Amiin canım.. Evet bilmezmiyim çok uğraştın sende kaç gündür
Bende bu sefer alttan alsaydım falan daha kötü olurdu bende bağırdım çağırdım sus sus nereye kadar patlıcam valla:95::95:
Anladı anladı da biraz geç oldu canım.Nefret ediyorum şu psikolojiden
Evet canım öyle oluyo ama ben de onun kafasını kırıcam görcekkOf çok sinir etti beni
toplaşın kızlar toplaşın,sedacım nedir bu bilmem havalardan herhalde bu askerler iyice sapıttı kırıyorlar sonra kendileride üzülüyoo bizim kavga sebebimiz kıskançlık hiç kavga etmiyorduk diyordum dilimi ısırayım dememe kalmadı ah bu kıskançlık neyseki barıştıkk
nerden güncellenio şu meret bilen anlatsın yaff sıkıntı yaptım valla off
toplaşın kızlar toplaşın,sedacım nedir bu bilmem havalardan herhalde bu askerler iyice sapıttı kırıyorlar sonra kendileride üzülüyoo bizim kavga sebebimiz kıskançlık hiç kavga etmiyorduk diyordum dilimi ısırayım dememe kalmadı ah bu kıskançlık neyseki barıştıkk
neyseki bizde bu psikoloji olmadı ama olursa yakarım çırasını ben geziorum diorum şurdayım bunu yapıom falan ama gık diemio ne iş acaba kafasına tüfeklemi vurdular burda olsa mahvederdi ama orda ses etmio garip:26::26:
kendi profilinde kontrol paneli kısmında tickerını yazdığın yer varya, ordaki gün sayısını bi değiştirmeyi dene bakalım. Bundan önce bi ticker yapmıştım, o da seninki gibiydi, hergün girip kendim değiştirmem gerekiodu, sıkıldımBu kendisi otomatik olarak düşüo galiba, göremiyorum tabi ben ama
kaç gün görünüo benimkinde sedacım:26:
walla yaa, havalar fena çarptı bizim askerlere. Gerçi ben de pek sıkıntılıyım 2gündür ama, benimki geçici.
Biz de kıskançlık yüzünden kavga ettik hemşom yaa, neyse ki barıştık
tertip, enişte içinde biriktirip de gelince acısını çıkartmayı düşünüo olmasın sakın
Evet canım sonuna kadar haklıyım o yüzden de hiç bir lafımı esirgemedim beyfendi bi daha aramıcam rahat rahat yaşa diyo bideiyi yapmışsın canım, ama bence %200 sen haklısın , bağırmasaydın tepene çıkardı iyice:84:
neyseki bizde bu psikoloji olmadı ama olursa yakarım çırasını ben geziorum diorum şurdayım bunu yapıom falan ama gık diemio ne iş acaba kafasına tüfeklemi vurdular burda olsa mahvederdi ama orda ses etmio garip:26::26:
Havalardansa da biran önce düzelsinler valla hepsine bir haller olmuş:44: İnşallah kavga etmezsiniz sizde bi daha canım..
Evet canım sonuna kadar haklıyım o yüzden de hiç bir lafımı esirgemedim beyfendi bi daha aramıcam rahat rahat yaşa diyo bide
Benim ki de niye gittin çıktın demezdi ama telefonla ulaşamayınca sapıttı işte neyseki anladı hatasını..
Sende dilini ısır senin ki hep böyle devam etsin canım
hahah bnde temmuz ayından beriiii dilimi ısıriim kavga etmioruz diodum kii dün askerim aradı resmen psikopata bağlamış..o kadar sacmaladı ki alaahııım ne konular ayrılırsak su olursa onu sevmiomuyum falan filan kabus gibiydi ilk kez böle askerlik çarpması oldu:))
yok tertip o gelince başka planlar düşünüo
bakim ordan tickere bakalım olcakmı:26:
Havalardansa da biran önce düzelsinler valla hepsine bir haller olmuş:44: İnşallah kavga etmezsiniz sizde bi daha canım..
Evet canım sonuna kadar haklıyım o yüzden de hiç bir lafımı esirgemedim beyfendi bi daha aramıcam rahat rahat yaşa diyo bide
hahah bnde temmuz ayından beriiii dilimi ısıriim kavga etmioruz diodum kii dün askerim aradı resmen psikopata bağlamış..o kadar sacmaladı ki alaahııım ne konular ayrılırsak su olursa onu sevmiomuyum falan filan kabus gibiydi ilk kez böle askerlik çarpması oldu:))
Ayyyy klasik asker tribi yaa, tüylerim diken diken oldu bak yine
ne planıymış bakiiim
Ayyyy klasik asker tribi yaa, tüylerim diken diken oldu bak yine
ahhahahaha kesin havalardan, bütün askerler çarpılmış kızlar yaa, senin yorumunu da okuyunca kesin kararımı verdim walla
kızlarrr bişi sorcammm
anacığım bana yıllrarr önce özdilek bornoz takımı almıştı.. pembe mavi klasik serilerden.. yeni modeller çıktı onlardan al istesen kendine dedi.. siz ne dersiniz hazırda varken boşa masraf etmiymmi özdilek nasıldır bornozlarda :26:
Ayy iyi sabretmişsin walla, gerçi sabredememiş patlamışsın amaHepsinin kafasına saksı düşmüşş
Aynen canım bide benim halimi düşün artık telefonda
iki gün kaçıcaz buralardan canım öle plan işte:78::78:
ben bu kararı sabah 9 dan beri verdim kız kesin bişey var millete
kızlarrr bişi sorcammm
anacığım bana yıllrarr önce özdilek bornoz takımı almıştı.. pembe mavi klasik serilerden.. yeni modeller çıktı onlardan al istesen kendine dedi.. siz ne dersiniz hazırda varken boşa masraf etmiymmi özdilek nasıldır bornozlarda :26:
Ayy iyi sabretmişsin walla, gerçi sabredememiş patlamışsın amaiyi olmuş walla, ağzına sağlık
ohh süper walla, ben de istiyorum yaa. Ama çok zorÇok özledim onu, dün geceden beri ağlıyorum, özledim izmire götürün beni die. Kimse götürmezse kendim kaçıp gitmeyi düşünüyorum da, askerim kızacak die korkuorum, yeni barışmışken bidaha kızdırmak istemiyorum..
Zaten o beni özlememiş heralde, dağıtım izninde yakın biyere düşersem gelmiyim dio yaaaa
Canım ben kişisel eşyalara çok özenirim meraklıyımdır yani böyle şeylere ben olsam alırdım ama dediğin gibi masraf onun yerine başka bir ihtiyacını da karşılayabilrsin
walla benim de var eskilerden ama ben yeni istiyorumMasraf olmasın diosan alma, yakalarına pullu dantelli süsler satılıo, alıp onlardan dikebilir, bornozları yenileyebilirsin.
Zaten bu takımları kayınvalidenin alması gerekiomuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?