalamadığım için kavga edioduk hatta
selam kızlaaarrr
anammm deryamıda çıldırrtttı enişte sonundaa
Yazık kızım çocuğa onun günahı ne gerçi oda erkekbende akşama kavga çıkarıyım bişey bulup sizin intikamınızı alıyım en iyisi benimki sessiz biraz ne desem he dio ama ben kavga etmek için can atıorum
Ayy bak bu komikmiş sana komutanımmı diyoduselam tatlımm
sorma vallahi yaa...askerlik bitti dert bitti sanmayın valla daha psikolijik olarak bitmedi o askerlik.. benimki ilk geldiğinde bana komutanım diyordu.. sabahları erkenden kalkıodu akşamlarıda tavuk misali hopp uykuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?